Det räcker nu

Jag har förut röstat på partier i den s.k. Alliansen. Jag lovar dyrt och heligt att aldrig göra om det. De röd/gröna partierna har aldrig fått och kommer aldrig att få min röst.

Piratpartiet och Borgerligt Alternativ är för små och inga alternativ. Fi tänker jag inte ens på under mina toalettbesök…Jo, kanske lite om ni förstår vad jag menar? Det finns helt enkelt inga andra alternativ. Så därför…

Det räcker nu SD, det räcker nu! Inga fler skandaler, inga fler pajaser och inga fler som skämmer ut partiet, väljarna och alla som hoppas på en bättre framtid. Det finns över en miljon svenska medborgare som hoppas på er.

Där finns männen, där finns kvinnorna, där finns pensionärerna, där finns ungdomarna, där finns de etniska svenskarna och där finns de invandrade svenskarna. Över en miljon medborgare som tänker rösta på er och som sätter sina hopp till alla er som dagligen kämpar i motvind.

Därför…

Det räcker fan i mig nu!

30 thoughts on “Det räcker nu

  1. Om det har skett ett övergrepp skall det hanteras genom att polisanmälas, utredas och ev väckas åtal.

    En hel del tyder i stället på att detta handlar om en tidigare och ömsesidig relation mellan Hanna Wigh och en manlig Sd-politiker. Wigh upplever sig på ett eller annat sätt förfördelad eller besviken på partiet och väljer därför att ”avslöja” ett påstått övergrepp, vilket troligtvis inte utgör ett sådant men i stället något som har skett i samförstånd, med avsikten att svartmåla partiet och partikollegor.

    TV4 och annan MSM formligen vältrar sig i detta och kommer så att göra under lång tid men det hela kommer mest troligt inte att resultera i någon rättslig prövning.

  2. Vänstern är fullständigt omöjliga, vilket språk från en ung kvinna och vilket vidrigt påhopp hon gör .
    Hon måste ha druckit mycket mer än vad hon tål, slampa !

  3. ”Alla människors lika värde”. Vad betyder det egentligen ? Kanske att : Bilägaren är Nästan lika mycket värd som bilgrillaren. Rånoffret är Nästan lika mycket värd som rånaren. Våldtäktsoffret är Nästan lika mycket värd som förövaren. Blåljuspersonalen är Nästan lika mycket värda som stenkastarna. Terroroffer är Nästan lika mycket värda som terroristerna. Skattebetalare är Nästan lika mycket värda som bidragstagare. Etc. Etc…Emellertid, den enda kända- mig veterligen-, metoden för att nå, i det närmaste, full balans betr. denna värdering är : Att anpassa sig till såssarnas välbekanta värderingar; dvs. lögner, förtal, mobbning och allmänt svammel. Det är först då man är välkommen i ¨finrummet¨ och får förnimma en smula ”lika värde”.

  4. Stefan, jag tror att du är klok nog att förstå att det är nu förtalskampanjerna drar igång för att svärta ner och förtala SD så mycket det bara går.
    Om du hörde Janne Josefsson berätta om kommunisthögskolan i Göteborg när han sommarpratade. Hela mediasverige kommer att göra sitt yttersta för att gräva, skapa, ljuga och skarva nyheter som på alla sätt kan skada SD.
    Vill du hitta sanna nyheter finns bara några få nyhetskällor som ex Petterssons blogg.

    • Ja knappt ett år kvar till valet så är det blodtörstiga drevet mot SD nu igång samtidigt som icke PK-partier väljs in parlament, massmedia och övriga etablissemanget börjar bli desperata och kommer att göra allt för sänka Sveriges idag näst största parti, det kommer bli tufft fram till valet 2018.

  5. Detta kommer att vevas om och om igen.
    Jag har inte sett programmet men vad jag har förstått så är det ”bara” Hanna Wigh som har uttalat sig om ”kulturen” i partiet.
    Jag har däremot lyssnat på radion i dag och det finns nog inte en programledare som inte har tagit upp detta.
    Gemensamt är att de säger kulturen i partiet i varannan mening även om den intervjuade säger att de inte känner igen sig.
    Uppenbart att pkmedia kampanjar med att det är en partikultur och att alla kanaler ska ta upp det även i lokalradion och nämna partikultur så ofta som det är möjligt.

    • Just ordet kultur var det första som Sovjetockupanterna sökte lindoktrinera alla öststatsländerna med efter 1945.
      Således troligen ett ord dessa skribenter/kommunister får lära sig i Södertörn !

