Utanför Afghanistans ambassad på eftermiddagen i dag. Visst påminner det om andra tider…

INVANDRING. Upprorisk stämning utanför Afghanistans ambassad – som för tankarna till andra tider. -Pettersson tycker det är småkul. Det hjälper inte hur mycket de stackars ”barnen” skriker. Ambassaden är stängd på fredagar, så vi får hoppas ”barnen” får protestera mot det dom inte är nöjda med förgäves efter deras vandring som vi skrev om tidigare idag. 

Foto: Nicole Ekstam och Politikfaktas Facebook.

Damen på bilden är Fatemeh Khavari, känd från bloggen, hon borde gå i skolan, arbeta eller åka hem…

”Barnen” utanför ambassaden på Lidingö. 20.000 av dessa ”barn” som finns i Sverige borde kunna göra rent hus med talibanerna i hemlandet och sedan börja arbeta i stället för att vara här och jävlas.

21 thoughts on “Utanför Afghanistans ambassad på eftermiddagen i dag. Visst påminner det om andra tider…

  1. Nu ångrar jag för att ha suttit och hört i några minuter på parasiternas solo och kör, kör och solo på deras hemska språk. Jag är arg nu och det är inte bra för blodtrycket, måste ta en extraveral tablett och vänta ett tag innan jag lägger mig. Extraveral är ett rumänskt milt naturläkemedel med johannesört och valeriana som lämpar sig bäst vid lindriga sömnbesvär.
    Rena talibaner !

    • Ännu en positiv nyhet idag förutom fiskebåten som sjönk !
      Samtidigt vill jag påminna er om,att om c:a två timmar blir natten längre än dagen och detta fram till i mars 2018. 🙁

    • Läste nånstans att råttorna, riktiga råttorna, är bra simmare. Vi får se hur dessa råttimitationer klarar simma genom stormiga havet. De kanske tänkte på surfing.

  2. Apropå muslimer ….
    Ni minns muslimska Sevil Shhaideh, PSD-ledare Liviu Dragneas mest lojala allierade, som denne föreslog till statsministerposten och landets president inte godkänt. Sedan dess har hon varit vice premiärminister och minister för regional utveckling.
    Idag kallades tjockisen till DNA-huvudkontoret misstänkt i ett korruptionsfall (tjänstemissbruk) från 2013 då hon var statssekreterare under premiärminister Ponta (PSD). Hon kom till DNA idag i sällskap av en advokat.
    Vad spelar det för roll om man är minister? Man går inte runt med misstroendeförklaring – det vore absurt. Man börjar med utredningen på direkten. Man startade utreda falet redan 2014 och idag fick DNA en upprättad dossier.

  3. Vore det bara ”heilande” vore jag tillfreds. I min lilla stad har någon grupp beduiner gjort till vana,att springa runt på gatorna med sina trummor på fredagarna,och föra oväsen.
    Vet inte om det är Allan man hedrar,eller kanske skall väcka ?

  4. Jag vet inte vad dom gör utför ambassaden, men jag gissar att det Svenska bidragssystemet inte duger, och att dom vill ha ytterligare pengar från hemlandet för sin otroooooligt långa promenad i Stockholm idag 🙂
    Jag själv njuter av min fredagsöl och fortsätter att betala alldeles för mycket skatt……….

  5. Mongot är fött ledare !! Hen skriker i megafon och ’heilar’ så högt och så länge ’saken’ kräver, kanske resten av livet — hen har hittat sitt kall !

    • Grattis Mimi !
      Läste just att ni idag slapp taga emot,en gammal turkisk fiskebåt fylld med araber och niggrar. Vraket de skulle segla över Svarta Havet med,sjönk strax utanför Istanbul…15 niggrar räddades och kommer efter uppehåll på lasarettet,att åter försöka berika er.
      På plussidan räknades med att c:a 15 blivit fiskföda.Se upp om du äter fisk från havet.
      10-tal lyckosökare påstås ”räddade”.

      • Stenbock
        Tack för glädjande nyheter. Havet är lika elakt mot asylturisterna både där och här. Att de inte lär sig …..

      • Mimi N:
        Tror inte det står något om ert hav,i den enda bok de tillåts läsa,med början på sista sidan ! Om har möjligen niggrarna börjat läsa från rätt håll,om det nu finns något nedtecknat i Allans sagoboken.

Kommentera