Sexualbrott av utlänningar ökar stort i Tyskland

INVANDRARVÅLD. Idag är det val i Tyskland och en rapport om sexualbrott begångna av utlänningar har blivit en känslig fråga i slutspurten av valrörelsen. I delstaten Bayern har övergrepp och våldtäkter ökat kraftigt, och utlänningar och asylsökande finns i flera fall bland de misstänkta gärningsmännen.

Valaffisch för ADF, Alternativ för Tyskland.

Inrikesministern Joachim Hermann i Bayern presenterade första halvårets brottsstatistik innan valet för att inte kunna anklagas för att försöka mörklägga något före valet.

Statistiken väcker debatt varför det ökade antalet sexuella övergrepp mot kvinnor inte uppmärksammats mer av polis, myndigheter och de stora politiska partierna. Nu är det framför allt de invandringskritiska i partiet Alternativ för Tyskland AFD som gjort övergreppen mot kvinnor till en valfråga.

Flera enskilda fall har uppmärksammats i tyska medier. Förra fredagen våldtogs en 16-årig flicka i Bayern av flera män, de misstänka är från Afghanistan. I staden Rosenheim våldtogs en kvinna när hon var ute för att jogga i en park, den misstänkte är en man från Nigeria som fått avslag på sin asylansökan.

I Bonn åtalas en man från Ghana för att han har hotat ett par med en såg och våldtagit kvinnan inför mannens ögon.

Fyra män från Eritrea sitter fängslade i Dessau. De anklagas för att ha våldtat en 56-årig när de samlade flaskor. En syrisk flykting sägs ha grovt misshandlat sin 20-åriga ex-flickvän, bränd henne med cigaretter och knivhuggit henne flera gånger. I september ströp, våldtog en afghan en kvinna och kastade henne i en flod i Freiburg . Kvinnan drunknade.

Inrikesministeriet i Bayern säger att antalet anmälda sexuella övergrepp och våldtäkter under första halvåret 2017 ökade med nästan 50% jämfört med första halvåret 2016, från drygt 400 till 685. Bland de misstänka gärningsmännen är en ”oproportionerlig andel” utlänningar, alltså många är utlänningar. Till skillnad från svensk statistik så anges nationalitet i flera av de tyska delstaternas brottsstatistik.

Uppmärksamheten kring sexualbrott med utländska misstänkta gärningsmän ses som en förklaring till att partiet Alternativ för Tyskland AFD får ökat stöd i väljarundersökningar. Efter nyårsnatten i Köln 2015 då polisledningen till att börja med inte rapporterade om alla misstänkta övergrepp så finns en misstro hos många tyskar om polis och medier berättar hela sanningen om dessa frågor.

I en artikel i tidningen Der Spiegel menar två kvinnliga debattörer att partier som vanligen försvarar kvinnors rättigheter har svikit i dessa frågor. De menar att Kristdemokrater, Socialdemokrater, Gröna och Vänstern för ofta undvikit klarspråk och stöd för utsatta kvinnor. De menar att bland de många asylsökande som kom hösten 2015 fanns en stor grupp unga och ogifta män, och de är i alla samhällen en riskgrupp när det gäller att begå sexuella övergrepp.

20 thoughts on “Sexualbrott av utlänningar ökar stort i Tyskland

  1. Önskar att ni alla skulle få se den sorg som råder i de flesta ”korrekta” particentralerna…Sossarnas stämning var/är som vid en begravning.
    De gröna och röda kommunistpartierna har liksom Merkel,mungiporna i knähöjd.Glada miner hos AfD naturligtvis,när man redan vid första stora valet,får mellan 13-14 %.CDU/CSU har tillsammans tappat en miljon väljare ! Tror inte Führerin Merkel ännu fattat vad detta val betyder.

  2. Nu har vallokalerna stängt för denna gång i Tyskland.I STATS-TV väntar vi nu på dagens valprognos.H´är talen:
    Denna ser ut som följer:
    CDU 32,5 %
    CSU AfD 13,5 %
    FDP (Folkpartiet i Tyskland enmansparti) 10,5 %
    Gröna (biologiska kommunister) 9,5 %
    Linke (efterträdare till SED-kommunisterna i DDR) 9,0 %

    SPD`s (Sossarnas) %-tal 20,0 det sämsta alla tider.
    Så överraskande att min dator inte vill acceptera det.(därför ser sidan ut som den gör)

    • Och som ni ser censurerar min dator bort
      AfD som fick hela 13,5 %,vilket betyder c:a 90 nya mandat i Bundesdagen.

  3. I Skåne sken idag solen på oss,vilket lockade ut mig till en liten tur i Stadens omgivning.Frisk luft och allt som i gamla tider,tills det slog mig att jag kunde offra några kronor,på mat i ett affärscenter.
    Oj,oj,oj,,Trodde inte mina ögon när jag kom in i komplexet.Nästan som att förflytta sig till Orienten eller södra Europa.Detta inom loppet av ett par minuter.Nåväl spättan var inte som jag hade tänkt mig,och beslutade fara hem i min/ghettots ”lugna vrå”.
    Slog på TV-en och upp dök på nytt propagandan för Socialisterna in i de sista timmarna. Vallokalerna i Tyskland stänger kl 18.Nu gällde det tydligen för STATS-TV,att in i det sista söka värva röster för en Röd/grön kommunistvärld under kommande åren.

