Polisen är förbannat på invandrargängen

INVANDRARBROTT. I söndags utsattes en väktare för en brutal misshandel av ett ”ungdomsgäng” i Göteborgsförorten Bergsjön. Misshandeln var grov och väktaren fördes till sjukhus med skallskador. Nu är polisen lite grinig och lovar att slå tillbaka. ”Vi kommer jaga er”, skriver Göteborgspolisen i sociala medier.

Från Polisens Facebook

Under söndagskvällen blev en ordningsvakt utsatt för en grov misshandel vid Bergsjöns Centrum. Detta då denne överfölls av ett stort antal personer vilka överöste ordningsvakten med sparkar och batongslag. Ordningsvakten fick efter händelsen föras till sjukhus med bland annat skallskador. I samband med detta greps en person för sin inblandning i misshandeln. Denna person är nu anhållen.

Till övriga gärningspersoner som gjorde sig skyldiga till detta överfall: Gärningen var hänsynslös och angreppet var fegt. Ett angrepp på en person i uniform är ett angrepp på demokratin. Vi från lokalpolisområde Nordost kommer göra allt för att jaga och fånga in er. Om ni trodde att vår närvaro skulle minska för att ni tog till dessa kriminella handlingar trodde ni fel. Vi kommer framöver att finnas på plats med än mer polis för att stötta våra ordningsvaktskollegor och för att skapa trygghet. Det bästa vi kan göra för tryggheten just nu är att se till att ni grips.

Till den ordningsvaktskollegan som blev utsatt för misshandeln önskar vi ett snabbt tillfrisknande. Som vi beskrivit ovan kommer vi gör vad som står i vår makt för att gripa de personer som attackerade dig.

Har du sett eller hört något som kan ha betydelse för utredningen? Kontakta i så fall polisen via 114 14 eller via tipssidan på polisen.se.

/Christian, Lokalpolisområde Nordost

-Pettersson önskade att polisen reagerade lika kraftfullt när andra medborgare blir utsatt för invandrargängens framfart.

27 thoughts on “Polisen är förbannat på invandrargängen

  1. Så typiskt för detta fega patrask alltid ett helt gäng som överöser
    en ensam med sparkar och slag, ensamma skiter dom på sig.

  2. Varför slösa resurser på att jaga dom? Ok om den jakten slutar med att bytet fälls så kanske, tror dock inte så blir fallet.

  3. För en tid sedan lovade Löfven att ta itu med hårdhandskarna mor de kriminella gängen.
    Är det någon, som märkt något av Löfvens hårdhandskar?

    • Svar nej !
      I regnbågslandet och brottslingarnas paradis Sverige bärs endast silkesvantar så att inte ligister med grottbeteende blir skadade om de nu skulle ha oturen att åka fast.

  4. Av. vilken anledning har inte polisen inte tagit itu med problemen, medan de var hanterbara? Om man låter bäcken växa till en älv, är det inte så lätt átt dämma.
    Det måste till en ny lagstiftning. Man måste kunna återkalla det svenska medborgarskapet från dessa krinella invandrargäng samt utvisa dem.
    Måste hela landet tagas över av importerade religösa grupper eller maffialiknande organisationer?
    Framför allt måste vi få en ny sverigevänlig regering vid valet,2018.
    En regering, som vågar ta itu med problemen, och som vågar kalla en spade för spade och inget annat!

  5. Det måste väl vara SD:s fel att det ser ut som det gör i dagens Sverige efter 35 år av massinvandring eftersom ingen annan tagit på sig skulden !

    • Inte skada brottslingar är inte tillåtet i Sverige, de är heliga !
      Så länge Sverige har totalt disciplinfria hotell eller vilohem som kallas patetiska fängelser så spelar det ingen roll att bura in dagens totalt respektlösa grottmänniskor, de bara hånskrattar och fortsätter med sitt vidriga beteende innanför murarna utan att vaktpersonalen kan eller får göra något på grund av en totalt ryggradslös fängelseledning.
      Att denna lekstuga innanför murarna existerar vet man om man jobbar där innanför.
      En fråga som varken 7 klövern eller SD någon anledning inte lyfter.

  6. Det grova våldet kan gå hur långt som helt i dessa invandrar getton. Polisen ses inte som något problem alls. Dom vet, dessa gäng att dom
    har tiden på sin sida. Polisen är flera år försenade med arbetet i gettorna.
    De, poliserna hade en gång i tiden,tiden på sin sida. Nu är mycket av deras jobb att skydda sig själva. Klansamhällen tar över och vidgar makten i
    utanförskapet.

    • Klansamhällen växer med en ruskig hastighet, de föder så många barn att vi snart bara är deras trälar, slavar och när vi är i minoritet så kommer de , tror ni ………….att tycka så synd om oss då ?

      Man får vad man röstar på och inte har förstånd, kunskap att förstå !
      Vad vi aldrig får glömma våra barn och barnbarn får leva med skiten som vi har skapat !

  7. Ett ’ungdomsgäng’ är väl ingenting, tänk på en hel armé som väntar på Norra Bantorget för att ta över nästa skift och sätta svenskarna på plats. Sverige blir en farligare plats att leva i än Afghanistan påstås vara. Svenska ungdomar kommer att söka sig till torg och gator utomlands för att sittstrejka …. Ombytta roller enligt ett inte alls omöjligt scenario….

  8. Polisen snackar bara.ta fram pistolen.vatten kanoner.ska inte fullvuxna karlar kunna ta hand om ungdomsgäng.bedrövligt.polisen kan rensa bort allt om dom vill.men man får väl inte gå för hårt fram tycker Eliasson.det handlar om politik ytterst.man försöker hela tiden dölja att det är invandraregäng som tjafsar.rädda för inbördeskrig.bla och röster.inför valet.

  9. Jag har lite svårt med polisens nya arbetsmetoder, skriva på Facebook och dela ut armband. Snacka om att muslimkrimosarna tror att dom kommit till paradiset innan dom dött.
    Skulle dom mot förmodan åka fast säger dom bara att dom är under 18år, så släpps dom direkt. På någon polisstation hade dom blivit släppta för att det inte fanns någon tolk.
    Med vilken rätt kan vänstern klandra personer som vill ha lite ordning i samhället igen, och sluta släppa in kriminella flyktingar?

    • En bra kommentar! Dessutom vill de där odjuren ju ha den här reaktionen, de vill ha våld och strid och aggressivitet. De asgarvar åt polisens brösttoner. Inte kommer de få ta i någon som erkänner, så det blir inget med straff och räfst och rättarting inte. Polis och tjuv i muslimsk tappning är vad det handlar om. Polisen mot klansamhället, you name it!

  10. Svenskar är nog mycket rasistiska. Âven svensk natur. I Norrtälje ligger det en sjö och sjöen heter Svartingen. Det är Sveriges mest rasistiska sjö. Ni måste skunda er nu svenskar och byta navn på sjöen. 🙂

    • Får jultomten verkligen ha vitt skägg, är inte vit fult idag och icke vit vackert ?
      Bara en fundering.

  11. ”Vi kommer jaga er”…. Underförstått, nu ska ni bli rädda. Skriv inte så mycket skit på Fejjan, snutjävlar. Ut och jobba i stället, gör lite polisjobb och ta dom här rackarna. I stället för att göra inlägg på FB…

    • Det är nog Dan Eliasson och sossekompaniet du skall vända din ilska mot, och inte ”snutdjävlarna” som är bundna till händer och fötter av sina överordnande. Även dom måste få skriva av sig sin frustration någon gång.

      • ”snutdjävlarna” som är bundna till händer och fötter av sina överordnande.

        Du har nokk et godt poeng dær Fiona.. Det er nokk de venstrevridde sosialistene i de såkalte ”Partiene” som skulle fått litt besøk.

        Vi tror nokk Politiet ”ønsker” å handle kraftigere.. men fpr ikke lov, da blir de jo selv tiltalt..

    • Ja, det gäller från Dan och neråt detta. Även om han är en sossepolitruk. Men just han lär åka innan valet, garanterat. (S) måste ju skylla på nån, liksom.

  12. Nu är det dags för krafttag mot Invandrargängen hälsar Dan och föreslår armband till alla väktare o poliser ”slå mej inte” effektivt o billigt med given effekt, samt den obligatoriska halalkorvgrillningen, det kommer garanterat få ordning på pojkstrecken för evigt. Grattis o lycka till.

Kommentera