Alex Schulman vill ge riksdagsledamot Hanif Bali sparken

INRIKES. Socialdemokraten och miljonären Alex Schulman försöker framställa sig som humanist när han tycker att kritik mot en demonstration med illegala migranter ska bestraffas med sparken.

”I riksdagen sitter moderaten Hanif Bali. Om de afghanska flyktingarna som manifesterar för att få stanna i Sverige säger han: ”Låt dem strejka ihjäl sig!” Det är en människosyn som gör mig sorgsen. För tre år sedan hade han fått sparken från Moderaterna. Men i normaliseringens tid rycker folk knappt på axlarna”

Hanif Bali vill alltså att de illegala ljugande afghanerna på Norra Bantorget ska få demonstrera till de tröttnar. Det tycker miljonär Schulman att Bali ska få sparken för!

Schulman är en man som andra sossar. Han har ägnat flera av sina krönikor åt att hylla höga skatter det senaste året. Bland annat har han sagt att han gillar höga skatter, därför är han socialdemokrat och tycker hög skatt är bra. I en annan tar han fram stora klubban och drämmer i huvudet på Anja Pärsson och kallar henne svikare för att hon inte vill betala så mycket skatt som möjligt. Skatt är ju coolt – men coolast är när någon annan betalar skatt.

För Schulman själv har ett bolag som omsatte 7,5 miljoner förra året. Ur det bolaget ger han sig själv rejält med utdelning. Av den enkla andelen att skatt på lön är högre än skatt på utdelning. Coolt va.

Ja, ja, Alex Schulman är väl en skitnödig humanist…

Om Alex Schulman på bloggen…

16 thoughts on “Alex Schulman vill ge riksdagsledamot Hanif Bali sparken

  1. Det som är viktigt att komma ihåg är att det som afghanerna demonstrerar för är att varken sveriges lagar eller asylreglerna ska följas.

    Dom har fått avslag på sina asylansökningar i både två och tre instanser. Och detta har dom fått eftersom dom saknar asylskäl.

    Det betyder att dom saknar rätt att vistas i landet. Det hela är så enkelt att en femåring kan begripa det. Synd bara att Schulmans intelligens inte är i närheten av en normalbegåvad femårings.

  2. Pappas pojke, en nolla som ingen hört talas om det inte var för hans kända far. Nepotismen förpestar svensk msn.

    • alla som ser Schulman på stan bör konfrontera honom…..säg ifrån !! Hytt med näven !! Ge honom ”arga blicken” .Själv blängde jag ilsket på Fredrik Hammar nyligen..han såg förvirrad ut och verkade fatta min avsky för honom…..man kan göra något…helt lagligt !!

      • Bra talat!
        👹👹👹👍
        Man skall alltid markera.
        Andreas 😃

  3. Schulman är en tvättäkta skitstövel som tar till alla knep för att synas.

    Kom ihåg hur han först gjorde sig känd: genom att förnedra skåningar.
    Och på den vägen har det fortsatt, bottennapp på bottennapp.

    Han passar utmärkt i kvällspressen…

  4. Liksom Mona Sahlin tycker Schulman att det är häftigt att betala skatt.
    Säger väl allt om på vilken nivå förståndet ligger.

  5. Schulman är sjuk .Det går inte att sparka en demokratiskt vald person i riksdagen.I diktaturer JA. I demokratier NEJ

    • Vi kan börja med att alla som röstar för partier som önskar högre skatter och mer invandring (det hänger såklart ihop) ska lägga all sin lön till staten, sen kan staten fördela ut deras pengar och då kan dom ev. få pengar till hyra, räkningar etc.
      Sen ska (vilken dom såklart vill) ha inneboende (invandrare), boende hos sig, som de har försörjningsrätt mot.

      Då har ju de (PK-jönsarna) fått som de velat, att vi (mer än 25%) ska ha det så är ju INTE RÄTT, för vi har ju röstat att det INTE ska vara så.

      Landet Ding Dong Kokko.

  6. Det behövs en kampanj för att personen ifråga ska lägga en del av pengarna på att åtgärda, eller åtminstone försöka åtgärda, norra Europas största överbett. Att gå omkring som nu borde klassas som förargelseväckande beteende.

  7. Någon mer än undertecknad som funderar med vilken bokstavskombination den förmodat neuropsykologiskt diagnosticerade Schulman krönts? Addera sedan med den signifikanta initialförkortningen NWO, så erhåller vi en approximativ ekvation av den socialekvilibristiska kapitalistkommunikatörens kvaliteter.

    Den normlösa drömvärld inom vilken vederbörande pekoralkomponist dväljes har föga gemensamt med den verklighet den med normala själsförmögenheter välsignade och förnuftsnavigerande delen av vår vuxna befolkning har att hantera.

    En korrumperad kompetens vars trovärdighet och folkgunst endast står tillfinnandes inom hans egocentriskt präglade svärmerier och chimärer om den egna förträffligheten, oaktat det hov av servila tjänstehjon och gunstbevågna knektar han omges av.

    Det är med viss rätt vi känner oss manade att begabba en slik aktör!

    Andreas.

  8. Schulman; passa dig nu, för micken är faktiskt på och kameran rullar…Minns du ? Den var riktigt skojsig.

Kommentera