Man skjuten i Torshälla

INVANDRARVÅLD. En man i 35-årsålden skottskadades armen utanför en restaurang i Torshälla utanför Eskilstuna vid 20-tiden.

Enligt polisen ringde mannen själv till polisen. Han fördes till Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Mannen är känd av polisen sedan tidigare och säger att han vet vem som sköt men inte tänker säga det.  

8 thoughts on “Man skjuten i Torshälla

  1. Skrev ju igår flera rader kring kriminaliteten mot äldre och handikappade.
    I min värld har jag inbillat mig,att dessa brott sker under kvälls och nattetid.
    Nu blev jag varse att så inte är fallet.Även på morgonen kl. 6.00 kan så ske. I dag blev i Klippan,en 82-årig man nedslagen (rånad ?) när han var ute med sin hund.
    En okänd ”man” (arab/nigger) i 20-årsåldern angrep och slog ned de äldre helt oprovocerat…. I sådana fall önska man,att hunden skulle vara av rysk grisart eller tysk Rottweiler.

  2. Lilla fina Torshälla!!! Sedan du inkorporerades med Eskilstuna vid kommunreformen 1971 har det bara gått utför. Eskilstuna slängde in sina avdankade narkomaner i Torshälla, brandkåren, det egna vattnet, självbestämmandet försvann. Det var som det fanns ett hat från Eskilstunas sida mot det lugna och välmående gammaldags stadssamhället Torshälla.
    Ändå har stan varit relativt förskonad jämfört med grannsamhället Eskilstuna som med Årby, Skiftinge, Lagersberg och Fröslunda utmärker sig alldeles särskilt.

  3. Det ser ut som polis och media mörkar det mesta av invandrar-brottsligheten, det är bara toppen på isberget som kommer fram genom fria medier.

  4. Torshälla! Många ställen som man inte ens hört talas om, som blir berikade!

    Detta kanske ingår i Fridolins planer på att rädda skolan på 100 dagar, som geografilektioner?

  5. Jamen visst håller riksdagens sju-klöver på att fullborda den svenska modellen av mellanösterns klanvåld till Sverige. Det jobbas hårt på den modellen, i strikt PK-anda. Jag måste rösta SD, för jag gillar inte den svenska mellanösternmodellen av spontana skjutningar på gator och torg.

  6. visst, blatten vill ta hand om hämnden själv eller dega det
    han stod i skuld, pröjsa är nog det smartaste…om han golat
    hade han legat risigt till, inför nästa möte med skytten eller
    hans polare…forts. följer säkert i Torshälla

  7. Man har satsat mycket pengar på att få alla mellanösterns konflikter till Sverige (här samlar man på olika sorters konflikter verkar det som), men man har inte satsat lika mycket på att ha någon som helst kontroll över det…
    Eller egentligen: man har i stort sett tagit hit så många man bara kan få hit, inte det antal man klarar av att integrera, för integration har man struntat fullständigt i.

Kommentera