Mellanösterns våldskultur har flyttat in på biblioteken


INVANDRING. En gång i tiden var biblioteken i Sverige en lugn och tyst oas men det är en hel del år sedan. Nu har Sveriges älskade mångkultur flyttat in även där, detta trots att mångkultur inte har något med mångfald att göra utan enbart handlar om att inte provocera våldsamma ouppfostrade grupper från Mellanöstern och Nordafrika. 

DN Kultur har bakom betalvägg så det blir ingen länk gjort en undersökning som visar att social oro och våld ökat kraftigt på landets bibliotek de senaste åren. 

För två år sedan släpptes en omtalad undersökning som kartlade bråk och sociala problem på landets bibliotek och sedan dess har det blivit mycket värre.
 • 73 procent av biblioteken har upplevt social oro. Det är besökare som slåss med varandra och gäng som härjar i lokalerna.
 • 55 procent uppger att hoten har ökat de senaste två åren och 41 procent upplever högre förekomst av social oro.
 • Bibliotekarier som anser sig uppleva social oro flera gånger varje vecka har ökat med sju procentenheter och på de kommunala folkbiblioteken, där situationen är värst, uppger 44 procent att våldet har ökat sedan 2015.
 • 16 procent av bibliotekarierna funderar på att byta jobb och fyra procent upplever hot dagligen.

Det ökade våldet har gjort att bibliotek nu har patrullerande väktare samt en larmknapp som går till polisen.

”Biblioteket tycks vara till för de som stör och förstör. Vi ska vara föräldrar och socarbetare. Det finns knappt tid att hjälpa de som vill ha assistans när man måste rusa runt och se till att inget förstörs samt säga till folk att vara lugna och dämpa rösten”, skriver en av bibliotekarierna i undersökningen enligt DN.

-Pettersson menar att problemen på biblioteken beror på samma sak som problemen i skolorna, hos polisen, i vården, på arbetsmarknaden, på bostadsmarknaden osv. Det vill säga för stor invandring från dysfunktionella kulturer.

Det är inte invandrarnas fel utan beror politikernas flathet och de invandrare  som inte vill eller kan integreras…

Om bibliotek på bloggen…


19 responses to “Mellanösterns våldskultur har flyttat in på biblioteken

 • jgarn

  Hur länge till kan vi tolerera detta hydes härjningar i vårt Sverige?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Detta som så mycket övrigt inom vårt invaderade territorium går helt i den nya studie- och bildningsfientlighetens förnuftsresistenta tecken, där de av psykopati behäftade makthavarna nu i lönndom gnuggar händerna av förtjusning över hur väl deras djävulska plan utvecklas.

  Fascistregimens folkföraktande eldsjälar har givetvis kalkylerat med denna utveckling, där de allmänt stridsodugliga, politiskt korrekta och vettskrämda svenskarna metodiskt retirerar inför det illitterata infanteriets intåg inom de kunskapsförmedlande revir vi en gång kände som svenskt biblioteksväsende, men som nu blivit slagfält för kolonisatörernas lågintensiva krigföring mot samhället.

  Denna skändlighetens komplott mot den studieintresserade och vetgiriga delen av befolkningen återfinns framför allt inom våra läroanstalter, vilka med benäget bistånd av de verklighetsfrånvända kulturmarxisterna lyckats deformera en fungerande och dynamisk skola till en globalistiskt styrd och relativistiskt urvattnad indoktrineringsdepå, utan alla krav på studieresultat och ordningsregler, men med en påfallande närvaro av den vardagsterror etablissemanget beskriver som multikulturellt berikande.

  Slikt skall den ideala och intellektuellt mediokra framtidsmänniskan fostras!
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  I ett inslag i TV kallades fridstörarna för ”missbrukare”!
  Alla normalt funtade svenskar vet, vilka ”missbrukarna” är.
  När skall politiker, myndighetspersoner och kommunala småpåvar våga sig på att kalla spade för spade?
  Man blir förb-d över detta hukande i buskarna. Hur skall man kunna åtgärda problemen, när man inte kan tala i klartext om dem?

  Liked by 2 people

 • larslindblog

  Enligt bibliotekarierna beror bråken på ”nynazister” och högerextrema som hotar för att biblioteken skall köpa in deras böcker.

  heilande Skinheads lär också vara ett problem….

  Gilla

  • Fredde

   Det skulle inte förvåna mig om de hävdar såna saker i ren PK-anda.

   Men, när jag var på bibblan senast var de som bullrade där knappast några högerextrema, om nu inte somalier räknas till dem…

   Liked by 1 person

 • Cirkus Sverige.

  Hallå……Vänta nu lite !!!

  Det är väl som med alla brott i Sverige, våldtäkter, mord, bedrägerier, misshandel, rån, bränder m.m. !?
  Att det har alltid varit på denna nivå….det är bara anmälningsstatistiken som ökat, men antal brott är alltid samma och kommer alltid vara samma.

  Det säger PK-jönsarna och 7-klöver står jämte, niger, bockar och sjunger i kör: Tryggare kan ingen vara, än Sveriges lilla inhemska skara.

  Landet, Ding Dong Kokko.

