Facebook har ”Problem med ”Negerboll” och med EU

FACEBOOK. ”Problem med ”Negerboll” i Tyskland också” var rubriken på nedanstående inlägg som vi publicerade den 27 februari 2017. Igår fick jag ett meddelande från Facebook, där alla våra inlägg också hamnar, att det tagits bort och sedan dess har inte överföringen från Petterssons blogg till Petterssons bloggs Facebooksida fungerat. Tillfällighet eller inte, jag vet inte…

Så är såg meddelandet ut…

-Pettersson blir inte direkt lugnare när EU hotar med åsiktsförtryck: Ta bort hatet eller få kraftiga böter. Vem ska bedöma vad som är hat? Muslimerna?

Sociala medier som Facebook och Twitter måste bli bättre på att snabbt ta bort hotfullt, rasistiskt och olagligt material från sina plattformar. Annars väntar kraftiga böter. Det meddelar EU-kommissionen i dag.

”Situationen är ohållbar. I mer än 28 procent av fallen så tar det mer än en vecka för företagen att ta bort olagligt innehåll”, säger EU-kommissionens Mariya Gabriel enligt CNN.

EU har ett rykte om sig att vara stenhård mot företag som inte följer dess regler. Tidigare i år dömde man Google till miljardböter för brott mot konkurrensreglerna.

EU-kommissionens pressmeddelande

17 thoughts on “Facebook har ”Problem med ”Negerboll” och med EU

  1. FB är helt sjuka 2 ggr har jag blivit avstängd för ordet negerboll först 3 dar sen 7 dar och första gången skrev jag bara att jag har och kommer alltid att kalla bakverket för negerboll. Har inte hänt nåt när jag skriver för vänner men yppa ordet i gruppen Stå upp för Sverige och du blir avstängd inom 2 timmar.
    Och jag kan försäkra er om att en negers genitalier inte finns i min tanke när ordet används.

  2. På nyheterna nyss intervjuades en arabtjej som fått slöjan avsliten.men herregud!!var är nyheterna när svenska tjejer blir gruppvåldtagna.hela tiden är det araberna och afrikanerna i vårt land som gäller.inte ett hårstrå ska böjas på dem.fy faan vad sverige ligger illa till..

    • Pettersson sörj inte över att ”ansiktsboken” ,inte accepterar de raka och sanningsenliga ord,som vi använder i vårt språk.
      Denna FB är en stor framgång för storkapitalister typ Zuckberger
      (eller liknande),Bilderberger, Soros och ett otal andra som är en stor fara,inför framtiden för oss alla.
      Detta tema skrives Globaliseringen,som fått smyga fram ur mörkret bak ryggen,på ”klimatuppvärmningens” uppfinnare !
      Båda,och många liknande tema därtill,stammar från dessa kriminella börshajar/valutaspekulanter….

  3. Diktaturens kreatur i Eu har tagit hjälp av den totalitära diktaturen islam som är ett komplett politiskt system där sharialagar är det centrala.Hmf lagen har uppkommit enbart för att gynna islam och islamiseringen av Europa.Hmf lagen måste bort då den enbart gynnar islam och införande av diktatur,annars är det snart adjöss med vår yttrandfrihet.Frihet måste erövras dagligen,vi kan inte längre ta den för given trots att den är grundlagsstadgad eftersom de onda mörka krafterna som har makten bryter mot sådana lagar som ska skydda oss och våra rättigheter då de ställer hmf lagen och den värdelösa ”värdegrunden” och alla(h)s (o)lika värde högt över Svea rikes alla lagar.Socialistjuntan i Sverige liksom andra länders regimer i västeuropa har förrått sina folk och nationer då de låtit sig köpas av de övervintrande kommunisterna i eu.

  4. Bötesbeloppen hamnar säker i fickorna på EU-delegaterna.
    Det är ju allmänt bekant, att det sitter en skock fifflare i Bryssel!
    Eller så behövs pengarna för att hålla igång EU. De tappade ju en massa pengar, när Storbritannien lämnade EU.

    • Nja,detta ord skall översättas med ”Swartzschädel” enl. min avlidna hustru… Och jag tror hon hade rätt.
      Men håller med dig,att det ligger på gränsen,för dagens ”ethniska” tryckerivärld.

  5. Ett annat ord som tydligen också är förbjudet är ”sprängning(ar)…
    Detta kallades vid Estonias sänkning för bogklapp”Vid sprängningen i Helsingborg heter det ”brand”…Ja det är nästan som att söka lösa korsord,i den moderna ”korrekta världen” ,

  6. En människas sanning är en annan människas hat. Vem är berättigat att säga vad som är vad. Alla totalitära stater har i alla tider sett till att uttryck mot deras politik, har varit förbjudet och straffats hårt. Gulag och nackskott har varit gängse metoder. Nu EU, som vuxit till en totalitär statsblandning, kanske straffen inte är lika våldsamma, men dom nya tiderna ger andra möjligheter.

Kommentera