  4. Det är obegripligt att de flesta tyskar röstar för Merkel som släppte in en miljon muslimer. Är folk där döv och blint eller ”bara” hjärntvättat? Varför röstat inte de flesta på Alternative fur Deutschland? Vill de ha kalifatet och sharialagar?

  5. Sorgligt nog verkar det krävas en i sammanhanget disproportionerligt lång tidperiod innan gemene man och väljare förmår tillgodogöra sig det grava allvar samtliga invaderade nationer har att hantera, och förmodligen kommer det klara sunda förnuftet, rationaliteten och handlingskraften att lida samma nederlag i Tyskland som under det franska valet.

    Det tar tid att banka in den mest uppenbara sanning i den intellektuellt tröge och av hävd och tradition politiskt motvillige valdeltagaren.
    Låt oss i vart fall hoppas på det bästa inom detta av Merkel kontrollerade och av vardagsterror svårligen ansatta kalifat.
    Andreas.

  6. Och skitblaskorna Sydislamisten och HD har sänt ned en korrekt skribent till Berlin, som skall på känt manèr skilda valet.
    Alla gamla klyschor som dessa Bonnierägda PK-organ tidigare använt 1000-tals gånger mot SD,har nu dammats av och nyttjas nu mot tyska AfD.
    Det som förvånar mig är att man sänder ner en man som endast talar absurdistanskt. Om han nu inte avsiktligt ljuger,för de få läsare de har kvar.
    Nåväl som god socialist från världens mittpunkt Malmö,berättar han idag utförligt,från den röde ledaren Schultz tal.
    Detta skedde mitt i Berlin och lockade endast något hundratal partivänner.
    Nu tvingas han (för att fylla sin spalt),även teckna ned några rader om den som skadat hela Europa. Merkel som han förespår bli fortsatt Kanzler..Jo det tipset ger inget högre odds.
    Ikväll får vi se hur resultatet blir.Själv tippar jag att AfD för mellan 11-14 %
    av rösterna vilket skulle innebär dryga 70-talet platser i Bundesdagen.
    Dessutom på de röd/grönas bekostnad !!!

  7. SANNINGEN SKA DÖLJAS TILL VARJE PRIS !!!
    Som alla nu vet, för det säger de ansvariga och styrande i Sverige:
    Det är inte mer brott, det är bara anmällningsstatistiken som ökat, men brotten har minskat. (Ja, vi kanske inte parkerar lika ofta fel, ja, vi kanske håller hastigheten bättre.)

    Svenskar har alltid gruppvåldtagit kvinnor och barn….. hallå !!!

    Nu får det vara ett slut på detta sätt att behandla våra brottsoffer i Sverige och övriga Europa, först ska de utsättas för ett av de värsta brotten, sen ska de skämmas för att de har en åsikt, rättvisa och vill ha kännbara straff.
    Fy fan, hur dessa stackars offer behandlas.

    Ett land är inte större, än rättvisan för medborgarna.

  8. Bayern har cirka 12,5 miljoner invånare – och har 685 anmälda våldtäkter och sexuella övergrepp under ett halv år och Sverige med cirka 10 miljoner invånare har under ett halv år cirka 4000 anmälda våldtäkter och sexuella övergrepp.

    I Sverige borde det ju också bli en valfråga då det är så pass många och att rättsväsende inte har tid att utreda speciellt högt antal.

    • Lena:
      Det var en ”rälig groda” du lyckats finna..En grön kommunist med en vad vi på skånska uttrycker, ”bre flabb” som glappar dagen i ända.
      Tacka vet jag ett klipp från Björn Höcke som framöver kommer att tala om sig i nya Bundesdagen.En som talar klartext:

      • Stenbock
        Så du gillar inte bredflabbade, kvackande och räliga …………
        det gör inte jag heller.
        Det brukar räcka med att se dem för att veta var de hör himma.

  9. Aldrig har väl kvinnorna i detta land varit så utsatta som nu. Och det paradoxala är ju faktiskt att förfallets början är samtida med feminist-jönseriets intåg.

      • Dom fick, helt enkelt, smaka på sin egen medicin. Är man så godtrogen att man välkomnar okända individer med öppna armar och särade ben, utan någon som helst insikt betr. konsekvenserna, så kan det bara gå på tok. Kling o Klang fick visst plötsligt mer prioriterade arbetsuppgifter. Sorry, men än är tydligen inte den sista idioten född.

      • Det värsta är att dessa ”skräp” som utför våldtäkter inte gör skillnad på batik-häxor och våra normala tänkande kvinnor och barn, utan att alla är utsatta.

  10. Vadå i alla samhällen? Varför förekom det inga våldtäkter och övergrepp i dom svenska garnisonsorterna förr, när där fanns tusentals ogifta unga svenska män? Under kriget kunde hundratals svenska soldater vara inkvarterade i en liten by i Värmland eller på annan plats utan problem för tjejerna! Det handlar om gener och i viss mån uppfostran!

  11. Jaha, nu har de gamla svenska folkparkstraditionerna spridit sig även till Tyskland.

    För det är ju inte alls muslimer som håller på med övergrepp och mord, de är fridfulla och välutbildade….

Kommentera