Eldfängd ”kulturberikare”

En missnöjd muslimsk asylsökande har satt eld i entrén i en bank i Australien  Händelsen inträffade i november förra året i Melbourne.

Den asylsökande – en muslimsk man från Myanmar med namnet ”Nur Islam” vart rasande när han uppmanades att ställa sig i kön och vänta på sin tur. Han hämtade en dunk med bensin och satte eld på banken.

Attacken skadade 33 personer (fyra allvarligt) och orsakade skador för cirka 3 miljoner dollar i banken. Herr Islam fick själv brännskador på  ungefär sextio procent av kroppen.

Läs mer HÄR!

10 thoughts on “Eldfängd ”kulturberikare”

  1. Hörde ett intressant citat fån Tyskland;
    Nya tyskar? Låt oss producera dem själva!

    Kanske något för oss, i vårt fosterland, att tänka på?

  2. Intressant nog så betyder namn ”Nur Islam” ”light of Islam” enligt Google Translate. Ett passande namn kan tyckas.

    Om man ska döma på utseendet så tillhör de samma folkslag som finns utspridda i Sydostasien. Illa ansedda av de flesta, kanske pga av deras oförmåga till empati.

  3. Ännu en stackars missförstådd och kränkt människa, finns många sådana numera !
    Undrar hur världen och dagens Sverige skulle se ut om ingen religion existerade ?

  4. Lösningen är enkel. Ställ dem alla i samma kö så löser de själva den interna rangodingen genom att eliminera det som hindrar dem.

  5. Indoktrinerad sedan barnsben att de är unika och utvalda och tvingas köa med ”löskefolk”.

    Låt muhammedanerna leva för sig och med det som de själva kan tillföra och på en generation eller två är vi kvitt problemet.

  6. En muslim från Myanmar (Burma)? Då måste det väl vara en av de här Rohingyas som SVT sänder snyftreportage om. De har rykte om att sätta eld på saker, som egna och andras hus. Hoppas detta blir en läxa för australierna så de inte släpper in fler av dessa.

  7. Nackskott på en sådan lättkränkt idiot . Och här finns det hur många sådana tickande brand-bombmän som helst . 🙁

Kommentera