Killgäng misshandlade ung kvinna – klippte av hennes hår

BROTTSLIGHET. Ett gäng killar misshandlade en ung kvinna i Fittja centrum natten till lördag. Sedan klippte de av hennes hår, berättar polisen.

Det var strax efter klockan ett på natten som polisen fick ett samtal av en privatperson, som träffade på den unga kvinnan på Fittjavägen.

Kvinnan, som polisen beskriver som ”ganska ung”, ska ha blivit misshandlad av ett gäng killar i Fittja centrum. De ska även ha klippt av hennes hår. Kvinnan lyckades springa från platsen. Hon fick skjuts hem till föräldrarna av en polispatrull, som upprättade en anmälan om misshandel och skadegörelse.

-Pettersson säger att så kan det gå i kalifatet när man glömmer hijaben hemma, tur för flickan att hon inte var en svennehora då hade hon nog råkat värre ut…

Stockholm Direkt

6 thoughts on “Killgäng misshandlade ung kvinna – klippte av hennes hår

  1. Nej nej och åter nej, det var inga ”killar” det var babbar, dvs inavlade analfabeter, socialdemokratiskt valboskap.

  2. Ett nytt modus operandum inom den importerade kriminalitetens våldsamma dynamik, där de bestialiska aktörerna nu anammat handgriplig hårfrisering och förmodligen även bestått den ofrivilliga klienten med korankorrumperade kutymdirektiv och klädtips.

    Slika stylister, vilka aldrig i förstone varit betrodda med sax, placeras fördelaktigast i stålbur i väntan på deportation, mina herrar!
    Andreas.

  3. I dag vet de flesta svenskar, vilket ursprung denna typ av förövare har.
    Religösa fjantar från Mena-land.
    Löfven kallar dem för sverigeräddaree.

Kommentera