De illegala afghanska ockupanterna fick nytt demonstrationstillstånd

INVANDRARBROTT. Polisen beviljade idag de afghanska ”ensamkommande flyktingbarnen” på Norra Bantorget i Stockholm ett nytt demonstrationstillstånd som gäller till den 8 oktober. 

Tillstånd har beviljats för c:a 400 personer, och gäller från klocka 8 på morgonen till klockan 22 på kvällen. Afghanerna hade ansökt om tillstånd om att få sätta upp flera tält på torget men fick bara tillstånd för ett (1) tält på 3 x 3 meter utan väggar.

Då återstår att se om de plockar ned alla tält utom ett som nu blockerar torget.

-Pettersson noterar att det inte finns någon bortre gräns för hur länge de ljugande afghanska männen kan få demonstrationstillståndet förlängt utan de kan få hålla på tills ”de blir gamla” enligt polisen.

Men, då vill jag protestera, de är redan gamla och vuxna nog för att begripa att det är dags att åka hem…

Sedan är jag mycket tveksam till om afghanerna har rätt att demonstrera enligt lagen.

I Yttrandefrihetsgrundlagen står nämligen: 1 § Varje svensk medborgare är gentemot det allmänna tillförsäkrad rätt enligt denna grundlag att…

Afghanerna är inte svenska medborgare och de uppehåller sig i landet olagligt.

28 thoughts on “De illegala afghanska ockupanterna fick nytt demonstrationstillstånd

  1. Jag ska ta med tältet och tälta i någon park i Stockholm nästa sommar. Jag kanske också hyr ut några bäddar om någon är intresserad. Ta för säkerhets skull med lite brun färg och smeta i ansiktet så dom inte tror vi är svenskar. Svenska lagar verkar bara gälla svenskar. Spännande och se vad polisen säger. Ska söka demonstrationstillstånd för säkerhets skull.

  2. Föga förvånande att Schyman et consortes inom de radikalfeminazistiska och rödimpregnerade kalkonkompanierna frenetiskt urinerat i en beskyddande cirkel kring sina protegéer, det kringvandrande amfiteatrala sällskap vilket under ledning av den kuriösa korantransan Fatemeh oförtjänt erhållit så mycken tröttsam uppmärksamhet.

    Vi får således bespetsa oss på en synnerligen sval och nederbördsrik höst, mina herrar!
    Andreas, svårligen uttråkad av spektaklet.

  3. Det sägs att brott inte lönar sig…här sker brott hela tiden och brottslingar blir försörjda.

    Landet, Ding Dong Kokko !!!

    • I terroristernas och övriga kriminellas paradis nummer ett Sverige kommer brott alltid att löna sig, skulle någon råka åka fast så avtjänas löjeväckande låga s.k straff på något av Kriminalvårdens numera totalt odisciplinerade vilohem eller rättare sagt hotell som patetisk kallas fängelser med en skyhög enormt dyr dygnetruntservice som våra gamla inom åldringsvården bara kan drömma om att få dessutom belönas brottslingarna i Sverige med att friges efter 2/3 av strafftiden (undantag livstid) vid s.k skötsamhet som det så fint brukar heta !
      I dagens Sverige har vissa av politiker utsedda grupper bland annat kriminella och nyinflyttade högsta status, brottsoffer och övriga skötsamma medborgare är inte i närheten av denna status.
      Mvh/
      Kenth Andersson
      Örebro.
      Fångvaktare sedan 34 år tillbaka som exakt vet hur dagens ynkliga lekstuga innanför murarna fungerar.

  4. Undrar hur många knivar de har på sig (jämför alla knivhuggningar ensamkommande gjort i Sverige redan)

  5. Vad lever de stackars s.k ensamkommande demonstrerande afghanerna på, är de försörjda av kommunister och den övriga flumvänstern eller får de som så många andra ta del av svenska stolta välfärdsbidrag som vi infödda svenskar betalar via arbete och inbetald skatt ?
    Man blir heligt förbannad när man jobbat i 45 år och fortfarande jobbar och vet att men försörjt och ännu försörjer folk som inte vill, behöver eller orkar jobba och inte bidrar till någonting utan likt blodiglar bara parasiterar på samhället med det hycklande och förljugna etablissemangets och massmedias föraktfulla och goda minne.
    Ingenting varar för evigt inte ens i det idag heligt mångkulturella Sverige som ruttnar inifrån till slut faller den fina fasaden men då är mycket försent och vad som kommer ut efter detta ras återstår att se !
    Har skickat denna insändare med samma innehåll till bland annat Sveriges Radio ring P1 och annan PK-massmedia men har aldrig fått något gensvar, den svenska censuren tog förmodligen hand om saken.
    Man är tacksam över att man fått växa upp i och uppleva ett icke mångkulturellt
    tryggt och väl fungerade Sverige, synd bara om våra barn och barnbarn
    som i framtiden antagligen kommer
    att få leva och bo i ett icke kristet folkhem.
    Mvh/
    Kenth Andersson
    Örebro.

  6. Dårskapen i landet tycks bara total. I alla fall i Stockholm.
    Men var det inte AKB som sa, att stockholmare är smartare än lantisar?

  7. Går det inte att via amerikansk advokat stämma Svenska staten på ex.vis 317 miljarder dollar i skadestånd för lagbrott med hänvisning till utlänningslagen och polisens och regeringens konspiratoriska maskopi att åsidosätta all lagstiftning rörande invandrares rätt och skyldigheter. Summan är ett approximativt mått på vad staten årligen förskingrat av våra skattemedel att försörja asylturister. Stämningsansökan skall givetvis inges till amerikansk instans och hanteras där. Denna obstruktion mot gällande lagar drabbar i förlängning hela nationen och bör kallas förräderi mot rikets säkerhet. Det svenska juristsekteriet med Ruben & Hilda omöjliggör all tilltro till svensk rättvisa. Den s. k. polischefen tillhör medlemmarna i denna sekt. EU är otänkbart. Åtgärden fordrar insamling av pengar för att driva målet, mycket pengar.
    På sikt kan det bli billigare än att försörja tusentals afghaner livet ut.

  8. Parodin fortsätter…….fortsätter …och fortsätter…………

    Vilket hån och en oerhörd stor respektlöshet detta visar mot de asylsökande som har sökt asyl i Sverige, som dessutom har fått avslag på sin ansökan, samt då har lämnat landet frivilligt efter avslaget.

    Svensk migrations politik har ingen som helst trovärdighet och behandlar helt klart människor helt olika.

    Ni är en skam ni politiker, som uppmuntrar detta beteende mot våra lagar och förordningar , som ni själva har beslutat om.

    Man skäms som humanist.

    • Visst har du rätt Hanna de kommer att strejka tills regeringen beslutar att alla afganska flyktingar får stanna. Då kommer inte några tusen utan flera hundra tusen migranter från bl.a afganistan
      till Sverige Och då kommer regeringen få ett verkligen stort problem som de inte kommer klara av eller kommunerna.

      TILL ER ALLA PÅ BLOGGEN RÖSTA RÄTT NÄSTA VAL.

    • För att 87% av dom boende i Sverige vill ha det så här! Tyvärr kan jag inte svara på varför!

  9. 400 talibaner har skaffat nytt ’demonstrations’tillstånd. Nästa steg: de kommer att skaffa sig vapen med eller utan tillstånd … allt är möjligt i det nya Sverige. Grattis, Sverige !

    • Blir ett ett passande uppdrag för 7 klöverns ryggradslösa och kärleksdrypande politiker att utföra, vänsterns J.Sjöstedt som älskar allt och alla kan vara härförare och se till att alla illegala som vänstern och alliansen tagit hit och hycklande vurmar för lämnar Sverige om dagens nedtystade och totalt bakbundna svenska polis inte får, vill eller vågar göra jobbet !!!

  10. Någon ”vänlig själ” kommer att sätta upp friggebodar så skäggbarnen kan demonstrera hela vintern. Det är vad som kommer att hända.

    Bara i Sverige kan det hända. Bara i Sverige!

  11. Uppenbarligen vill politikerna åsidosätta de lagar de själv har varit med om att skapa vilket inte enbart tyder på dumhet utan istället olaga åsidosättande av landets lagar, dvs förräderi mot sina egna väljare!

  12. Jaha så uppenbart, polisen agerar inte för svenskarnas och landets bästa …………de är under politikernas klack………..ett farligt tillstånd.
    Känns igen från de forna kommunistländerna !

Kommentera