  6. Om det är riktigt som Hanna Wigh påstår att hon och flera andra kvinnor råkat ut för ska vederbörande klädas i tjära och fjäder inför allmänheten. Efter att ha sett den utfrågning som tv4 hade av Rickard Jomshof på närmare en timme är jag dock böjd att tro att det tyvärr är ytterligare ett led i en smutsig valrörelse, men facit lär väl komma. Förr eller senare.

  7. Stefan! Helt rätt om det nu är som den avhoppade kvinnan säger. Ingenstans ska tolereras att det täcka könet provoceras eller tvingas till något hon inte vill.
    Men naturligtvis skall den andra parten få säga sitt innan domen förkunnas.

  8. Det handlar om anklagelser än så länge och inga bevis.
    När bevisen eller ett erkännande finns antar jag att SD vidtar lämpliga åtgärder: starkt avståndstagande och uteslutning av alla inblande medlemmar (personen ifråga och eventuella personer som vetat om men valt att hålla tyst), eventuella åtal kan ju också följa

    • Han skulle ju bli världenhistoriens lägst stående diktator !
      T.o.m. en sådan kändis som Chaplin,vore ju en rese i jämförelse.

  9. Låt oss vänta och se vad de senaste anklagelserna mot SD ger för resultat, räcker väl med att flumvänstern, massmedia och 7 klövern garanterat redan tagit ut en seger i förskott ?
    Stämmer anklagelserna så ska det sopas rent i SD annars förstår säkert partiet att de på sikt förmodligen skriver ett avskedsbrev ut från riksdagen.
    PK-familjen släpper aldrig taget nu och stämmer de senaste anklagelserna så vädras naturligtvis ännu mer blod från PK-drevet och jakten på SD kommer att intensifieras.
    7 klövern inkluderat ett kommunistpartiet accepterar naturligtvis inte att Sveriges näst största folkvalda parti SD i riksdagen är ett nazistparti som 7 klövern alltid påstår och alltid ynkligt hukar sig bakom när deras argument tryter.
    Måste finnas oroväckande många nazister i dagens Sverige om SD som Morgan.J säger är ett nazistparti med tanke på att partiet har ett väljarstöd på omkring 20% !

  10. Det är som med branden i Örebro, ”hotbild”, ”nu är terrorgruppen från SD igång igen” tänk på moské branden i E-tuna” som enligt en s.k. ”forskare” på högerterrorism” var anlagt.
    Det är länge sedan brandkårens experter kunde konstatera att branden startade i köket, det var dom själva ( muslimerna) som genom misstag lyckades elda upp sin egen moské.
    Annars är det välkänt av experten Arnschtadt att en vanligt metod hos terroristergrupper från SD sätter på elspisar o öppnar ugnsluckor för att gasa ihjäl människor.
    Det är väl själva fan att alla PK kommunister är helt faktaresistenta. Fattar inte att dom inte redan flyttat till drömkalifatet IS eller ngt annat Islamskt drömland för att njuta dygnet runt, alt Nordkorea som blomstrar av jämlikhet o representerar det bästa av all gott, istället för att bo i det rasistiska Sverige. Vad jag vet har ingen tvingat dom stanna här.

    • Jo så är det… Sprängningen i förra veckan som skedde i Helsingborg,då en av berikarna jobbade med en bomb mitt i natten.Denna briserade och den kemiintresserade terroristen slets i bitar !
      Bonnierblaskan HD fortsätter skriva i sin rubriker om ”en brand”..Nu skall c:a 100 andra hyresgäster åter få vända hem,efter att man efter en vecka nu konstaterat byggnaden för säker,efter ”branden” !
      Under tiden har dessa bostadslösa tydligen delar förbringat på stadens Centralstation.Enligt samma PK-organ klagades det nu på att i denna prunkbyggnad,finns totalt endast 16 sittplatser.Orsaken uppges vara,att kriminella element uppehåller sig på platsen,och att dessa liksom resenärerna kan stå.

