4 thoughts on “Londons muslimske borgmästare klarar inte av att säga att terrorattentatet var utfört av muhammedaner

  1. Sadiq Khan är centralfiguren i den skvadron av borgmästare de islamistiska infiltratörerna, genom den dolda maktens tjänstvilliga försorg, positionerat inom det förenade kungariket Storbritannien, vilken iförd civiliserad västerländsk kostymering spelar rollen av den välvillige muslimgalanten.

    Denne samhällets fiende har aldrig umgåtts med några seriösa planer på att efterleva de ansvarstyngda förpliktelser detta ärevördiga ämbete medför, och hans primära intentioner består i att normalisera terrorismens närvaro inom öriket. Detta är den huvudsakliga anledningen det politiskt korrekta korruptionskotteriet låtit en korankonspiratör axla manteln som Londons borgmästare.

    Detta bekräftades icke minst genom hans uttalande om att terrorism är en (underförstått naturlig) del av de risker som är förenade med storstadslivet – part and parcel-konceptet – vilket syftar till att relativisera alla attentat som begås av ” vilsna ensamvargar som handlat under sinnesförvirringens inverkan och som inte har något med islam att göra”.

    En islamismens ingenjörssoldat vars blotta närvaro inom London City Halls anrika väggar är en skymf mot England och ett nederlag för demokratin.
    Andreas.

Kommentera