Mitt Europa bygger inga murar – vi bygger i stället stängsel runt skolorna och har vakter på sjukhusen

INVANDRING. Hösten 2015 stod statsminister Stefan Löfven och lovade att ”Mitt Europa bygger inga murar”

Nu bygger vi stängsel runt skolorna för att skydda barnen, har vakter på akut- och BB-mottagningar. Skickar med polis för att skydda ambulans, brandkår och väktarpersonal i kalifaten…

16 thoughts on “Mitt Europa bygger inga murar – vi bygger i stället stängsel runt skolorna och har vakter på sjukhusen

  1. Sosse logik från ett fritt land blir vi nu ett medeltida mellanöstern land. Murar, vakter hemalarm i snart varje hus på min gata.
    Vi får snart skriva om ”Du gamla du fria….” Du gamla du ofria integrerade land som sakta försvinner ifrån Norden”

  2. Svittsarns europa ”bygger inga murar”, din stolle se då bara till att vi som bekostar din och alla andra bedrövligas lön, kan fly härifrån !
    https://samnytt.se/nacka-polygamisten-kommer-kosta-samhallet-miljoner-innan-han-gar-i-pension/
    Muhammedanen hans barnbidragshonor och hans tills nu 16 barn……………………………….kostnader för eländet som vi får ”äran att betala”, nej du det skall bli slut på dårskapen !

  3. Verkligheten knackar på köksdörren när politiker låtsas för mycket och för länge.
    Vilka är målsmän över dessa ungdomsgäng och varför ställs de inte inför några krav? Varför kommer politiker undan med dylika floskler artikeln visar, som ständigt utsätter Svenskarna för grov brottslighet. Mitt Europa verkar bli bara skit, när självgoda politiker får fantisera och tramsa fritt i sin virtuella värdegrundslåda.

  4. Det vände i magen på mig så snart jag öppnade videon med den fule fan som stod i regnet och babblade dynga.
    Nyss hörde jag något som tröst: Markus Frohnmeier, AFD-medlem och bundestagsledamot, är av rumänskt ursprung, adopterad som barn av tyska föräldrar och uppvuxen i höger anda.
    Detta medan rumänska PSD här hemma börjar gå i svensk partiskola och visa förtroende för ministrarna i regeringen – Sevil Shhaideh t ex. som uppmuntras att inte avgå efter korruptionsanklagelser. J***a svenska modellen !

  5. Ja, dom är som Egypten´s gräshoppor. Dom finns överallt och förökar sig med blixtens hastighet. Men den dag som vi tjänstehjon är bortkörda-vem ska då försörja ny-adeln ? Men att dom kommer hit och tar våra jobb, stämmer ändå inte. Om inte bidrags-lyftande räknas som ett tungt arbete.

    • Gräshopporna lever så länge det finns något att äta…………………bort med alla bidrag och det blir tomt i skafferiet !
      Då sticker de dit där de hör hemma, hur mycket de än har ljugit tidigare, då hittar de hem !

  6. Grattis dårar inom politiker skrået. Om det inte vore så sorgligt att politikerna är SÅ naiva och dåligt pålästa så skulle vi samlas och skratta ut dem när de struttar runt som påfåglar.
    ”kejsarens nya kläder” kan de läsa för varann om de fattar vad de får höra.
    Snart kommer varenda offentlig byggnad ha stängsel precis som Långtbortistan. Kanske dags för aktier i Gunnebostängsel, om de finns kvar.

  7. Muslimer, muslimer, muslimer, överallt muslimer. Dom tar våra bostäder, Vård, skola och omsorg går på knäna. Bidragssystemen håller på att kollapsa…

Kommentera