Jag erkänner

Jag tillhör inget parti, men jag går och röstar vart fjärde år. Givetvis röstar jag då på ett parti vars politik står mig nära och det parti som väljer att prioritera landet Sverige och svenska skattebetalare före allt annat och alla andra. Vem gör inte det förresten?

I dessa dagar när etablerad media gräver fram flera år gamla nyheter och fokuserar på politikers vänkretsar, så måste jag erkänna ett par saker…

När jag var 11 år snattade jag serietidningar i den lokala Konsum-butiken. I mellanstadiet smög jag på klassens tjejer när de duschade efter gymnastiken. Jag har bekanta som suttit i både fängelse och på ungdomshem p.g.a. brott de begick i unga år. Jag har idag vänner bland lokala raggargäng, mc-gäng och inom polisen. Jag svär som en borstbindare varje gång en TV-sänd idrottstävling i TV4 avbryts av reklam. Banne mig om jag inte också passade på att pussa en kompis flickvän när vi gick i åttonde klass. Jag vet att jag dragit historier som skulle få håret att resa sig på varje sann feminist. Jag vet att jag också dagligen svär över det faktum att landet jag vuxit upp i sakta förändras till något jag aldrig bett om. Jag måste också erkänna att jag vid 17 års ålder tjänade 500 kronor svart på att måla garagedörrar i en bostadsrättsförening där min farfar var ordförande. Det hemskaste jag kanske ändå gjort, var att blanda i laxermedel i en kompis grogg så att han fick tillbringa timmar på toaletten.

Usch, vilken hemsk människa jag är. Min eventuella politikerkarriär är p.g.a. mitt hemska förflutna över innan den ens börjat. Vem vet, kanske David Baas på Expressen eller någon lokal journalist ringer på dörren och vill hänga ut mig?

10 thoughts on “Jag erkänner

  1. Jag har aldrig ”hycklat om mina stenar”! Däremot har jag umgåtts med ”folk, där stenar kommit upp i media”. Jag har gjort en hel del genom mitt 50-åriga liv (inte provat narkotika, men dricker alkohol, 4 FN-tjänster, rest jorden-runt, träffat kvinnor, varit i Thailand, haft otaliga förhållanden, jobbat med olika ting, invandrande föräldrar som upplevt WWII, mm mm). Jag hycklar inte!! Jag är INTE politisk korrekt! Negerboll är NEGERBOLL! Varför skall jag ändra på mig?!?! Jag har blivit beskjuten, hotad, ställt-upp, riskerat mitt liv, riskerat andras liv, ska jag skämmas?!?!?! För att våra s k ”politiker” döljer sig ”bakom-parti-politik”, ”i vänder-kappan-efter-vinden” osv osv. ALDRIG!!

  2. Alla har något i bakgrunden som vi inte är stolta över men flertalet av oss växer upp till dugliga och laglydiga medborgare, men det är inte dom som staten prioriterar utan dom som fortsätter att leva jävel livet ut!

      • Vaaaad ?! Ska vi vänta oss mycket, tycker du ….??!

        Förresten: jag gillar din signatur – nosferatu, en till vampyr som mitt hemland är rikt på …..

  3. Tack Stefan för dina bekännelser, jag misstänker starkt att de flesta av oss känner igen oss. Vem kan kasta första stenen?

      • Den svenske illustre Stefan den Dumme, inte Stefan den Store, rumänsk national hjälte. Våran Stefan var Moldaviens furste och turkarnas skräck på 1400-talet. Eftr varje seger på slagfältet mot turkarna, byggde Stefan den Store en kyrka eller ett kloster som symbol av kristendomens seger mot islam.
        Vad byggde Stefan den Dumme, den svenske förrädiske svetsarn ?
        Han byggde moskéer ! Varför inte ? En stor del av svenskarna är ändå ateister, för att inte nämna nysvenskarna – de är trogna, jaaa korantrogna.

      • Mimi N.
        Tack du bevisar gång efter annan, det som jag också vet , kunskap lärs inte ut av den svenska skolan !

Kommentera