Nu har kungligheterna fått besök

Nu har EU-migranterna (ett finare ord för tiggare) uppträtt störande på domäner nära prinsessan Madeleine.

”Det luktar förfärligt. De uppträder dessutom hotfullt! Det är mycket obehagligt att gå förbi dem”, säger kronprinsessan Victorias sekreterare som själv bor i närheten.

Det är vid Hovstallet i Stockholm ett gäng med EU-migranter (ett finare ord för tiggare) bosatt sig och där de lever rövare och uträttar sina behov.

Det är Kronprinsessan Victorias sekreterare, Susanne Franchell, som tagit upp problemet. Hon bor själv i ett Hovstallets tjänstebostäder och upplever det hela väldigt olustigt. Kronprinsessan Victoria har ett kontor i byggnaden och inte långt därifrån har prinsessan Madeleine sin bostad.

Nu får kungligheterna smaka på det Sverige våra politiker skapat och som vanliga medborgare tvingas uppleva till vardags. Nu väntar vi på att också politikerna hamnar i samma smet. Då om inte förr lär det tas beslut om att dessa rumänska och bulgariska tiggare bör återvända hem.

Expressen (unvis)

24 thoughts on “Nu har kungligheterna fått besök

  1. Men för bövelen, mina tappra truppförare!
    Detta prekära läge kan komma att utgöra en fan så efterlängtad peripeti i den humanitära stormaktens episka handling, blott statschefen, den högvördige monarken, kan bringas i harnesk och träda till riksvapnet tre kronors och fäderneslandets försvar.

    Fy dong, vilken veritabel vederstyggelse!
    Ur vägen, bonntjuvar, tempelskändare och vanvördade fru ärkebiskopen och andra fala fruntimmer, bilda spetsgård och håll undan pöbeln, ty Carolus XVI ärnar utlysa allmänt vargaskall, androm till varnagel.

    Det är oavvisligen undertecknads djupt kända förhoppning att herr Bernadotte tagit del av denna utomordentliga nyhetsbloggs rikhaltiga innehåll samt att regalieinnehavaren därmed inspirerats till aktion för Moder Svea.
    Detta såframt han icke ingått fostbrödralag med den för oskickligt beteende karakteriserade excellensen Löfvén och därmed anser sig förhindrad att skrida till verket.
    Så förbannat illa kan det väl ändå näppeligen vara.

    Med innerligt hopp om Hans Majestäts stadigvarande välmåga,
    Andreas, ofrälse skrivbordskondottiär med hederliga avsikter 🙂

  2. Kanske nyttigt för våra kungligheter att konfronteras med verkligheten, som finns utanför den bubbla av lyx och flärd, som de annars är vana vid.
    Det är ju så lätt att tycka, att mångfald är bra, bara den är på avstängd. Kungen har ju själv sagt hur bra han tycker det är
    Bra att få smaka på det folket mot sin vilja dagligen tvingas leva med.

  3. Man tackar och bugar, Mimi. Alltid lika kärnfull och påläst. Kram på dig ! Hoppet för fosterlandet lever…

  4. Vårt blåa blod, våra kungligheter har samma lukt i sina näsor som vi ”vanliga dödliga” 😉 Underbart!

  5. Utanför riksdagshuset finns ju en stor oanvänd gräsplan. Skulle de inte kunna uträtta sina behov där och samtidigt, ekologiskt, gödsla densamma? Stora fina väggytor att urinera mot dessutom. Detta samtidigt som våra s.k.”folkvalda” får tillfälle att uppleva sin älskade mångkultur på nära håll.

    När de sedan får behov av att visa sig goda kan de,ju hjälpa till med att torka och mocka, vilket blir fina bilder i pressen. Det skulle rentav kunna bli en ny turistattraktion! (turistbyrån skulle i sina Stockholm survival kits enkelt kunna inkludera dessa med klädnypor och parfymindränkta trasor).

    Riksdagsledamöterna skulle även kunna dryga ut sina löner genom att sälja lustiga ”shit happens” vykort där de, förslagsvis, kunde posera med en dynggrep i handen samtidigt som någon ägnar sig åt mångkultur i bakgrunden. Eller kanske poserande med en rykande färsk i handen?
    Möjligheterna är många…

  6. Jag har en bekant som redan för något år sedan föreslog att man skulle ge tiggarna pengar. Då skulle det bli lönsamt att komma hit och tigga och fler skulle komma hit med följd att fler och även fiiina människor skulle ”berikas”. När det skett skulle det som Nisse i Hökarängen upplevt i åratal plötsligt bli ett problem och som sådant skulle en snabb och kraftfull lösning komma på plats.

    Jag törs inte spekulera i om spridningseffekten är tillräckligt hög men jag kan tänka mig att HMK agerar far nu när yngsta dotter är utsatt. Huruvida det hjälper eller ej får vi se.

  7. Alla´s lika värde. Hmm… Det borde väl ändå innebära att Vickan och Madde har samma prislapp som ziggarna. Men sessorna har nog ändå ett stycke kvar att nå upp till ny-adeln´s fotknölar.

    • Dagens garv, tack, centurion !

      Din signatur får mig tänka på en romersk centurion, befällhavare för en centuria i antika Rom. Centurioner och övriga romerska soldater koloniserade mitt gamla land och gjorde det till en romersk provins. Därför blev landet och språket latinska.

  8. Vi får trösta oss med ”att det har aldrig varit säkrare än nu”. Det får vi väl lita på eftersom flera av våra ledare och opinionsbildare uttalat detta.

  9. Ja, fattigdom är inget brott. Välkommen till den svenska verkligheten. Skitar dom ner och för oväsen…. Slutpriset!

Kommentera