S som i sextrakasserier

Visste ni att det förekommit en rad sextrakasserier i de socialdemokratiska leden?

Inte? Titta här då.

Urban Ahlin (S), numera Riksdagens talman, anklagas för sextrakasserier

Kommunalrådet David Svensson (S) avgår efter sexköp

Landshövdingen Stefan Carlsson (S) avgår efter alkoholmissbruk och sexköp

S-toppen Robert Noord (S) sextrakasserar ung moderatkvinna

Den socialdemokratiske nämndemannen Sven-Olof Svensson (S) köper oralsex utanför skola

Salman Karim (S), läkare och kommunpolitiker i Uppsala döms för sexbrott

Bengt Bohlin (S), toppolitiker i Borås åtals för sexbrott

Två kommunpolitiker (S) köper sex av prostituerade i LO-lägenhet

Börje Silk (S) utnyttjar två barnbarn sexuellt

Per Svedberg (S), då riksdagsman för S, raglar omkring berusad och kräver sex av kvinnlig partikamrat

Det måste vara något i partikulturen…

…och då har vi inte ens nämnt Geijer-affären (S) på 1970-talet där landets justitieminister sprang hos horor och Palme (S) blåljög det svenska folket rakt upp i ansiktet.

38 thoughts on “S som i sextrakasserier

  1. där satt den, förklaringen alltså…denna ”höna” har sedan
    2012 sporadiskt haft kuttrasju med en av våra Tuppar…förmod-
    ligen vid aktuella tillf.(då pulsen dunka) inte en endaste höna
    tillbuds, då skymningen övergick i natt ljöd ett kukiliku då den
    uppnästa hönan gjorde entré…sedan gick det som det gick,
    hon kom å gick, samma sak för vår potente tupp… efter varje
    kukkeliku så slet vår tupp (som i Cornelis epos) en fjäder ur
    hönans lilla rompa…då den sista fjädern va väck så fick vår
    tupp en smärre chock, de som då blottades va stjärtpartiet
    på en typisk ”LÄRKA”, förklädd under alla akter till HÖNA
    En lärka utsänd av ohederliga 87:or…min enkla gissning

  2. Sverige börjar att bli riktigt kända ute i stora världen, ja inte
    positivt om ni trodde det. den Amerikanske vänsterfiguren
    Michael Moore tycker att vi välkomnar våldtäktsmän, och
    inte straffar dessa tillräckligt, att vi är värst i Europa
    på denna gren är inte Speciellt smickrande för landet.
    Nej det kan man ju hålla med om!

  3. Vi SDare måste vara ett väldigt bra parti trots att massmedia konsekvent synar alla inom SD ända in i kalsångerna. Men vi ökar hela tiden. Alla vet att Stefans Morfar var Nasist bra att veta som bakgrund för alla i 7klövern..

  4. Palme var överallt och knullade .nu vet jag folk som viste.bla bordelhärvan.vidare björn Rosengren var på porrklubbar.etc.jag tror inte detta skadar sd till kommande val.jag tror sd kommer högt 2018.

  5. Jag tycker hannas beteende verkar märkligt.varför går hon ut i media?varför anmäldes det aldrig.varför prata just nu?

    • Är helt övertygad om att StaziTV jobbar stenhårt på att hitta allt som kan svärta ner SD, det är därför kraven och (här kommer det) SD´s värdegrund aldrig skall kunna ifrågasättas, genom att ngn använder ”järnrör” annat göra ngt annat dumt överhuvudtaget. Byt jobb i så fall.

  6. STORBRITANNIEN:
    Labour (alltså sossarna) är bevisligen det största anti-semitiska partiet. Tweets och kommentarer och ÖPPNA jude-hatande uttalanden… BBCs judiska reporter på den årliga konferensen fick ha livvakt eftersom sosse-vänstern var så hatiska… låter detta bekant för sossarna i Sverige är flera ministrar är riddare av palestinska regeringar.

    —————-

    Labour is branded ’the real nasty party’ after activist at their conference suggests the Holocaust should be debated and others compared supporters of Israel to Nazis


    Jeremy Corbyn was urged to act after activists applauded panellists at a fringe meeting who likened supporters of Israel to Nazis.

    One speaker even suggested Labour should be free to debate whether the Holocaust had happened.

    Mr Corbyn was also facing a row about intimidation of Laura Kuenssberg. The BBC’s political editor has been given a bodyguard following threats from Left-wingers at the conference.

    Läs hela artikeln:

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4919300/Labour-branded-real-nasty-party.html

  7. Jag TROR Hanna-historien skadar SD rejält. Vanligt folk kan ta avstånd o då når aldrig SD över 20%. Vinnare på detta är S o M. Tråkigt!

    • Ja eller så vaknar en stor del av den sovande befolkningen
      och registrerar att all den skit som man kletar på SD från Media
      och dom andra partierna är just för att försöka få folk att inte rösta på SD. Det finns skitstövlar i alla partier!

    • Jag tror tvärt om. Jag tror att det Svenska folket är förbannat less på 7-klöverns lögner och därför tror jag på 55% för SD.

