90 procent av asylmigranterna lever på bidrag

INVANDRING. Österrike inrikesminister Wolfgang Sobotka motsätter sig EU:s försök att öka landets kvoter av asylinvandrare. Sobotka hävdar att nästan alla asylmigranter går på bidrag och att det blir en alldeles för stor belastning för landets välfärdssystem.

I Österrike lever 90 procent av asylmigranterna på bidrag och nu klarar landet inte mer säger inrikesminister Sobotka, rapporterar Kronen Zeitung.

– Österrike har burit den största bördan mellan 2014 och 2017. Vårt system är helt enkelt överhopat, säger Sobotka. – Vi hade upp emot 15.000 flyktingar om dagen i några dagar, idag är det i genomsnitt 30. Det är viktigt att sätta press på de som försöker föra in invandrarna olagligt till Europa via Medelhavet och på andra sätt, fortsätter ministern.

Enligt Wolfgang Sobotka kommer ett misslyckande från EU:s sida i denna fråga innebära en tydlig signal till människosmugglarna att utöka sina insatser och smuggla in ännu fler invandrare till Europa.

Inrikesministern är således mycket kritisk till EU:s försöka att tvinga medlemsstaterna ta emot ännu fler asylsökare. Tidigare har även Ungern och Polen vägrat godta EU:s invandringskvoter, oavsett vilka motåtgärder EU hotar med.

-Pettersson säger stäng Europas gränser så människor inser att det är dags att bygga upp deras oerhört rika länder.

Är detta flyktingar, terrorister eller turister? Det är svårt att veta och de flesta har inga id-handlingar

15 thoughts on “90 procent av asylmigranterna lever på bidrag

  1. Men de blir lönsamma ”lite längre fram” påstår Löfven.
    Läste för något år sedan att han varit och läst sagor för barn i Södertälje.
    Nu berättar han sagor för Sveriges väljarkår.

  2. Skulle 90 % ha kommit för att lyfta bidrag ? Typisk hatpropaganda ! Naturligtvis är det 100 % som har kommit för att utnyttja godheten och förslava den hand som föder dom. Alltså; 90%= en grov Underdrift !!

  3. Jag förstår inte. Är nyheten att det inte är 100%? Ingen kan ju knappast ha trott något annat!

  4. Men snälla….. det är ju baaaarn vi pratar om, ni måste öppna era ögon…se på bilden…det är baaaarn vi pratar om.

    (Sverige har världens äldsta barn…. hon är över 117 år.)

    Detta enligt ovan är ironi!…..
    Det finns människor och främst barn i världen som har det fruktansvärt, det ska absolut inte föraktas, barn som t.ex. i Afrika som svälter till döds….

    Så hjälp ska ske där hjälp behövs.
    Hjälper hellre 100 kvinnor, barn, gamla personer på plats, än en 18-50 åring man här. Fel eller rätt….det är upp till varje person.

    Ps. Om det blir hungersnöd/krig i Sverige och jag är man mellan 18-50 år, och flyr till Norge…. är det då synd om mig ??? eller är det synd om alla kvinnor, barn och gamla som är i Sverige, som inte har några män kvar som kan hjälpa/strida för de som är i Sverige ?

  5. Det är nog i stort samma siffror överallt !!! Majoriteten har inte kommit hit för att arbeta . Det är nog många svennar som inte skulle jobba om kontot fylldes på varje månad utan att behöva knega . Det är bara att kolla hur många som åker på semester till dessa farliga länder dom har flytt från !!!

  6. Svenska magasinet costa del sol som är rätt så pk skriver om smugglarnas nya transportfordon som för 4000 euro fraktar marockanska ”flyktingbarn” mellan Gibraltar och Spaniens kust med vattenskoter.En hel del hasch följer med transporten med de ”små barnen”.Kan tänka att hela tredje världens socialbyrå och kriminellas paradis hägrar stort långt uppe i Norden.

    http://www.svenskamagasinet.nu/shortnews.12689.html

  7. Den nyheten lär vi

    1) aldrig få höra i svenska media
    2) vänds upp och ner för att visa ”vilken fruktansvärd människosyn” österrikarna har

    Som alltid när media försöker begå statskupp i landet och når absoluta rock-bottom i sina försök att styra landet…

    Tiggeriförbudet i Vellinge-Skanör-Falsterbo har media med ALLA medel och lögner försökt stoppa. Nu nådde man absoluta botten….

    ”Vellinges moderater förbjöd tiggeri – ber själva om pengar”
    ——————————————————————————

    och pekar på att M och SD har ”bidragsknapp” på sina hemsidor…

    https://x.cdn-expressen.se/images/ab/b2/abb2cab618bb4e8bad6ec2cd8b52a716/16×9/680.jpg

    http://www.expressen.se/kvallsposten/vellinges-moderater-forbjod-tiggeri-ber-sjalva-om-pengar/

  8. Det är spännande att gå in på Naturvårdsverket och läsa om invasiva arter, arter som inte hör hemma i Sverige.
    Man ser klara likheter med dessa arter, och de som kommer från Afrika och Mellanöstern.
    Det man säger är att man får inte in bara en ny art, utan ett helt biologiskt paket med främmande mikroorganismer och parasiter på köpet.
    Om vi tar ett par exempel som mördarsnigel eller signalkräfta, har vänster ännu inte förbjudit oss att kalla dessa arter vi deras fulla namn. Men hade jag varit mördarsnigel och vänsterpartist hade jag varit helkränkt och kört en kampanj typ: ingen söder längre neger varför ska ni då kalla mej mördarsnigel?
    Nåväl diskussionen kommer att fortsätta on invasiva homosapiens.

  9. Mycket bra text under bilden!

    Tyvärr finns risk att vi får veta den otäcka sanningen snart!
    Jag är rädd!

  10. Det är bara vår tokiga regering och delar av riksdag som fått för sig att dessa invällare kommer att gå med vinst. Vem fn vill anställa lättkränkta muslimer som skall ha alla fördelar annars stämmer de arbetsgivarna och får ut en förlikningsslant. Plocka in hela hydret i riksdag och regering bland de andra pajasarna, vi kommer inte att märks någon skillnad. Ja en och annan avhuvling, om de inte får som de vill.

Kommentera