Utan tillstånd?

MEDIA. Korrekt, opartisk och allsidig rapportering brukar tidningsutgivarna skryta om. 

-Pettersson kan inte minnas sådana är rubriker när AFA och andra vänsterextremister härjar utan tillstånd, inte ser jag några sådana skriverier när ”de ensamkommande flyktingbarnen” sittstrejkar utan tillstånd att vara i landet.  

Aldrig har jag sett Aftonbladet och Expressen skriva något om att det saknas tillstånd när zigenarna slår sig ner och våldgästar på olika ställen i vårt land…märkligt.

Undrar om rubrikerna blir likartade klockan 22 i kväll när tillståndet att demonstrera går ut för de ljugande illegala afghanerna på Norra Bantorget.

Däremot tycker jag Nordiska Motståndsrörelsen också gör fel, men polisen ska ha en eloge som inte ingrep mot nationalisterna eftersom de inte ingriper mot de andra kriminella vänster och invandrargängen.

20170917_202215.png

9 thoughts on “Utan tillstånd?

  1. Problemet för dem är ju att få demonstrera ifred utan att våldsvänstern är där och kastar sten och bomber. Kunde man få söka tillstånd utan att vänsterextremisterna fick kännedom skulle allt förlöpa lugnt. Det är alltid våldsvänstern som står för allt bråk och våld.

  2. har kommunistdräggen någon gång begärt tillstånd för sitt gapande på gator och Torg? Att Media inte lotsas om att dessa skadedjur gång på gång gör samma sak säger en hel del om Media.

  3. I Kalmar demonstrerades det utanför en skola utan tillstånd, inte fasen stod det något om det i pressen.
    För det var ju den gode Thoralf som avslöjade det, och då räknas det inte.

    Dessutom var demonstrationen i syfte att stödja ”barnen” på Norra Bantorget, och då kan man ju inte kritisera det…

    På tal om Thoralf så var det ju han som avslöjade landshövdingens telefonnotor till sexlinjer, och hans alkoholproblem.

    SR P4 som var tvåa på bollen gav sig själva pris för att de grävt så duktigt.
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6691038

    Fast verkligheten var ju annorlunda, och länsstyrelsens diareföring visar vem som var först, men det negligerar SP P4 totalt!

    http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/05/07/11442129-hyckleriet-och-falskheten-i-dess-fulla-fula-prakt/

    Som vanligt gäller det att försöka förtränga SD!!

  4. Det politiska förtrycket från framförallt det numera fördärvade S och det importerade islamistiska förtrycket tilltar ständigt. Hur länge kommer vi att orka innan det leder till desperata krigshandlingar av det Svenska folket?

  5. Får Barnen Strejka så får dessa individer oxå strejka då Löfven kallar alla SDare NAZISTER,BORDE JU DÅ VARA 1.5 MILJONER UTE OCH STREJKA FÖRSTÅR NI VÄL

Kommentera