Kurd och allsvensk fotbollsspelare hotfull på flyg – tvingades gå av

INVANDRARBROTT. En spelare i Östersunds FK har blivit avkastad från ett flygplan efter att ha uppträtt hotfullt mot personalen och inte följt säkerhetsreglerna. Spelaren skulle flyga från Bromma i Stockholm till Kalmar och planet hade hunnit taxa ut på startbanan. Tillsammans med piloten tog besättningen beslutet att vända planet och släppa av mannen på flygplatsen.

Östersunds klubbordförande Daniel Kindberg säger till tidningen att det är ett ”otroligt dåligt beteende”.
– Jag kan bara be om ursäkt å klubbens vägnar, säger Kindberg.

-Pettersson säger att ÖFK:s lagkapten Brwa Nouri inte fattar att säkerhetsbestämmelser på flygplatser och flygplan följer man då hör han knappast hemma i ett civiliserad land.

– Det var inte bra såklart. Jag gjorde ett fel som jag aldrig kunde tro skulle få sådana konsekvenser. Och jag ber om ursäkt för det här, säger Brwa Nouri.

Planet blev en timme försenat, undrar om lagkamrater och andra är imponerade.

Länk…

Nouri är kurd, född i Iran men kom till Sverige som ett-åring. Han har en kriminell bakgrund, har spelat i svenska juniorlandslaget men har trots det valt att spela för Iraks landslag så jag antar att han inte är svensk…

Screenshot_20170923-200931.jpg

12 thoughts on “Kurd och allsvensk fotbollsspelare hotfull på flyg – tvingades gå av

  1. Hörde om detta på radion. Kunde räkna ut med arslet att det rörde sig om en ickesvensk. Givetvis nämnde de inga namn, vilket man givetvis gjort om spelaren hade varit svensk.

  2. När ska folk fatta hur verkligheten ser ut !!! Dom kommer aldrig att anpassa sig eller följa våra värderingar !!!

  3. Oerhört oförskämt av en kaffer att ifrågasätta en av det utvalda folket. Det borde ha varit besättningen istället som avvisats. (OBS! Ironi)

  4. Varför har inte Svenskt inrikesflyg anpassats till mångkulturen ?
    Tillåt ALLT våld ombord så det blir lite mer utmaningar när vi reser .

  5. Inte just vad det gäller fotboll eller annan sport……………………………..
    Vad PK-skiten har lyckats med är att splittra och söndra det samhälle som alla era ”guldklimpar” önskade att komma till och suga ur !
    Nu har de snart sugit så mycket att bara det TOMMA skalet finns kvar !

  6. Jösses,då finns det ett sådant mångkulturellt lag i Norrland ! Men varför kallar sig alla dessa niggrar för Östersund ? Det var ju dessa bollsparkare,som jag av misstag fick i bild,när jag tryckte fel på pianot… 🙂

  7. Han gjorde verkligen reklam för sportmanship ( om han nu begriper vad det är) Men hela det laget är som främlings legionen. Han kanske flög för första gången, men kanske skulle han tagit kamelen.

Kommentera