  Liked by 2 people

 • compulsoryunion

  Tyska uppslagsverkets Rassen der Mensch fulaste varelser syns alla skräna på biblan i Falun (Falu-jah)

  Liked by 1 person

 • Kalasbetalaren

  Låter som att kommunal måste utbilda sina medlemmar i värdegrund!

  Gilla

 • Suzie

  Överallt har socialisterna/kommunisterna sina långa tentakler ute i samhället,de har infiltrerat varenda område, och konsekvenserna är ju att den massiva Lenin Marxistiska hjärntvätten har slagit ut väl även på biblioteken där bibliotekarierna jobbar.
  Pratade med kommunanställd kvinna i 30 årsåldern om den allt tilltagande grova importerade brottsligheten och särskilt då massiv ökning av gruppvåldtäkter på svenska barn och unga kvinnor.Denna kvinna var så genommarinerad i ”värdegrunden” och ”alla(h)s (o)lika värde” så det var läskigt.Jag frågade kvinnan om hon tyckte mördare och våldtäktsmän hade lika värde som hennes egna små döttrar, självklart svarade hon utan att tveka.Då frågade jag henne om något hemskt skulle hända någon av hennes döttrar som tex gruppvåldtäkt av vuxna ljugande afghaner som är överrepresenterade i gruppvåldtäkter i Sverige enligt statistik, om hon fortfarande skulle tycka gruppvåldtäktsmän har lika värde som hennes oskyldiga och försvarslösa små barn ,hon svarade utan att tveka ,- Ja,självklart skulle jag tycka det.Sa till henne att om du skulle hamna i den vederstyggliga situationen vilket jag naturligtvis aldrig hoppas kommer att ske, så skulle hon nog ändra uppfattning,men hon svarade bestämt nej.
  När socialiststatens hjärntvätt tom har fått mödrar att förkväva/undertrycka sina moderskänslor och starka försvarsmekanismer för sina barn ja då är nationen riktigt illa ute,och barnen så grymt svikna av dem som satt barnen till den här grymma onda världen ,mödrar skall inte vurma och ömka mer för grova förbrytare än för sina egna barn.Människor blir mer och mer som känslokalla robotar i Sverige för sina egen familj och landsmän medans man bugar,bockar,fjäskar och kryper för socialistjuntans ockupationsmakt med alla grova kriminella som kommer med dem,män med barbarikultur och djävulsk kvinnosyn.Stackars alla våra barn i vårt enda hemland,Sverige.

  Liked by 3 people

 • eva

  Nja, stök och bråk har alltid förekommit på biblioteken men mest på biblioteken i miljonprogramsområdena. Vakter fanns redan på 1970-80-talen vissa tider. MEN PÅ DEN TIDEN OCH FRAM EN CA 5-10 ÅR SEDAN VAR HUVUDBIBLIOTEKEN OCH DE STÖRRE FILIALERNA FÖRSKONADE FRÅN BRÅK OCH MÅNGKULTUR.
  Jag som varit trägen biblioteksbesökare i hela mitt liv besöker ogärna ett bibliotek nuförtiden, lånar böcker javisst men vill snabbt därifrån. Somalier i vartenda hörn. Invandrare har ett sätt att mentalt ockupera en plats som gör att man bara vill bort.
  Jag känner många som säger likadant, de går inte till biblioteket längre för där är inte trevligt och inte den oas det en gång var.

  Liked by 1 person

  • Joy

   Tur att det finns e-böcker att låna. För den som läser på engelskahar jag ett bra tips, Open Library, en amerikansk sajt med enormt utbud. Registera dig och du får tillgång till fackböcker, skönlitteratur, deckare och barnböcker. Oslagbar sajt som även har böcker på flera större språken än engelska, inte svenska dock.

   Gilla

  • Malin

   Jag har inte satt min fot inne på Halmstads stadsbibliotek sen någon gång i våras. Jag har slutat att gå dit. Känner mig inte trygg trots två vaktteam som patrullerar bland alla araber och afrikaner och afghaner. Tack för tipset om eböcker och open library!!

   Gilla

 • jan

  Jag var på stadsbiblioteket i Helsingborg. Precis som att komma till ett muslimskt land. Islamiseringen av Sverige går fort nu…

  Gilla

 • Monica

  Bibliotekarierna är ju oftast mycket PK och vurmar för det mångkulturellaoch det finns därför en förhållningskultur hos dessa att man inte bör stöta sig med dessa besökare för att inte stämplas som främlingsfientliga. Men det är ju tur att det kommer fram.

  Gilla

 • freaking out

  släkt ,vänner, bekanta ALLA VURMAR FÖR ÄNNU MER INVANDRING,

  Gilla

 • Lena

  De två bibliotikarier som jag känner, vurmar för mer invandring så………….
  Allt som vi har byggt upp under decennier med våra skattemedel raseras, bit för bit, vilka ”arkitekter” ligger bakom detta ?

  Gilla

 • Per Andersson

  Många år sedan jag besökte min hemstads huvudbibliotek i centrum som över åren förvandlats till en otrivsam orolig högljudd mångkulturell värmestuga. Tack och lov finns en liten filial (med oregelbundet öppethållande som pensionsräddarna nog inte förmår lära sig) i ett lugnt ytterområde – den besöker jag istället. Den och bokbussen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: