Ockupationsledaren som aldrig betalat skatt – det får regeringen lösa

OCKUPATION. Ni vet att ett land alltid har en armé – sin egen eller någon annans. Sverige har valt alternativ två och betalar till och med för ockupationsarmén. 

Ockupantledaren Fatemeh Khavari, som aldrig någonsin betalat skatt, menar att det finns massor med skattepengar till både ökad invandrig och höjda pensioner. På frågan hur det ska gå till så låter hon som Gudrun Schymans ekonomiske rådgivare: ”Det får regeringen lösa…”

-Pettersson tror att afghanerna är nyttiga idioter åt svenska vänsterextremister…

Nyheter idag

22 thoughts on “Ockupationsledaren som aldrig betalat skatt – det får regeringen lösa

  1. Ytterligare lögn att lägga till alla andra lögner – det är ingen kvinna utan en manlig bedragare. Dessutom torde inte en HBTQ leva särskilt länge i en muslimsk grupp.

  2. Hon ser väldigt manhaftig ut. Hur säker är man på att hon inte är en man som klätt ut sig? Vad vet man egentligen om denna persons bakgrund?

  3. Men hon/han/hen skulle ju bli statsminister?
    Den dagen kommer svaret att bli: det får folket lösa.

    Principen är tydlig: någon annan gör allt och vi gör inget. Förutom att kräva. Tillhör de någon religion där de har lurats att tro att se är särskilt utvalda?

    • En svetsare blev statsminister. Varför inte ett mongo som Futameh inte ska bli det ? Lite att vänta bara – islamiska partiet Jasin är strax verklighet ….. en säker garanti alltså för att ett muslimskt mongo blir nästa statsminister.

  4. Afghanerna är, likt marockanerna en flock samhällsparasiter i den svenska samhällskroppen. Sakta men säkert ödelägges kroppen om inte motmedel sättes in. Det finns enkla medel att stoppa farsoten men landets makthavarehar ännu inte insett att landet är sjukt.

  5. Bekräftar min övertygelse;
    Att regeringen står under stark påverkan från något rikt muslimland.

    Annars skulle regeringen ägnat intresse åt det verkliga problemet: De annonyma,
    oidentifierade, ljugande, väl stridsutbildade,
    vuxna ”ensamkommande barnen”!

    De, som medan de väntar på order att ta över Sverige, våldtar, bränner bilar och hus, anfaller poliser, brandmän och ambulanser och rånar och misshandlar äldre och handikappade.
    De är ju utplacerade, jämnt fördelade, i små grupper över hela Sverige!
    D.v.s. Strategiskt inför den slutliga invasionen och ockupationen av vårt fosterland!

    Enligt statsministern kan vi känna oss trygga.
    Känner du dig trygg?
    Jag är rädd!

  6. Ja det kan kanske behövas för själva är vänstern onyttiga idioter,
    som inget folk behöver, dom är bara till för sig själva.

  7. Fatemeh är som ett eko av vänsterpacket som håller i trådarna, vare sig
    hon vill erkänna det eller inte. Hon är vuxen och utsedd för att hon är kvinna, FI har ett finger med i spelet. I lala land Sverige är alla som kommer
    hit i åldrarna 15, 16, och 17, vilket rättshaveri myndigheter satts sig i. Låt
    inte lögnen bedra visheten!

    • Hon är här för att öppna upp för en framtida pension för afghaner. Så när hon etablerat systemet kommer 30 miljoner till. Det är dör Annie Lööf kommer in.
      När Afghanistan är tömt flyttar Annie dit och drar sig tillbaka från en framgångsrik karriär som destruktionspolitiker.

    • Kära Eva,
      ett kuriöst rykte gör gällande att ovan nämnda asylaktivist döljer en liten hemlighet bak den allt annat än smakfulla ekiperingen, samt att den väl förborgade saken skulle bestå av maskulina genitalier.

      Kommer osökt att tänka på Cornelis Vreeswijk och dennes vrede då han upptäckte något oväntat hos sin nyförvärvade moatjé, men även den lilla sensationen att vi törhända har identifierat Sveriges första offentliga korantransa.
      Fan vet och tiden får väl utvisa denna delikata teoris hållbarhet.
      Andreas 😉

  8. Släng ut fanskapet ! Vad har hon för rätt att komma hit o ställa krav i vårat land ??? Vilka rättigheter hade vi haft i deras länder eller hur många kyrkor hade vi fått bygga ???

Kommentera