20 thoughts on “Nu har ni gått för långt: åk hem nu

  1. Denna provokativa logikbrist relaterar även till globaliseringsprocessens kunskapsförakt, historierevision och respektlösheten mot samtliga delar av värdlandets etniska kultur, inklusive den relativisering som drabbat själva synen på i detta fall, svenska språket.

    Vi har ett lysande exempel på denna accelererande attitydförbistring i den korrupte lingvisten Mikael Parkvall, denne Lernias och barbarismens profanerande prestav, vilken på fullt allvar dristar sig till att hävda att det inte finns något som kan anses vara grammatiskt rätt eller fel, och där den språkliga korrekthetens betydelse för det uppväxande släktets framtida utsikter inom yrkeslivet förkastas, till fromma för den postmodernistiska erans utbredda kvalitetsförsämringar och allmänna förvirringstillstånd.

    Nej, min bäste afghanakrobat, det är den invandrade individens skyldighet att efter bästa förmåga anpassa sig efter det samhälle till vilket denne sökt sig, att respektera lagstiftning och förordningar samt icke minst med seriositet tillägna sig språket.
    De tungomål som talas inom MENA-kolonisatörernas hemländer har de europeiska nationernas medborgare varken skyldighet eller motivation att fördjupa sig i.
    Andreas.

  2. Jens Orback gav rådet för många år sedan att vara snälla och tillmötesgående mot främlingen, så att denne svarar med samma mynt när vi är i minoritet. Kanske dags att ta skeden i vacker hand och börja nu?

  3. Det är en mänsklig svaghet, speciellt bland söndercurlade och faktaresistenta, att dra åt skruven ett varv för långt så att allting kollapsar. Vi har sett det ibland nomenklaturan i USA och EU och vi ser det nu bland dessa medelålders ofränder som ivrigt påhejats av hormonstinna batikhäxor.

  4. Afghanistan är världens största producent av narkotika. 🌿

    Det bör ju finnas jobb i Afghanistan.

    Kan ju vara så att det är förbjudet med barn-arbeten (som det är i Indien, där mycket av våra kläder tillverkas).
    För vi pratar ju i detta fallet om barn…. det är ju baaaarn vi pratar om (se bild… 🙄 )

    Ps. Tycker att det har gått överstyr långt, långt tidigare, långt innan jag läste om denna idiotin ( ytterligare idioti, finns det inget slut? ) … lära sig persiska/dari.

    • USA ockuperar Afghanistan sedan snart två decennier, har jättelika militärbaser där och behärskar fullständigt luftrummet. Varför använder/använde de inte Agent Orange, som de använde under vietnamkriget för att avlöva djungeln, eller liknande för att slå ut vallmofälten? Någon eller några högt upp i ”The Deep State” måste ha någon anledning att ha dem kvar.

      • I princip är hela världens ekonomi är beroende direkt och/eller indirekt av pengarna/handeln av narkotika.
        Vid den stora ekonomiska krisen år 2008 så ”räddades” ekonomin / banker m.m av narkotika-pengar.
        Så visst har narkotikan påverkan på ekonomin….. och varför hugga av den hand som föder.
        Ett tjuv och rackarspel…..ungefär som dagsläget i Sverige.

        Moral & Etik är bara ord.

    • Södertälje passerade gränsen redan under balkankriget.
      Vi lever med konsekvenserna ännu denna dag.
      Den som vill förgylla en dag med en turistresa runt i Södertäljes förorter och studera alla vita villor med lejon på grindstolparna och svart BMW på den marmorbelagda garageinfarten kan själv få förståelse.

  5. Det kanske vore bra att lära sig deras läten så att man kunde förstå all skit dom säger om Sverige.

  6. Vad gör byfånen till Statsminister? Dessa människor har fått avslag från invandrar verket, dom har förverkade rätten att uppehålla sig i vårt land,då skall dom ut och inte demonstrera och hitta på massa fjanteri.Vad gör byfånen,det är dags att han börjar agera,men det är han för feg för.Dags för han att avgå så att Sverige kan återgå till mer normal tillstånd.Mvh Adolf

  7. Fräckheten bland dessa välfärdsturister är skrattretande, vi har
    inget som helst ansvar för att dom inte kan få in i sina trånga skallar att dom inte ens har rätt att befinna sig här, och att dom sitter kvar här vecka efter vecka beror endast på att vi Mähän till beslutsfattare, som tror att om det bara gått tillräckligt lång tid så ska man smyga in dessa oduglingar
    i landet.

    ”Svenskar har ett ansvar att lära sig Persiska och Dari” ?? Jisses!

  8. Så svenskarna skall ägna sina liv åt att lära sig all världens språk? Och afghanerna ska åka världen runt och behöver aldrig lära sig nåt. De har lyckats förstå vem som har den intellektuella kapaciteten.

    Men vad vi väljer att använda den till är vårt beslut. Jag personligen anser att det som gjort att de ens kunnat komma hit är av högsta prioritet att åtgärda och det ligger även i linje med hur en kompetent regering skulle ha agerat.

  9. Självklart! Från dag 1 då jag flyttat till Afganistan så sätter jag mig på skolbänken och börjar staka mig genom deras alfabet.
    Allt annat vore dumt, oförskämt och arrogant.

  10. Var finns alla människor med kraft och makt i vårt, Sverige?
    Är de rädda om sitt eget skinn eller ser de inte vad som händer?
    Har inte invällarna börjat inkräkta på deras integritet – ännu?
    Vad händer när dumskallarna i regeringen bestämmer att ALLA
    måste inkvartera minst en invällare i sitt hem?
    Har alla mäktiga i Sverige privata vakter för sina döttrar?
    Läser de inte tidningar (eller Petterssons blogg)?

    Är det bara vi, Pettersson och vi som läser denna fantastiska nyhetsförmedling, som kacklar?

    Är anledningen till att regeringen inte vågar förbjuda nazismen i Sverige,
    att då måste de förbjuda den andra dödssekten också?
    – Men de är ju styrda av den sekten så det blir aldrig aktuellt!
    Löven blir väl ledare för sekten när de tar över Sverige?
    ”Öppna ERA hjärtan!” – och förlora allt du har levt för.

    => Men vi har ett alternativ och ett val (inom kort) :
    – gör Åkesson till statsminister.

    • Om 80% av svenskarna röstar på 7 klövern så finns inte så många med den kraft som efterfrågas och dessutom så är enligt uppgift vi svenskar visst lite konflikträdda och även naiva enligt Lövet !

  11. Ja om de hade varit barn hade man kunnat skylla på oförstånd men eftersom vi talar om vuxna människor så får man väl anse att det är en samling idioter som Iran skickat iväg från dårhusen för att bli av med dem

  12. Språk är alltid bra – lär dig några meningar så du kan förklara

    – Rör inte min kompis
    – Rör inte mig heller
    – Ge fan i mina tuttar

    En introduktion i arabiska, somaliska, långtbortistanska
    behövs för att klara livet i det nya Sverige

Kommentera