Tåg har krockat med militärfordon

Ett SJ-persontåg har krockat med ett militärfordon mellan Vagnhärad och Västerljung i Trosa kommun. Tåget ska ha spårat ur i samband med krocken.

Polisen skriver på sin hemsida att tre personer från Försvarsmakten har skadats i olyckan. Det är oklart hur skadade de är. En person ombord på tåget ska ha skadats lindrigt.

Den stora militärövningen Aurora pågår just nu i Södermanland. Tågtrafiken mellan Stockholm och Norrköping via Nyköping står still i bägge riktningarna.

 

6 thoughts on “Tåg har krockat med militärfordon

  1. Om nu pansar-bilen blev skrot, så får väl resterna av vår ¨stolta¨ lilla armé, gå till fots. Sen får vi börja att spara ihop till en ny fin bil och, som genom ett under, så har vi då fått ett försvar som är på toppen av sin förmåga… Ja,dvs. , efter att muhammed har fått sin feta, beskärda del, förstås. Vi får dock verkligen hoppas att bassarna klarat sig.

  2. När ryssen anfaller så kommer fler fordon bli skadade och förstörda innan Nato hunnit komma till vår hjälp !
    Undrar om Putin verkligen vill ödsla resurser och tid på att ta över dagens mångkulturella sandlåda och lekstuga Sverige, vad ska han med våra problem till?

  3. Mest förvånad att de övar sååå realistiskt … 🙁
    En gammal skrotfärdig stridsvagn är ju ingen större ekonomisk skada.Men hur gick det för loket,som vi ju inte har ett överskott av ?
    Slutligen kan det föreligga särskilt hemliga militära underrättelser,att just platsen kring Trosa blir fiendens första anfalls-punkt ?

Kommentera