Fel mat

Nyheten är några dagar gammal, men tåls att ta upp p.g.a. innehållets påverkan i det svenska samhället.

Det handlar om en förskola i Halmstad, som i veckan som gick råkade servera fläskkött till barnen. Eller ”fel mat” som det står i rubriken.

”Den aktuella förskolan har nyligen beslutat om att inte alls servera fläskkött, eftersom flera av barnen inte äter det”. Så snabbt går det när myndighetsutövare i Sverige böjer sig för en importerad religion. Nu ska alltså inget av barnen på den aktuella förskolan få fläskkött p.g.a. några barn med, får vi förmoda, muslimsk bakgrund.

Alla märker väl hur denna importerade religion tränger sig allt djupare in i samhällskroppen?

SR (unvis)

14 thoughts on “Fel mat

  1. I vårt sorgligt ockuperade samhälle är det ställt utom alla rimliga tvivel att migranterna i allmänhet och de koraninvalidiserade i synnerhet skall ges alla till buds stående fördelar och åtnjuta en särbehandling vi aldrig tidigare skådat i det land vi en gång kände som Sverige – samtidigt som den etniska kulturbefolkningen i alltfler sammanhang tvingas retirera.

    Den mest maktpåliggande fråga vi nu har att ta ställning till är vad som erfordras för att bjuda de konstant kverulerande och dominanta muslimerna erforderligt motstånd, samt hur vi går tillväga för att återerövra vårt existensutrymme, inom vilket den bestialiska halalslakten icke hör hemma.

    En sak skall vi vara fullkomligt på det klara med och det är det faktum att det importerade kravmaskineriets hjul aldrig slutar snurra om vi inte tar gemensamma krafttag för att rädda det som återstår av vanligt vuxet förnuft och känsla för sunda proportioner.
    Andreas.

  2. Sprit lär ju vara bra om man har mask i magen. På samma sätt är griskött bra på att mota bort Ohyra.

  3. Och flera grisfarmar på landsbygden. Se till att alltid ha en extramängd fläsk och grisfett för att lägga på platserna som islam tänker roffa åt sig för diverse ’aktiviteter’. Så gjorde rumänerna häromåret: de slaktade en gris och kastade dess kroppsdlar på en tomte nånstans i södra Rumänien där Turkiet fått tillstånd att bygga en moské. Men svenskarna bor inte i Rumänien och därför bör de samtidigt tänka på att, enligt nya lagar i Sverige, kan man anklagas för blasfemi mot landets huvudreligion (och kanske enda religion framöver).
    Amen, som kristna säger.

    • Jag glömde en rolig sak: man målade grisdelarna i rumänska flaggans färger: rött, gult och blått. Jävla nationalister som vajar sin tricolor och kränker fredliga islamsekten …..

  4. Snart blir det väl förbjudet med fläsk överhuvudtaget i svenska menyer.
    Detta för att det ”anses olämpligt” och att ”vi måste visa hänsyn”.

    I slutänden kommer bönder förbjudas föda upp grisar, och även hundar kommer förbjudas då de är ”orena djur”.

    PK-vänstern kan sedan sitta där och vara nöjda över utvecklingen i Sverige.

  5. Hur var det,skall vi anpassa oss till flyktingar eller dom till oss ?Vad står i FN s flyktingkonvention ?Dom skall anpassa sig till mottagarlandet.Byfåne svetsarn vakna,sätt muslimska Miljöpartiet på plats.För övrigt undrar jag muslimska miljöpartiets medlemmar har gjort hajj till Mecka o Medina?Så fall kan dom stanna kvar i muslimska delen i världen och testa leva bland muslimer.Tack för mig Adolf

    • Exakt! Det finns också i lagstiftningen i EU liknande krav på folk som kommer till ett annat land, inklusive flyktingar. Så detta trams Sverige håller på med är bara självutplåning och förtryck av den egna befolkningen. Våra politiker tillhör en sekt, inget annat.

  6. Jag tycker att griskött bör bli en viktigare del av den Svenska kosthållningen. Det bör finnas en del grisfett i samtliga livsmedel som säljs i landet.
    Grisfett är gott och kanske minskar mängden parasiter i landet …

Kommentera