16 thoughts on “Buss beskjuten i Malmö

  1. Bussbeskjutning och mycket annat mysigt ingår i 7 klöverns och det övriga etablissemangets trygga politiskt korrekta och heligt mångkukturella Sverige där vi alla är som en enda stor kramgo familj som viftar med livsviktiga prideflaggor och målar allt mer i regnbågens färger !
    Tur att ingenting varar för evigt inte ens i Sverige utan en dag är det slut på tårdrypande flummig vänsterpolitik och istället kommer ordning och reda återigen råda i samhället och då är det slutdaltat med brottslingar och övriga friska människor som av olika anledningar inte vill eller orkar bidra till samhället genom att arbeta och sköta sig.

    • Skottår även i övriga s.k trygga mångkulturerna Sverige där dagens totalt verklighetsfrämmande och välmående politiker inom 7 klövern som inte lever som de lär i patetiskt tal säger sig vara oroliga för utanförskap och ökad kriminalitet i samhället något som de själva har skapat genom en massinvandring de sista årtiondena.

  2. Tänk vad mycket mer spännande livet i Sverige har blivit tack vare mångkulturen! Vill man uppleva nåt unikt som skottlossningar eller bilbränningar inklusive lite stenkastande mot myndigheterna – så räcker det bara med en busstur i någon av de större städerna.
    Obs! Glöm inte att ta på er en lämplig skyddsutrustning inför resan!! Skottsäkert är nyckelordet!
    Jag tror att folk överallt i världen imponeras av hur fint svenskarna har ordnat det för sig själva. Vissa kan förstås rent av ifrågasätta intelligensen i det hela, men låt er inte nedslås av dylikt skitprat.
    De är säkert rasister och fascister och hemska och elaka människor!
    Jobba på! Jag följer utvecklingen med ett stort intresse …

  3. Har det alltid skjutits på bussar i vårat Sverige ??? Kan alla ni som inte röstar på SD berätta om det är så . Gärna berätta också varför ni vill ha det så här !!!

  4. Nu inser ni alla,att det är en lättnad för resande,att Banverket byggde en tunnel under Malmö centrum, för alla som tvingas åka genom islamstaden på sin resa till/från Kastrup.Minns inte en dag utan skjutningar,som med eller mindre vinklas i PK-pressen,från denna stad.

  5. Buss 172. Det var folk ombord. Det brukar köras av albanska förare så det kan vara någon duell. En gång förare talade att dem är runt 20 stycken i en lgh och alla har arbete. På det vis sparar dem för fastigheter i Kosovo.
    Då och då kör svenskar.

    • När du nu åter skriver en sanningens mening kring dagens levnadsförhållande i landet vill jag bara fylla på med,att denna form av lyckosökarnas kultur sprider sig lavinartat. Kan inte under ”gamla goda tiden” minnas,att det var sådana sprängmedelstillverkningar av amatörkemister i flerfamiljshusen.
      I Nyköping och senast i Helsingborg,har dessa araber satt 100-tals
      andra hyresgäster i dödsfara,genom sina ”bombtillverkningar”

Kommentera