Mer skyddsåtgärder mot de mordlystna muhammedanerna


I Paris, London, med fler platser bygger man olika typer av hinder och stängsel för att skydda sin befolkning mot de mer mordlystna muslimerna. I videon nedan pratas det klarspråk om var terroristerna kommer ifrån: ”de är ”inbäddade” i  gruppen muslimska invandrare”!  ”Polisen har inte arabiskspråkiga specialister” som kan islamism!


7 responses to “Mer skyddsåtgärder mot de mordlystna muhammedanerna

 • Jhonsson

  Man bygger barrikader i Europas större städer. Detta gjorde man även under andra världskriget. Är det kanske för inbördeskrig man rustar sig? Är det inga makthavare, som sett den trojanska hästen som redan är här?
  Är det inte snart dags att stoppa invasionen söderifrån och stänga Europas gränser? Är det inte dags att rensa upp och skicka tillbaka alla, som vistas illegalt i Europa? Och när det är klart kan vi skicka hem alla, som inte försörjer sig själva.

  Liked by 1 person

  • Lena

   Det finns en ond plan bakom denna invasion av mena-folk.

   Vilka talar inte klarspråk…..pk-politiker och massmedia, vilka makthungriga finns därbakom ?
   Krig gynnar ju en del ekonomiskt men är för vanligt folk en katastrof.
   Varför översvämmas vi med folk som har en ideologi som är främmande för oss, varför ?
   Vilka är semiter, är de grunden samma folk eller har de ett gemensamt semitiskt språk ?
   Har nu ägnat en lång stund med att titta och lyssna på det här skrämmande och fasansfulla programmet, inget som tas upp där fick jag som ung höra eller läsa om i skolan, visste trots det en del genom att själv ta reda på vilka oerhörda brott som begicks.
   https://www.youtube.com/channel/UC0gfrvHpcCaFMubWBwwEDBg

   Gilla

  • Luntan

   Håller helt med dig Jhonsson.Men eftersom varken Hemvärn eller polis fungerar: Vad som nu måste till är att reservister i 100.000-tal inkallas varefter saneringen sätts i gång. Själv blir jag snart 74 men ställer upp för att rädda landet. Risken att stupa tar jag, ifall jag först får göra av med så många av de insläppta mördartyperna som möjligt.

   Gilla

 • Cirkusen rullar på.

  Hur sjukt är samhället och dessa tokerier !

  Det satsas miljoner och åter miljoner för att bygga skydd i Sverige och övriga Europa för att de sk. ledarna ska skapa en sk. trygghet.

  Det går inte skapa en trygghet på detta sätt, det blir en tillfällig ”känsla” av trygghet, men TRYGGHET ÄR DET INTE!!!
  Dårar finner nya vägar till terror och är alltid steget före.
  (Om man har hjärtfel, så behandlar man inte mjäll först.)

  Den enda klara, ärliga, riktiga lösningen är att gå till botten med problemen och börja prata klarspråk, SE PROBLEMEN VAD DE ÄR, och bekämpa med gemensam kraft på alla nivåer, både politiskt och fysiskt med en klar linje, att nu är det slut på tramserier.
  Det ska läggas tidigare beslut åt sidan, nya beslut ska tas med länder och främst länders ärliga medborgare säkerhet, rättvisa och bästa i tankarna.

  Brott ska bekämpas på alla plan med all gemensam kraft med samma mål och på ett glasklart sätt som sänder klara signaler till övriga världen att det finns inget utrymme för brott, och att alla brott, små som stora, ska straffas hårt.

  Vill och tror fortfarande på förändring för våra barns framtid.

  Gilla

 • Lena

  Västvärldens mantra ”allas lika värde” som dessutom skall vara ”värdighet”, är det en medveten misstolkning ?

  Gilla

 • eva

  Politikerna pratar yrt och aningslöst om ”det öppna samhället” men en konsekvens är att ju mer öppna gränser desto mer ”grindsamhällen” och olika slag av skydd, vakter osv. Känns som en strålande ironi och ett svar på aningslösheten hos överheten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: