Stängsel runt skola – ska hålla invandrargängen ute

INVANDRARBROTT. I veckan började arbetet med att sätta upp stängsel runt Vilans gamla skola i Kristianstad. Hela skolgården kommer att bli inhägnad. På fredagen hade ett stort antal av stängselpinnarna satts i marken. Det blir nu tillträdesförbud på gården under kvälls- och nattetid. Det vill säga efter att verksamheterna inom området har stängt.

– Tyvärr blir det så att vi i viss mån får neka allmänheten tillträde. Vi gör detta för att öka tryggheten för personalen, efter att de har blivit utsatta för hot och våld. Det blir billigare att sätta upp stängsel än att låta skattebetalarna betala för den skadegörelse som sker, säger Andreas Poppius, säkerhetschef på Kristianstads kommun.

Dagtid patrullerar en väktare på området. Insatserna sattes in efter hot mot personal på verksamheten Slussen. Det finns också vittnesmål om att ungdomar har köpt droger öppet i området. Flera myndigheter samarbetar för att hitta en långsiktig lösning på problemet med ungdomsgänget.

-Pettersson noterar att 24Kristianstad.se glömmer att tala om vilka ungdomsgäng som ställer till problem.

Vi får lite tips om vi läser om Kristianstad på bloggen…

Snart är Sverige inhägnat överallt. Skolor, sjukhus, villor, köpcenter osv. men vi ska inte vara rädda säger Schyffert för Sverige har aldrig varit tryggare enligt Betnér…

27 thoughts on “Stängsel runt skola – ska hålla invandrargängen ute

  1. Ännu ett tragiskt exempel på hur dagens Sverige mår, är och blivit efter årtionden av en totalt ansvarslös, okontrollerad och vansinnig massinvandring !
    Vad hjälper ett staket när hela grunden i svenska samhället sakta men säkert håller på att rämna ?
    Sverige ruttnar inifrån både moraliskt och etiskt en total avsaknad av respekt för allting är utbredd i samhället, den svenska falska och hycklande bubblan spricker snart och vad som då kommer istället det visar sig.

  2. Oavsett det bistra faktum att det i nuläget icke existerar något hundraprocentigt skydd mot bestialiska inkräktare, tjuvar och allsköns pack, har man här tillämpat gated community-konceptet som en primär försvarsåtgärd – en markering som kommer att omfatta alltfler områden inom vårt invaderade samhälle.

    Sålunda går det då socialt dysfunktionella och brottsbenägna individer, som aldrig i förstone varit disponerade för det moderna samhällets frihet under ansvar, tillåtits härja fritt på skattebetalarnas och de oskyldiga brottsoffrens högst kännbara bekostnad.
    Andreas.

    • Det finns och kommer alltid att finnas plats i 7 klöverns rika Sverige för nyinflyttade, vilket ju är ett måste om centerpartiets A.Lööfs våta dröm om att Sverige framöver ska ha en befolkning på minst 30-40 miljoner ska uppfyllas.
      Infödda svenska kvinnor och män klarar naturligtvis inte av en sådan population på egen hand !

  3. Vad är det för en värld vi lämnar efter oss till våra barn och barnbarn ? Vi bör nog skämmas, mer eller mindre, allihop. Vi, för att vi ännu ej har lyckats peta bort svetsar-lärlingen och övriga landsförrädare. Och de andra; 87:an, ska skämmas desto mera. Detta patrask av nyttiga idioter, som medvetet sålt ut vårat land och försatt kommande generationer i en fullständig hopplös situation. Vi kommer ICKE att bli förlåtna.

    • Man behöver inte vara någon Einstein för begripa vilken typ av värld som våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn får ärva efter oss med krig, miljöförstöring och klimatförändring !
      Människan påstås vara intelligent och det är kanske sant men ibland tvivlar man.

  4. Alla ni som röstar för detta ! Vill ni verkligen ha det så , eller är ni så verklighets frånvarande , hjärntvättade så ni inte begriper bättre ??? Detta är bara början hur framtiden kommer att se ut för nästa generationer .

  5. Det har alltid varit staket runt våra skolor….det har inget att göra med politiken som öppnar gränser och låser våra bostäder (och nu skolor) samt att vanliga hederliga medborgare inte vågar gå ut.

    Att man låter detta ske och trampar på och visslar på som att solen skiner, ängarna är gröna och det finns inget ont i Sverige och övriga Europa, är helt ofattbart.
    Vi har en Europeisk gemenskap som ska jobba gemensamt för mål mot ett säkrare, tryggare Europa…..men vad görs, vi gör allt för att skapa det helt motsatta.

    // Människan är så lat, att tänka själv har nu t.o.m blivit jobbigt. 😴

    • Förklaring:
      Om man har ett hjärtfel och mjäll så behandlar man inte mjällen först.

      Genom bygga staket då är inte problemen borta, man har bara flyttat problemen nån annanstans, med kanske än mer helvete.
      Ta tag i grunden för problemen, där är källan!
      Lägg energin och kostnader där….men det görs inte i Sverige….ca. 75-60 % vågar inte säga som det är. 😴😴😴

  6. Det finns bara en långsiktig lösning på problemet och det är att skicka hem dessa apor dit dom kom ifrån. Dom skulle aldrig ha släpps in i landet. Reinfeldt och Löfven borde sitta i fängelse för landsförräderi.

    • Sätt bara inte Reinfeldt och Löven i svenskt s.k fängelse som idag är helt odisciplinerade hotell eller villohem där det bara daltas och fjantas med brottslingarna och med en skyhög och dyr dygnetrunt service ljusår från åldringsvårdens service och ständiga besparingar.

  7. För helvetet släng ut dom där gängen från landet.Jävla messar är ni som tillåter detta.
    Ni sossar som har förfluttet i nazismen vet väll vad ni ska göra.

  8. För helvetet släng ut dom där gängen från landet.Jävla messar är ni som tillåter detta.
    Ni sossar som har förfluttet i nazismen vet väll vad ni ska göra.

  9. Det samhällsbygge Löfven låtsas hålla på med, blir bara värre och värre.
    Det bästa vore naturligtvis att sätta ett rejält staket runt Sverige och få fart på utvisningen av alla, som vistas här illegalt.

  10. Homosexuella-grisar-imamen uttalar sig med LÄPPARNAS BEKÄNNELSE….”vi respekterar dig… ” my ass.

    ————-
    Efter uttalandet om homosexuella grisar:
    Gaytenoren och imamen möttes i moskén

    Det är första gången imamen Rizwan Ahmad Afzal träffar en öppet homosexuell man när HBTQ-aktivisten Rickard Söderberg besöker Mahmoodmoskén för ett samtal och en fika.

    – Det enda brott människor har begått är att känna förälskelsens fjärilar lyfta i magen, säger operasångaren.

    – Homosexualitet är en synd enligt Koranen. Men vi respekterar dig, säger imamen.

    https://www.sydsvenskan.se/2017-09-24/efter-uttalandet-om-homosexuella-grisar-gaytenoren-och-imamen-mottes-i-mosken

    • Jag ber er att märka en sak på bilden i Sara H:s länk ovan: tenoren R S:s ögon är hårt sminkade. Det får mig tänka på Wallströmskans ögon som är lika hårt sminkade, kolsvarta runtom så att pupill och iris försvinner. Det är likadant med vissa s k tevestjärnor som dyker på RTV här hos oss. En del har t o m implanterade ögonfransar och tatuerade ögonbryn. Vulgärt !

      • Mimi N.
        Pakistanierna i UK män som kvinnor sminkade sig just så, jag kunde aldrig förmå mig att vistas i deras närhet, de gav ett lömskt intryck !

    • Fick en sån klar känsla når jag såg bilden…
      Du ska hålla dina vänner nära dig, men dina ovänner än närmre.

      Det går inte skaka hand och sen tro att …. nu börjar alla tänka annorlunda och vad som står i Koranen bryr vi oss inte om längre. För vi är nu vänner och då tänker vi inte som vi gjort i över 1000-år.

      Naiv…..passar det !?

  11. Det dröjer inte länge förrän vi tvingas till 2 meters murar med taggtråd på toppen runt varje tomt. Privata bostadsområden med vakter kommer att kröna verket på PK-isternas fria Absurdistan.
    Hur kan våra politikers hjärnor vara konstruerade? Precis som våra men felaktigt programmerade med O.P’s skeva tankar om ”allas lika värde” istället för ”alla människor är födda fria och lika i värdighet och rättigheter”.
    Skam till sägandes så har även de borgerliga blocket råkat ut för samma felprogrammerade hjärnor, med ett undantag, partiet SD vilka de andra partierna dömer för felaktig värdegrund utan att inse sin egen inskränkthet och vägrar att låta uppdatera sin databas.

    • Eller så flyttar man till och bosätter sig där dagens politiker och övriga PK-famljen bor där är det garanterat lugnt och fridfullt !
      Att vurma för och hycklande gråta över numera moderna s.k stackars utsatta områden som av någon underlig anledning bara uppstått på senare år är enkelt men att bo där är verkar inte vara fullt lika intressant.
      Att leva som man lär inte riktigt typiskt svenskt !

    • Sverige var också vackert, trevligt och tryggt en gång det vet vi som upplevt detta och som nu sakta men säkert närmar oss utloggning !

Kommentera