12 thoughts on “Det här är mat för hundar och kvinnor

  1. Om man inte ens kan äta maten, vad gör han då i Finland ?
    Det är bara att åka hem och äta den maten där, Den verkar passa bättre för så kallade män. Eller kan man verkligen kalla en desertör för man, lämnar kvinnor och barn hemma.

  2. Man blir så himla trött på dessa relativt unga friska individer som fegt deserterat från sitt hemland och lämnat kvinnor, barn och gamla efter sig.
    Sen kommer de hit och gnäller och klagar. Finnarna är så pass klarsynta att de inte funnit några riktiga karlar bland de nyanlända så maten borde passa bra.

  3. Kvinnor är då minst lika mycket värda som han, så duger maten åt kvinnor så duger den åt den där kräsne mannen.

  4. Hur kan någon överhuvudtaget undgå att inse orsaken till att dom kommit hit ? De vill inte assimilera sig. De vill inte intigrera sig. De vill inte ens försöka få oss att acceptera dom. Nej, taktiken är att hålla sig vid sidan av och bilda egna samhällen där jihad råder. Då blir det ännu enklare att värva till IS, både i Syrien och i Europa. Än så länge har vi bara fått uppleva det lilla kaoset, men snart har dom laddat klart för det stora. Hur dum får man bli ; Fredrik, Åsa, Stefan, Danne, Anders, Gudrun, Annie, Jonas, Isabella, Annika, Henrik, Snickesnaki, osv., osv,……………………

  5. Han borde både betala och laga sin egen mat hädanefter.
    Det är överdrivet löjligt, skicka hem dem fort, som fan.

  6. Om man själv är van vid getkött smakar väl all annan mat akit..
    Kanske bäst att han återvänder till den plats han ursprungligen kom ifrån.

  7. Vad har han för värdegrund? Samma som byfånen svetsarn,landsförrädaren, kärt barn har många namn. Varför kommer dom till Europa när inte maten passar?Vem är dummast dom som släpper in dom eller dom som kommer hit?.Bidragen klagar dom inte på?Många frågor men har vi svar?Trevlig helg Adolf

    • Hej Adolf har du missat att ivällarna ständigt klagar att bidragen är alltför låga, finns det något de inte klagar på här hos oss. Ut med både dem och svetsarmongot med anhang.

Kommentera