Aftonbladet om invandrare misstänkta för mord – ”som världens gulligaste kille…”


INVANDRARVÅLD OCH MEDIA. I går publicerade Aftonbladet en artikel om de åtta misstänkta för tre mord i Stockholmsområdet i januari i år. Märkligt nog nämner inte Aftonbladet att samtliga är invandrare. AB har eller inte frågad vänner och anhöriga om vad de anser 

Enligt journalisternas egna regler ska media sträva efter att återge alla parters ståndpunkter. Det har man totalt glömt bort i detta fall, det är ett riktigt snyftreportage där vänner och anhöriga till de misstänkta mördarna får komma till tals och hur trevliga de unga männen är, men AB har inte bemödat sig att fråga offrens anhöriga och vänner.

Samtliga åtta är barndomsvänner och beskrivs som jättetrevliga.

16-åring, misstänkt för dubbelmordet förekommer sedan tidigare inte i belastningsregistret. Han håller på med musik och tycker om att rappa. På fritiden brukar han spela boll och sporta. ”han är som alla ungdomar i hans ålder, de växer och ska bli män”, säger en anhörig i polisförhör.

17-åring, misstänkt för dubbelmordet, förekommer sedan tidigare inte i belastningsregistret. Har haft det svårt i skolan och skolkat en hel del, vilket resulterat i varningar från skolan. En person beskriver i polisförhör 17-åringen som lugn och snäll.

21-åring, misstänkt för dubbelmordet och mordet på 25-åringen den 22 januari. Förekommer på en punkt i belastningsregistret, på grund av underlåtenhet att använda bilbälte. Har velat plugga upp sina betyg på Komvux för att kunna studera vidare. Han arbetar som assistent sedan snart två år. Enligt en anhörig i polisförhör så kallas han ”hemmafrun” på grund av att han hjälper familjen så mycket i hemmet.

21-åring, misstänkt för dubbelmordet och mordet på 25-åringen den 22 januari. Förekommer i brottsregistret för att inte ha använt hjälm vid två tillfällen. Under tiden i häktet har man gjort en paragraf 7-undersökning på 21-åringen där han säger att han är ”170 procent frisk”. Enligt förundersökningen så drömde han om att bli fotbollsproffs. Under tiden i häktet har han skrivit brev där han beskriver hur mycket han älskar sina bröder, enligt förundersökningen.

20-åring, misstänkt för mordet på 25-åringen. Förekommer sedan tidigare inte i brottsregistret. Innan han häktades spelade han fotboll och har bland annat tillhört en storklubb i allsvenskan. Enligt en person som hörts av polisen fick 20-åringen mycket respekt på grund av sin fotbollskarriär och många spådde att han skulle gå en ljus fotbollsframtid till mötes.

21-åring, misstänkt för mordet på 25-åringen. Har tidigare dömts för hastighetsöverträdelse, märkesförfalskning, olaga hot/ofredande, olovligt brukade och brott kopplade till trafiken, såsom olovlig körning. Hade precis fått en provanställning på en butik. Efter att han varit borta från jobbet i en vecka – då han suttit häktad – säger han upp sig.

18-åring, misstänkt för mordet på 25-åringen. Förekommer ej i belastningsregistret. Enligt förundersökningen säger en bekant att han blev chockad när han såg honom på häktningsförhandlingen eftersom han såg 18-åringen ”som världens gulligaste kille när man såg honom på gatan”.

20-åring, misstänkt för mordet på 25-åringen. Förekommer ej i belastningsregister.

-Pettersson undrar varför inte Aftonbladet frågar de anhöriga vad de tycker om de misstänkta gärningsmännen och varför AB inte nämner att samtliga har rötter i arabvärlden och Afrika?

TIDIGARE 2017-08-30. Åtta invandrare åtalas för tre brutala mord

INVANDRARVÅLD. Åtta unga invandrarmän åtalas i dag för tre uppmärksammade mord som ägde rum i början av året i Stockholm. I januari sköts en 25-årig man till döds i ett parkeringsgarage, sex veckor senare knivmördades ett gift par i samma område.

25-åringen sköts med flera skott i ett garage i Hallonbergen i Sundbyberg den 22 januari. Den 7 mars dödades det gifta paret i 40-årsåldern i ett knivdåd i samma område. Flera personer tog sig in i parets lägenhet och högg ihjäl kvinnan. Mannen flydde genom fönstret men blev upphunnen.

Enligt åklagaren hänger händelserna ihop. Den mördade maken var vittne till mordet på 25-åringen, vilket tros ha varit motiv till att även han dödades.

Samtliga åtta misstänkta, som är mellan 16 och 21 år, sitter häktade. Sex åtalas för det första mordet och fyra för det andra. Två av dem ska ha varit med på samtliga tre mord.

Åtalet kommer även att omfatta grovt övergrepp i rättssak, synnerligen grovt vapenbrott, narkotikabrott och misshandel.

En av de talade invandrare, 21-år, har fått frågan hur han kommer att reagera om han blir dömd – Mycket arg. Kaos. Jag kommer att bli aggressiv…

-Pettersson undrar vad han kallar sig själv nu, när han begår brutala mord? Snäll, mild och organiserad?

Om Hallonbergen på bloggen…

Mannen som aldrig ljuger, den 9 mars 2017

TIDIGARE 2017-03-10. Tre babbar häktade för morden i Hallonbergen

INVANDRARVÅLD. Tre personer som är misstänkta för morden José och Elizabeth Ruth Axelsson i Hallonbergen har nu häktats misstänkta på sannolika skäl. Alla tre männen förnekar brott. 

Polisen kom till platsen i samband med mordförsöket på en man och en kvinnan. De avled kort tid senare som en följd av sina skador.

De häktade ”Sundbybergarna” är…

 • Fouad Saleh, född 1995
 • Mikael Chamoun, född 1996
 • Adam Boto, född 2000

Adams Facebook

TIDIGARE 2017-03-07. Fyra anhållna för dubbelmord i Hallonbergen

INVANDRARVÅLD. En man och en kvinna har dödats i ett våldsbrott i Hallonbergen norr om Stockholm. Polis på plats sköt för att ”avbryta pågående brott”. Fyra män har gripits och anhållits. Larmet om händelsen kom in från allmänheten till polisen strax efter klockan nio på tisdagsförmiddagen. Två personer hittades med svåra skador.

– Den ena hittades inomhus och den andra utomhus, säger polisens presstalesperson Towe Hägg. Den person som hittades utomhus fördes till sjukhus med mycket allvarliga skador och avled senare. Även den som hittades inomhus dog av sina skador. Det rör sig om en man och en kvinna, bekräftar polisen. Stora avspärrningar har upprättats och tekniker undersöker platsen för att hitta spår.

Polisen avlossade ett skott i samband med händelsen. Lars Byström, polisens presstalesperson i Stockholm, vet inte om polisen fick skjuta för att gripa eller avbryta pågående dödligt våld. – Men ingen skadades av skottet, säger polisens presstalesperson Lars Byström.

Händelsen utreds av polisens avdelning för särskilda utredningar.

Till att börja med greps tre personer. Senare meddelade polisen att ytterligare en person gripits och att en person hämtats till förhör. De fyra gripna är nu anhållna av åklagare misstänkta för mord alternativt medhjälp till mord. Alla är män. Polisen vill inte säga om de söker fler misstänkta.

Om morden tidigare idag…enligt vissa källor kan morden ha samband med detta Babbe mördad i Sundbyberg

-Pettersson vet i varje fall att det är en vanlig dag i landet Babbelonien och den är inte slut ännu…


25 responses to “Aftonbladet om invandrare misstänkta för mord – ”som världens gulligaste kille…”

 • centurion

  Aftonslasken är en Anti-produkt. De påstår att etnicitet är ointressant. Men ändå är dom väldigt sugna på att kalla både kreti och pleti för ”Svenskar”. Undrar just om Ambivalens är en sjukdom ? När jag ser ordet svensk i ett negativt sammanhang(som så ofta), så blir det återigen Anti. För det innebär, som vanligt, allt annat än just svensk. Journalister fast Tvärtom.

  Gilla

 • Jhonsson

  Om man låter bli att köpa Aftonbladet under ett år sparar man drygt 8000kr. På tio år sparar man nästan 90000kr (nittiotusen kr)
  Som bonus slippper man läsa alla påhittade,historier on kändisar och kungafamiljen.

  Gilla

  • NisseBerra

   Jo, och AB är mot monarki och för republik (på sikt som det brukar heta). Men när det är något kungligt event, typ dop eller bröllop, var hittar du jättereportage på 25 sidor med bilder och text av tio journalister..??

   Gilla

 • NisseBerra

  Varför Aftonbladet inte nämner att de inblandade är negrer eller araber..?? Ja, det är väl en sådan självklarhet nu för tiden att det just är det, så man behöver inte skriva det. Alla förstår det ändå….

  Gilla

 • Cinna

  Vad försöker de göra? Övertala gemeneman att i första hand tycka synd om grovt kriminella istället för offer och offrens anhöriga?

  Detta fokus på grovt kriminella och deras väl och daltande med dem är vedervärdigt!

  Gilla

 • ingvar

  De ska enligt regeringen rädda våra pensioner. Fast inte som de flesta svenskar tror. De slår ihjäl oss så staten slipper betala ut pensionerna.

  Gilla

 • Mjölner

  Jag vet en som det skulle tas hårda tag i, svetsloppan Löfven.

  Gilla

 • Argus

  Aftonbladet, liksom föräldrarna till ”guldklimparna”, har pratat ”orwelliska” i många år.

  * Orwelliska = ”Krig är fred. Frihet är slaveri. Okunnighet är styrka.” ”Alla djur är jämlika, men några är mer jämlika än andra.”

  Gilla

 • Dumstruten

  Det finns tydligen en gullig kille i Nacka med tre fruar och skattebetalarna har just köpt hela familjen en villa för nära 2 miljoner kronor.

  Gilla

  • Dumstruten

   Det var inte en villa. Det var tre hus.

   Gilla

  • NisseBerra

   Ja, och det är ett dollartecken framför beloppet. Dvs, multiplicera beloppet med 8 eller 9. Dvs husköp för 15 miljoner. Har Nacka kommun köpt tre hus till Kunta Kinte och hans tre fruar..?? Men va fan, när ska detta vansinne få ett slut..??

   Gilla

   • Dumstruten

    Varför skaffar han tre fruar och kan inte ens försörja sej själv.

    Sjukare än sjukt.

    Reinfeldts fel alltihop. Hoppas de köper bostadsrätter i huset han bor i.

    Gilla

 • Fredde

  Nån som mördar är för mig inte världens gulligaste person.
  Dessutom tycker jag att den som drabbas av övergrepp är offret, inte den som utför brottet.

  Men, det är jag det. Jag lever i verkligheten, jag är varken B-kändis, journalist eller politiker.

  Och jag kommer knappast ändra min åsikt hur mycket kvällsblaskorna än drar på.

  Gilla

 • Lena

  Islam , go to hell !

  Gilla

 • Dan

  Tvärtemot vad dem är kända för här. Ligister och bråkstakar. Konstigt förrut brukade man fråga grannar, andra i omgivningen, men nu är man ute för att sprida agendan. Inte konstigt att dessa blev inblandade, tyvärr finns det många presumtiva gärningsmän i centrum. Det är bara en tidsfråga eftersom de gör precis som de vill, Sundbybergs kommun är fullständigt handfallna, de daltar bara med dem och deras familjer.

  Men det är samma attityd som gör att man måste pixla all hudfärg på invandrade pedofilen på Svt. Man vill inte skydda hans identitet, man vill skydda en stor befolkningsgrupp, en grupp som fullständigt struntar i Sverige så länge som dem själva får pengar. Men här bor inga ”journalister” från ”skräpbladet” och därför bryr de sig inte. Men om Nån från hovet blivit drabbad, DÅ!

  Gilla

 • Dumstruten

  När nån är mer än 100% då vet man att det har slagit över.

  Gilla

 • Hans Richardsson

  I morgon kommer första chocken/ fingervisningen i
  Kyrkovalet .

  Gilla

 • Suzie

  Tack Pettersson för att ni synliggör vilka hycklare och kriminella som vanstyr Sverige och utan deras allierade systemmedia skulle socialistjuntan aldrig lyckats så bra som de gjort under decennier med massiv Lenin Marxistisk propaganda hjärntvätt för att göra svenska folket ännu dummare ,självdestruktiva och vilseledda , socialistregimen och systemmedia bankar 7/24 in i svenska folket att ont är gott och gott är ont,förövare görs till offer och offer hängs ut som förövare.Hörde något beklämmande igår av en äldre man jag träffade på hundpromenad.Mannen berättade att en kvinna på 90 år i en grannstad blev våldtagen av en nyanländ afrikan för några år sedan och under rättegången visade den våldtagna damen sympati för våldtäktsmannen som var afrikan och 20 år gammal.Damen sa i rätten att det var väl synd att den unge afrikanen inte hittade en yngre kvinna att våldta än en gammal kärring på 90 år,damen trodde att våldtäktsmannen säkerligen kom från traumatiska förhållanden i hemlandet eftersom han våldtog en gammal dam.Damen har antagligen enbart tittat på statstelevisionen och läst lugenpressen som hela tiden hamrar in i läsarna att det är synd om alla grova våldtäktsmän och andra importerade grova kriminella från tredje världen.

  Gilla

 • Ståfräs

  Enligt Greider o Heinrich är alla muslimer gulliga och enda hotet är terrorgruppen SD.
  Känner mej träffad meden svampkniv i skogen, brr, brr.

  Gilla

 • Sonja Jonasson

  Har aftonbladet fått sina medarbetares hjärnor utbytta till luftballonger ????????

  Gilla

 • Ståfräs

  Enligt Lövens expert är det terrorgruppen SD som är skyldiga, för DET HAR INGNETING MED ISLAM ATT GÖRA

  Gilla

 • Jhonsson

  Löfven:”Finns bara hårda tag att ta till nu”!
  Är det någon som märkt av de hårda tagen?
  Som vanligt med löften från Löfven, bara stora ord men ingen substans.
  Vi behöver en sverigevänlig regering och det hastar!

  Gilla

 • centurion

  9:e sept. 2018. Fan vet om inte fanskapet röstar för SD. Han kopierar ju i alla fall utav h-e.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: