Klankrig i Malmö

INVANDRARVÅLD. Polisen i Malmö kopplar fyra mordförsök de senaste månaderna till en pågående konflikt mellan gäng från Holma och Kroksbäck, rapporterar lokala medier. De två gängen har varit i samma konstellation men splittrades i våras.

Den första skottlossningen som kopplas till konflikten var på Kroksbäck den 12 maj, då en 21-årig man i en bil besköts men klarade sig med lindriga skador. Den 2 juni blev tre personer beskjutna, men även de klarade sig med lindriga skador. Den 14 juli besköts en 23-årig man inne i en frisörsalong på Holma och hans skador beskrevs inledningsvis som livshotande. Den 18 augusti blev samme 23-åring beskjuten med automatvapen.

-Pettersson tycker det är intressant att läsa lokaltidningen Sydsvenskan som krälar som en mask på kroken för att slippa tala klarspråk.

  • Gängkrig mellan falanger på Holma och Kroksbäck.
  • Konflikt mellan två konstellationer på Holma och Kroksbäck.
  • Det pågår ett krig mellan två kriminella falanger i Malmö som hör hemma på Holma och Kroksbäck.
  • Det här är två konstellationer med flytande lojaliteter som agerar helt hänsynslöst.
  • De unga männen med kriminella kopplingar på Holma och Kroksbäck.
  • Trots att polisen anser sig veta vilka grupperingar som ligger bakom dåden så sitter ingen frihetsberövad för något av de fyra mordförsöken.

Det är imponerade vilka språkbegåvningar det finns, alla klarar att gå som katten runt het gröt för att slippa tala om vad det rör sig om. Nämligen kriminella invandrare av olika sort som inte fattar hur bra det är med mångkultur…

…men jag vet Holma har alltid krigat mot Kroksbäck med automatvapen, det är bara anmälningsbenägenheten som ökat…

5 thoughts on “Klankrig i Malmö

  1. Bygg en mur runt dessa områden och låt dem ta bort varandra. Skiter fullständigt i dessa laglösa, asociala slöhögar. Så länge ingen oskyldig drabbas så är det en välgärning att de skjuter varandra.

  2. Så den Svenska modellen tar form runtom i landet? Sju-klövern jobbar envetet mot en mellanöstern-modell, som jag tror de kallar den svenska modellen? Jag vet inte vad de har för mål, men längtar till nästa val.

  3. Låt dom hålla på. Gå in när någon vunnit. Koncentrera er under tiden istället på våldtäkter och brott mot ”tredje man/kvinna/barn”.

  4. På Kroksbäck har våldet eskalerat de senaste åren. Jag besökte nästan dagligen en boliviansk man som bodde i allmännyttan MKB där många från MENA bor. De var för sex år sedan han gick bort och har inte besökt stadsdelen sen dess. De var ett TV-team från lokalteven (Sydnytt) efter det som blev bortkörd där från dessa unga kaxiga killar med orden: Kroksbäck tillhör oss och ni har inte här att göra. De körde kvickt därifrån för de var rädda att få sina TV-kameror och annat sönderslaget. Jag är etnisk svensk och jag upplevde att de flesta MENA-immigranter behandlade mig med respekt. Kanske har de blivit degenerade med tiden och/ eller är det andra MENA-personer som styr området i dag

Kommentera