10 thoughts on “Rumänien ”tar hand om” flyktingar

  1. Jag anser att alla odugliga folkslag som försöker smita in i Europa och andra vitas länder MÅSTE skjutas ner så fort som det bara går. Låt vatten och gränsstationer färgas röda av deras värdelösa blod. De som lyckats med att ha tagit sig till alla dessa vita länder måste jagas, fångas in och förpassas till de habitat de härstammar ifrån. Vertikalt eller horisontalt, kroppsvarma eller likstela gör mig detsamma. OBS, gäller alltså bara alla odugliga, värdelösa och kriminella etc folkslag. Så dugliga individer från dugliga raser som t.ex. östasiater som inte är kriminella drabbas ju inte.

  2. Nästan hela företaget är ute på jakt. Det är jaktsäsong i Dalarna. Vi sitter och lurpassar just nu. Ring Pierre på Golvek. Pierre är flitskallig så du måste tala tydligt. Det växer mycket hår ur hans öron.

    Mvh. Jenny.

      • Däremot är jag glad över en sak: s k tillfälliga bostäder där de asylturisterna hamnar i förvar är inget att ringa hem om. Det är smutsigt därför att föregående serie av ’besökare’ aldrig städar efter sig. Varför skulle rumänerna göra det – städa efter parasiter ?
        De nya ’gästerna’ trivs inte och klagar. Saken är att det inte finns någon som vill höra deras klagomål och bli deras passopp …..
        Inget att undra varför asylturisterna vill till Sverige.

      • Tack Mimi N.
        Nu förstår jag , ni vet och handlar därefter.
        Du kan ju Sverige , vi vet inte och handlar efter det , så sorgligt !
        Ha det så bra i ditt hemland !
        Jag lämnar nu det som en gång var mitt ”hemland” !

      • Tro för all del inte att ni slipper mig, bra med internet jag tänker att fortsätta att skriva !

Kommentera