Runt 60 radikala islamister bevakas i Järvaområdet

ISLAM. Runt 60 våldsbejakande islamister bevakas av polisen i Järvaområdet i Stockholm, rapporterar SVT Nyheter Stockholm. Säpo gav den lokala polisen en hemlig lista på brottslingar som ska övervakas i våras.

”Vidare fungerar medlemmarna som främjare och organisatörer av aktivism inriktad mot stöd till terrorattentat och terrornätverk i andra stater, bland annat flera av de senaste årens terrorhändelser i Europa”, står det i en av handlingsplanerna i Kista/Rinkeby.

Polisen säger att de inte arbetar med att utreda terrorbrott men hjälper Säpo med informationsinhämtning.

Järvaområdet består av kalifaten  Rinkeby, Tensta, Hjulsta, Kista, Husby och Akalla med flera stadsdelar.

År 2010 beräknade Säpo att det fanns c:a 200 våldsbejakande islamister nu tror man att det finns flera tusen och med tanke på att det går åt 15-20 man att punktbevaka en brottsling dygnet runt så inser alla att det inte går.

Det är bara att vända på nästa smälla och lyssna på PK-etablissemanget att islam inte har något med islam att göra…

8 thoughts on “Runt 60 radikala islamister bevakas i Järvaområdet

  1. Jag tycker att SÄPO måste informera allmänheten oftare om tillståndet och om hur antalet islamister blir fler och fler.

    Allmänheten måste få möjligheten att förstå allvaret.

  2. Man undrar har vi någon polis i Sverige eller ? Vi har en regering som säger att det går bra för Sverige. Barnvoldtäckter skrivs av. Trots att namn o adress finns tillgängliga på förövarna. Familjer tar över i en del bostadsområden (Muslimer) hur i helvete kan det bli så i Sverige. Tror att stora delar av Sveriges regering är muslimer………

Kommentera