  11. Jag står fast vid SD!

    Det finns konflikter i alla grupper.
    Övertygad om att Åkesson löser situationen.
    //age

    • BRAVO…
      Visa regeringen att vi vet att det är genom mosker som segrationen ökar , där får de höra att de följer den enda rätta religion ,och alla måste konvertera eller dö (betala skatt går bra ,inkomstkälla till de) de får höra predikan om matyrdöden , kvinno förakt (otrogna) ..
      Genom muslismska skolor och dagis minskar integrationen också ,barnen indoktrineras redan där…. Som än ung mamma svart med hijab från Rinkeby sa på en Tv debatt ..ungefär ”jag vill inte ha en vit fröken som kommer att utsätta barnet för racism” tänk om det var tvärtom…..Muslimem skall bli medveten att de kan inte kräva att vi skall anpassa samhället till deras tro. De har kommit till en väl fungerande samhälle och vi vill inte importera deras konflikter , deras bakåtsträvande ideologi och barbariska tankesätt..
      De börja kräva mer och mer ,eftersom de ökar i antal och det finns infiltrerad i myndiheterna och kommuner…
      Nu med branden av mosken kommer de att spela offer ,mer pengar från kommunen och Saudi Arabien….
      Hoppas ni får många med er.. Glöm inte att prata med Djurskyddsföreningar , muslimens syn på visa djur är inte förenligt med svensklag , hur många hundar skall misshandlas och dödas, halal slakt,
      Inga barn äktenskaper , hedersmord , kvinnor samma värde ,skall inte behöva täcka håret för att inte bli våldtagen eller brinna i den eviga helvetes eld…
      Man accepterar inte nazister ,koranen är fullt med verser som uppmanar muslimer att döda judar och kristna….

      • Om det inte sexanklagelserna stämmer så kommer det på något sätt garanterat att mörkas eller ändå vändas mot SD ett parti som alla icke PK vet är ett helt lovligt byte !
        Spelar ingen roll vad SD gör partiet blir aldrig rumsrena eftersom de står för långt till höger men framför allt för att de är kritiska till en svensk vansinnig och totalt ansvarlös massinvandring och är man det så är man stämplad för all framtid till skillnad mot V kommunistpartiet som idag är rumsrent beroende på att de ju istället stödjer och tillsammans med 6 andra partier är ansvarig för den massinvandringen som pågått de senaste 35 åren.

  12. Håller med Stefan,det räcker nu.Under mitt 70 åriga liv har jag aldrig varit intresserad av Sveriges politik,har röstat lite olika.Det går inte längre vara soffliggare,Sverige håller på att förstöras av invandring och ansvarslös ledning.Var är byfånen till statsminister ,han skall medla mellan Nordkorea och US,vilken jävla dåre han klarar inte ens problemen här hemma,då skall han lösa världens problem.Finns det ingen som kan prata honom till rätta eller väcka honom .Ha det så gott er tillgivne Adolf

  13. Snappade upp ett mycket bra citat med anledning av att vi alla är så kallade ”rasister och nazister”.
    ”Man måste få vara kritisk mot Sveriges ”mångfaldsprojekt””

    • Tack Thomas, jag är inte bara kritisk utan jag ifrågasätter om Sveriges regering, socialdemokrater och miljöpartistet samt vpk, centern, liberalerna förstår konsekvenserna av att Sveriges befolkning ökat med drygt 1 miljon människor på 15-20 år.

      Kan jag vara dum? Inte troligt då jag är testad och godkänd.

      • De stirrar sig blinda på tabellen som visar att vi kommer att bli färre i Europa och för att befolka Sverige välkomnar de muslimer som reproducerar sig snabbt ,en man flera fruar ,flickor blir fruar osv.., men det STORA problemet är att de inte känner till islam, vad den vill och hur den går tillväga……..
        Man kan göra en parallell med när de tog med djur som inte fanns i Australien för att hjälpa att bekämpa någon ohyra och de blev ännu värre plåga…..

  14. Exakt så, oavsett om det ligger nåt i anklagelserna eller inte , så har det hanterats extremt klantigt och behöver utredas i expressfart, med allt vad det innebär.
    Och, sen inget mer strul.

  15. Ja det gör det!
    Men du kan ge dig f-n på att SD kommer att jagas det närmaste året av
    7-klövern, SR, SVT, TV4 och övrig vänstermedia och då gäller det verkligen att kunna stå pall, både som SD-politiker och sympatisör.
    Vi måste hålla ihop!

    • Att slaskpressen publicerar detta just nu,när det är ett helt år till nästa val,förundrar mig.Känner vare sig den ena eller andra parten, men nog borde detta ha lösts på ett bättre sätt inom partiledningen.
      Namnet från den klagande,tror jag mig ha observerat i flera olika reportage,vad gäller opposition… även i hennes lokalavdelning.
      Fick då uppfattningen att detta var en ”kvinna med klös”. Detta var ju en total feluppskattning från min sida.Vore jag kvinna och någon utsatte mig för något sådant,skulle denne ha fått på ren skånska, ”riktigt på flabben”.

Kommentera