Två år innan 11 september 2001 öppnade S för islamskt inflytande i Sverige

ISLAM. I morgon är det Kyrkoval i Sverige, det kan vara bra att veta för den intresserade att en röst på socialdemokraterna är en röst på ökat islamsk inflytande i Sverige. Rapport 4/99 från Broderskapsrörelsen, Sveriges Kristna Socialdemokrater som senare ändrade namn till Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, visar att S öppnat dörren för ett större islamistiskt inflytande i Sverige.

Rapporten innehåller strategier, mål och opinionsarbete. En del av opinionsarbetet är att ”avdemonisera” Islam. Rapporten antogs som grundläggande styrdokument av Broderskapsrörelsens förbundsstyrelse i Örebro 1999.

Broderskapsrörelsen Rapport 4.99

Broderskapsrörelsen kristna socialdemokrater bytte för några år sedan namn till Socialdemokrater för tro och solidaritet. Namnbytet öppnade upp för fler trosinriktningar.

– När Broderskapsrörelsen grundades förekom inte muslimer i den svenska religionsstatistiken, men successivt har vårt land blivit mer likt världen i stort. Det finns 200 000 muslimer i Sverige, fastslog förbundsordförande Peter Weiderud, då. Märkligt nog har det inte varit aktuellt med namnbyte tidigare trots att judarna funnits längre i Sverige än socialdemokraterna.

Nåväl, det har säkert inget med att muslimer till 70 % röstar på S och att elaka tungor påstår att mussarna har svårt att skilja på socialdemokrat och socialbidrag.

Ännu mycket värre var att det i den kristna jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsen stod det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men i det muslimska manifestet är ”sexuell läggning” borttaget.

Vi måste ge muslimerna tid säger Socialdemokrater för tro och solidaritet. Likadant låter det från många håll om runt om i världen, vi måste ge islamisterna tid i Syrien, Ģaza, Irak, Jemen osv. 1400 år är tydligen inte tillräckligt.

-Pettersson säger att det finns mycket att säga om detta och de inblandade personerna…

SMR = Sveriges Muslimska Råd

 

– Pettersson är ateist, men är medlem i Svenska kyrkan och vill påminna om kyrkovalet på söndagen den 17 september. Jag ber er att tänka efter, det är lätt att slänga in handduken och låta andra sköta ruljansen, men kyrkan är en del av vår historia vare sig vi vill det eller inte.

Var med och påverka, rösta i Kyrkovalet som äger rum den 17 september 2017. Du kan förtidsrösta på platser i hela landet mellan 4 och 17 september.

Svenska Kyrkan är våra förfäders kyrka och tillhör vår tradition. Rösta och gör Sverige lite mera svenskt. Alternativet är inte bra…

Om valet på Svenska Kyrkan…

26 thoughts on “Två år innan 11 september 2001 öppnade S för islamskt inflytande i Sverige

  1. SVT gör inte reklam för tvål och schampo men väl för böcker och filmer vars innehåll passar in i kanalens politiska agenda.

  2. Dax att gå och rösta nu. De flesta röstlokaler öppet mellan 9.00 till 20.00. Röstkortet redo. Penna är med fall de har gömt undan röstsedlar.

  3. Har aldrig träffat en kristen socialdemokrat. Finns de? De enda socialdemokrater jag träffat som är involverade med kristendomen gör det enbart för stålar. Sossar saknar tro men gillar att stjäla andras pengar och ge till de slöa och idélösa dvs dem själva.
    Och hur vet jag detta? Är född bland dem, iakttagit dem redan som barn.
    Redan som litet barn var jag förundrad över deras beteende.
    Jag känner sossarnas själ och vet hur de tänker, alltid sin egen plånbok först. Eftersom min farfar var kommunist så vet jag hur de tänker -de som inte arbetar behöver ej heller äta. Som sagt gammelkommunisterna var av andra åsikter än dagens. Jag har alltid äcklats mer av sossar än gammelkommunister. Sossarna spelar falskt och allt de gör är ohederligt.
    Jag är SD högerfalangen och kommer att rösta imorgon på Sd.

  4. Hörde en märklig debatt på radion häromdagen mellan en Olle Burell (S) och Julia Kronlid (SD). Burell, ledamot av kyrkomötet och enligt wikipedia skolborgarråd i Stockholm, konstaterade att man inte kan vara Sverigedemokrat och samtidigt kristen.
    Han pladdrade vidare på likt en robot med sina väl inövade floskler om SD;s nazistiska förflutna, bla, bla, bla, o.s.v..o.s.v. (medans Julia framstod som sansad och vettig).
    Han gick dock så långt att han kallade, idag uppskattningsvis, halva Sveriges befolkning för Quisslingar!
    – Alltså landsförrädare!!

