Polygami

Norska NRK rapporterar om ett fall med bigami, uppmärksammat också i Sverige efter avslöjandet i Nacka kommun.

Den norska ambassaden i Pakistan, avslöjar att en pakistanier bosatt i Norge är gift med två kvinnor, en i Norge och en i Pakistan.

I Norge är man tydligare med detta och har förbjudit bigami, även om giftermålen skett utomlands. Detta gör att fru nummer två inte kan flytta till Norge och är fast i hemlandet. Hörde jag orden ”många problem” med denna mångkultur?

NRK

8 thoughts on “Polygami

  1. Polygami, polyandri, polygyni – oavsett vilka antropomorfa polyamorösa och reproduktionsmaximerande konstellationer som existerar inom den folkvandrande tredje världen, torde vi utan vidare tvekan avkunna domen att dessa kulturellt efterblivna sedvänjor icke hör hemma inom den civiliserade hemisfären, och med alla till buds stående medel stävja systematiserat bidragsbedrägeri, tvångsmässig avel samt befrämjandet av den globala farsot överbefolkningen representerar.
    Sug på den karamellen, Annie Lööf!
    Andreas.

  2. Det ska inte komma hit någon från dessa länder. Det är bättre att de är kvar i närområdet och har sina egna lagar och regler om de nu måste. Vad ska vi holka ur vårt rättssystem för att vi får hit en vedervärdig kultur!

    • ja du har helt rätt. Det finns 45 muslimska länder att välja på- Alla muslimer borde stoppats direkt.
      Vi har nog problem med kristna syrianer i Södertälje/ andra städer….dom är åtminstone kristna men det kommer att ha 100 tals år innan dom blir en del av svenska samhället..

      • Ja, de har ju hederskulturen de också. Det är inte så enkelt att kristna är kristna som i Svenska kyrkan eller så. Det sker en övertro på de kristna i den debatten som förs om massinvandringen till Sverige. Det verkar som folk tror att de kristna i Menaländerna är som oss i Sverige, men tyvärr skiljer det sig enormt mycket åt. Okunskapen om Menaländerna är ofantlig i Sverige!

    • Det här med månggifte är inget problem för Löfven.Han kommer att säga att det är en ”utmaning”. Nästan så man håller med honom, Att ha tre hustrur skulle verkligen vara en utmaning. Ursäkta alla feminister.

Kommentera