  8. nämns inget om va som hände efter fingerpullan,
    viktigt i en kommande polisutredning…en anmälan
    inlämnad av den skyldiges (?) arbetsgivare gjord,
    ingen anmälan gjord av offret (?)…undrar om inte
    SD är offret idf…ord står mot ord,”falsk angivelse
    alt. förtal” nära till hands, om bevis saknas!

  9. Whataboutism! ”Varför slog du han i ansiktet?”, ”Jomen det gjorde ju en granne med sin fru ju….” Lägg av, ni gör er bara löjliga.

  10. En såsse har inga som helst ambitioner att utveckla landet eller att värna om dess invånare. I vart fall inte ur-invånarna i alla fall. Nej, den största drivkraften är MAKT. Och sen kommer begäret att bli Omvald, och det kan man ¨gå över lik¨ för att åstadkomma. Får man sen sitta en mandatperiod till, så blir lyckan helt euforisk. Lögnen är inget hinder, snarare ett välbekant hjälpmedel.

  11. För fyra och ett halvt år sedan så lät sanningen så här…………jag blir helt matt också för att programledaren inte hade vett att tacka för den korrekta informationen !

  12. Som socialdemokrater och vänstern alltid och alltid kommer göra…….säger hur andra ska tänka och agera, sen (som alltid) gör helt tvärt om själva (naturligtvis för en god sak) ja, eller hur !?
    Bluff å båg, hej å hå vad det går.
    Den som är helt utan skuld ska kasta första stenen….och inga stenar kastades.

    VAL 2018….gärna i morgon. 👍

  13. Men dessa sexförbrytare tillhör ju den ”goda sidan” som har de ”godkända åsikterna” och tillbeder den ”rätta värdegrunden” så det kan inte skada det ”goda goda goda….” så satans ”självgoda” partiet.

  14. Lars Stjernkvist, riksdagspolitiker (s) och f d partisekreterare var väl också anmäld för sextrakasserier under en flygresa för åtskilliga år sedan?

  15. Men vänta nu, detta är ju sossar.. man kan ju inte jämföra vad dom gjort med aktiva i Sd.
    Alla politiker är jämlika, men några är mer jämlika än andra.

  16. Valrörelsen är nu i full gång. Det märks tydligt om man beskådar såssarna´s knähund och bundsförvant : SVT. De s.k. nyhets-programmen har nu upphört med att förmedla nyheter. I stället serverar propaganda-organet, helt oblygt, något hopkok av opinionsbildning. Ungefär som lobbyister jobbar. Man sprider lögner åt de lögnhalsar som betalar bäst.

  17. Kanske dags att kalla in insatsstyrkan för att slå ner dom som protesterar mot sexuella påhopp. Förra gången var det ju gotlänningarna som skulle tuktas. Denna gången måste det således bli SVT som hamnar i skottgluggen. Fyyy skäms, ni som talar emot er själva. men det är ju, som sagt, skillnad på äpplen och kameler.

  18. Men sossar har väl alltid fått göra som dom vill. Men gör andra partier samma sak då jäklar. Åter använder jag ordet: HYCKLERI!

    • Många ”tungor” har sagt att det finns i de politiska leden bl.a. koprofager, pedofiler, transor ,djursexsutövare, hemafroditer och andra underliga ”läggningar” samt att en del är vanliga heterosexuella (det är de som lever i förhållande man och kvinna).
      Funderar om det bland våra folkvalda finns en ”leda/orolighet” i deras sinne som lockar fram dessa ovanliga läggningar ???
      Kanske beror det på en allt för stor arbetsbörda ????

  19. Om Sossarna hade haft vett att hålla käften om andra när dom själva är tio reser värre? Snacka om att kasta sten i glashus!

  20. Jag tycker att det är lågvatten märke att tjafsa om sextrakaserier i olika partier.Det har alltid förekommit och det kommer finnas så länge mänskligheten består..Vi har allvarligare problem att ta hand om.Bränder våldtäckter, no gå zon osv. Vi måste göra Sverige säker som förut.Angående sextrakaserier finns ofta två sidor,har arbetat i mitt liv på en arbetsplats med väldigt många kvinnor.Vet inte hur många gånger jag har blivit anklagad både ena och andra.Jag kan dra grova skämt men jag har aldrig rört någon i sexuella syften,men jag tror att kvinnor upplever närmande på ett annat sätt och det blir ofta fel uppfattad.Men som sagt vi har allvarligare uppgifter att lösa i landet,för att byfånen till svetsarn klarar inte av det,då börjar man ta upp sextrakaserier.Nej fy fan ursäkta språket.Mvh. Mvh Adolf

  21. Men det är väl inte aktuellt för Agenda att göra stora Nid reportage
    när Sossar bär sig illa åt?

    Den Pygme liknande Morgan Johanssson har ganska yvig svansföring i förhållande till sin egen betydelse, han borde lära sig att snacka ur skägget , hans mumlande blir man inte klok av, men hans försök till leende visar att han är en liten förarglig besserwisser som tror att folk inte genomskådar hans tafatta försök till skitspridning, att han har hjälp av Expo , Expressen , Aftonlögnen, SVT/ SR TV 4 och så vidare kommer
    nog inte att gynna den lille ränksmidaren, folk har sett för mycket av
    den varan länge nog.

Kommentera