    Själv skulle jag vilja påstå att man som Socialdemokrat idag står närmare hin onde än i något annat parti (bortsett MP som väl inte finns längre). Och ordet landsförrädare skall man överhuvud taget inte ta i sin mun som modern socialdemokrat (eller Moderat).
    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6777385

  5. Kikade lite på Stasi-TV´s Rapport. Där presenterades någon hemmagjord undersökning om terrorbrott i världen. Inga som helst kritiska frågor till ¨forskarens¨ orerande. Slutsatsen var att vi i väst ska sluta gnälla, därför att det finns andra som har det värre. Men jämförelsen haltar ju eftersom det är bl.a. religionen som styr över våldet. Dock är ju västvärlden på ¨god¨väg. Men nästa gång kanske det smäller i Lögnfabriken(Tv-huset), och då kanske gnället jämnar ut sig.

  6. Jag antar att dåvarande statsministern Göran Persson var medlem i Svenska Kyrkan men var han också medlem i dåvarande Borderskapsrörelsen?
    Någon som vet?

  7. När jag var vid en kyrka där det pågick förtidsröstning så var Sverigedemokraternas valsedlar slut men personal fyllde genast på med fler.

    Antingen rusar folk till att rösta på Sverigedemokraterna eller så var det medveten sabotage av några att ta bort deras valsedlar?

    • Det kan vara Sabotage för några år sedan när mina gamla
      Föräldrar var och röstade i kommunhuset i Oxelösund så
      såg dom hur Majvor Lundberg stod och plockade om valsedlar
      för SD .längst bak på bordet och denne Majvor har varit hög
      politiker i Oxelösund och står själv på Sossarnas lista i kyrkovalet
      FALSK SOM FAN!

    • När jag var och röstade idag såg jag att det fanns betydligt fler SD-röstsedlar framme än andra.
      Om det var för att man räknat med att många sådana skulle gå åt eller om det inte varit så många som tagit dem vet jag inte.

      • Mia:
        Raka motsatsen i min vallokal…Blev själv bekymrad ,för att de kunde taga slut ! I och för sig förstår jag att de kan vara så hos dig,utan att därför nedvärdera 08:orna..Du bor kanske rent av i ett av de skyddade områden ! Om nu inte i Rinkeby,för där finns väl knappast några valberättigade.

  8. Ungefär samtidigt så bildades muslimernas eget bildningsförbund Ibn Rushd ur ABF. Fusket med antalet medlemmar och utbildningstimmar är som vanligt, när det gäller organisationersom sköts av folk med annan etnicitet, gigantiskt för att sno åt sig så mycket skattepengar som möjligt.

  9. S rustar för ett ett islamiskt övertagande av rt land.
    Vi måste få en sverigevänlig regering och det snabbt! Låt oss förpassa geoLöfven & Co till historieboken innan hela landet är spolierat!

    • Ändamålen helgar medlen, för att till varje pris behålla makten över statsapparaten. För sossarna finns det ingen metod som är dålig, när det gäller ztt få ihop röstboskap

  10. På Svenska kyrkans hemsida kan man välja parti och även fylla i sitt postnummer. Då kommer kandidaterna upp, listade med namn och i nummerordning. Är man nyfiken på vad det är för figurer så är det bara att googla. Jag har inte röstat i kyrkovalet tidigare så det kan vara ett tips för den som är i samma sits. Nu satsar ju t.ex SD rätt hårt på valet men det är ingen garanti på att alla partier har representanter just i din valkrets. För övrigt kan jag lägga till att det känns helt underbart med sol idag, det finns gränser för vad psyket pallar med efter en vecka med ihållande regn och sinnessjuka terrordåd i London. Kram Pettersson, kram Sverigevänner!

  11. Hörde i kyrkan för en tid sedan, en äldre kvinna klaga över att invandrarna tar efter de svordomar som används i medier. Jag trodde jag skulle ramla av stolen! Är det något de kan innan de ens satt sin fot i Sverige, det är eder, svordomar och förnedrande uttryck om kvinnor. Inte är det svenskar som lär dem det de kan! Tvärtom påverkas svenska barn i skolorna, vi blir spottade på som vuxna, kvinnor är horor och utsätts etc. Det har de inte lärt sig av svenskar. Fattar inte vad det är med folk som tycker synd om invandrare hela tiden och trampar på sitt eget folk!

Kommentera