Londons muslimske borgmästare klarar inte av att säga att terrorattentatet var utfört av muhammedaner


Mycket kringsnack, men mycket litet om det grundläggande problemet, den ”fredliga och humana” så kallade religionen som producerar mordlystna muslimer på löpande band.


4 responses to “Londons muslimske borgmästare klarar inte av att säga att terrorattentatet var utfört av muhammedaner

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Sadiq Khan är centralfiguren i den skvadron av borgmästare de islamistiska infiltratörerna, genom den dolda maktens tjänstvilliga försorg, positionerat inom det förenade kungariket Storbritannien, vilken iförd civiliserad västerländsk kostymering spelar rollen av den välvillige muslimgalanten.

  Denne samhällets fiende har aldrig umgåtts med några seriösa planer på att efterleva de ansvarstyngda förpliktelser detta ärevördiga ämbete medför, och hans primära intentioner består i att normalisera terrorismens närvaro inom öriket. Detta är den huvudsakliga anledningen det politiskt korrekta korruptionskotteriet låtit en korankonspiratör axla manteln som Londons borgmästare.

  Detta bekräftades icke minst genom hans uttalande om att terrorism är en (underförstått naturlig) del av de risker som är förenade med storstadslivet – part and parcel-konceptet – vilket syftar till att relativisera alla attentat som begås av ” vilsna ensamvargar som handlat under sinnesförvirringens inverkan och som inte har något med islam att göra”.

  En islamismens ingenjörssoldat vars blotta närvaro inom London City Halls anrika väggar är en skymf mot England och ett nederlag för demokratin.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Sir Mayor of London – valresultat av demografi.

  Gilla

 • Joy

  Varför skulle han, muslim som han själv är!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: