6 thoughts on “Sju bilar brann i Göteborg

  1. Mycket mer än bilar kommer att brinna under fyra år framåt över hela Europa – grisen Merkel sitter gränsle och tar stryptag på kontinenten. AFD är för få för att kunna hindra kommunisten.

  2. Bilarna i Finland är tillverkade av mindre eldfarliga komponenter än bilarna i Sverige.
    Varje miljöpartist kan bekräfta det!

  3. Det är väl det ”torra” klimater i södra Sverige som gör att bilar självantänder i Göteborg och Malmö?

    Miljön blir ju sämre och sämre i vårt fosterland och vi ser tydligt resultatet.
    Troligen räcker det inte att byta till elbilar?
    Elbilar kommer säkert att självantända också!

    Möjligen måste det till en aktiv åtgärd mot klimatförändringen?

  4. Enligt en hög polischef i Finland brinner inte bilar i Finland…
    – Kan det bero på en annan mentalitet hos folk och myndigheter?

    • Eller andra typer av bilar som inte självantänder !
      Naturligtvis beror det på en helt annan mentalitet och inställning än den svenska ryggradslösa, fega och patetiska mentaliteten Finland har en annan historia man har upplevt saker som lilla komplexfyllda Sverige aldrig varit i närheten av i form av ockupation, blodigt inbördeskrig och indragen i andra världskriget. Finnarna är rädda om och uppskattar sin fosterland nu har man tyvärr via sitt EU-medlemskap fått vika ner sig och bli ett mer mångkulturellt land men någon hysterisk och ansvarslös massmassinvandring som Sverige ägnat sig åt under årtionden har och kommer Finland aldrig att ägna sig åt man har en annan kontroll tar det lugnt och sansat på finskt vis och ställer framför allt krav på nyinflyttade precis som Danmark och viss mån Norge också gör till skillnad mot Sverige som numera inte kan stava till skyldigheter och respekt utan bara till ordet rättighet.
      Sverige har och får lida för att extremvänsterns ligister som slogs på barrikaderna 1968 tröttnade och istället klev in i de finare salongerna med sitt radikala vänsterflum och består idag av det svenska välgödda etablissemanget och den övriga PK-familjen som dikterar villkoren i samhället och föraktfullt idiotförklarar alla svenska hederliga och arbetande medborgare som bär upp samhället (det där s.k vanliga folket som det alltid heter från eliten) ) som inte håller sig inom den svenska idag allt mer snäva politiskt korrekta åsiktsramen.

Kommentera