Lars Ohly om arbetsmarknaden…

INRIKES. Lars Ohly vi vill påminna om att för tre år sedan fick du ”sparken” som riksdagsledamot och att du idag går och driver för skattebetalarnas pengar. Sedan du slutade i riksdagen som 57-åring 2014 har du kostat skattebetalarna minst 1,5 miljoner och jag misstänker att du inte tänker skaffa dig något jobb heller eftersom du har inkomstgaranti från riksdagen till år 2021. Du tycker väl som kommunist att du är för fin för att jobba. Om Lars Ohly på bloggen…

Lars Ohly kort, mycket kort…

  • Kommunist
  • Lögnare
  • Lägenhetsklipp på bostadsrätt i centrala Stockholm
  • Barnen i privatskola som han vill förbjuda
  • Opererade sitt knä på privatsjukhus som han vill förbjuda
  • Gillar höga skatter
  • Vill inte arbeta för att bidra till dessa höga skatter

20 thoughts on “Lars Ohly om arbetsmarknaden…

  1. Skillnad på folk och fä, vi som försörjer lättingarna, de som bara klarar att låta käften gå utan innehåll. Kommunister visar alltid sin rätta skepnad.

  2. Han har ju jobb att gå tillbaka till, på SJ som tågvärd eller liknande. Men en sådan hejare vill väl inte ha ett arbete utan en arvodesplats passar väl bättre, ingen press på att prestera utan bara snacka.

  3. Efrtersom elitism är en socialistisk dogm, och ”de upplysta” ser sig själva som ett avantgarde, är det självklart för dom att leva på de ännu icke upplystas pengar och tillgångar. Alla djur är lika, men en del djur är mer lika än andra…..

  4. Är lite dubbelbottnat det här med riksdagspension.

    Det behövs kontroversiella åsikter både från höger och vänster
    i riksdagen och det skall man ha betalt för, fastän man ses
    som en paria hela yrkeslivet ut.

  5. Lars Ohly har väl inte uträttat något vettigt under hela sitt politiska liv, men han är väldigt bra på att sko sig själv, men det har han gemensamt med alla PK- gökar,dom suger åt sig skattepengar som blodiglar.

  6. Ohly lever som en kung på skattepengar medans sjuka utslitna handikappade ”SVENSKAR ” nekas ersättning ! Ahallas lika värde !!

  7. Hade han inte drömt om att han hade spelat fotboll med Nacka Skoglund också? Men trodde att det var verkligt!

    🙂

  8. Riksdagen antog under Reinfeldtregimen hårdare regler för arbetssökande. Det vore klädsamt om även nomenklaturan levde efter dessa regler. Det vore en glädje för ögat att se hur kommunisten Ohly skulle klara sig på 16 200 kr (före skatt) i månaden, eller vad maxbeloppet nu är, i 24 månader, eller vad nu maxtiden är, och samtidigt jagas av arbetsförmedlingen som kräver att han ska söka minst tre jobbom dagen, eller vad nu antalet är. Eller så kan han gå tillbaka till jobbet som tågmästare som han hade rätt att vara tjänstledig ifrån som riksdagsledamot.

    Lars Ohly är född 1957, som Måna Muslim, och är alltså 60 år. Ett år efter det att hans garantilön från riksdagen upphör kan han ta ut full pension. Man pratar om att vänstermänniskor saknar kognitiv förmåga men här har vi en som med högsta precision har planerat sitt ”arbetsliv”.

  9. Lever inte f.d kommunisledaren L. O som han lär, är någon vettig s.k vanlig medborgare förvånad ? Nej, tänkte väl det.
    Men å andra sidan så är ju Lövens, MP:s och Vänsterpartiet skattekista enligt uppgift överfull med pengar så om L.O och alla andra välmående i samhället lever på skattepengar istället för att jobba drabbar ju ingen i dagens enormt rika Sverige med outömliga resurser där miljardrullningen i form av allmosor är igång för fullt just nu och delas ut till det s.k vanliga folket. Inte konstigt att småpartierna C och L vill sitta i knä på flumvänstern och vara med och dela ut godis till väljarna i form av allmosor !

  10. Kommunister är en samling hycklare var dom än visar upp sina unkna
    ideer, privatskolor är fullt, men det går bra att sätta sina egna ungar
    där för dom privata är effektivare? Fjanten Lars Olhy ville inte vistas i
    samma rum som Jimmy Åkesson förra valnatten, så håller dessa
    odemokratiska kommunister på.?

    Hans efterträdare är av precis samma skrot och korn Hetsar mot
    privat företagsamhet inom vård och omsorg och vill inte att privata
    aktörer ska tjäna några pengar, men detta gäller tydligen inte
    Asyl baronerna som hyr ut bostäder till det nya frälset ensamkommande/
    överåriga barn och tjänar hundratals miljoner, där det tydlige bra att tjäna skattemiljoner utan att det stör JONAS SJÖSTEDT?

    Kommunistpartiet kan lika gärna stavas Hyckleripartiet för det är vad det handlar om.

  11. Lars Ohly har nog en slant från svt. Han verkar ha klippkort i morgonsoffan Där han alltid kan prata skit om SD helt oemotsagd. ….

    • Absolut inget jobb för lars orly. Han kör bara på vänster skena då den högra är Sveriges säkraste bana.😑

    • Nu ska vi inte springa iväg! Ohlys va tågvärd. Vet inte riktigt vad det är men tror det är konduktör.

      • Dagens tågvärd är gårdagens konduktör, helt korrekt !
        Tycker konduktör låter mer stabilt och rejält men i dagens regnbågsland nr 1 ska ju allt vara mjukt och gosigt, vi ska ju utåt sett alltid verka vara som enda stor kärlesdrypande korrekt familj utan några problem.

Kommentera