23 thoughts on “JeAnders kommenterar

  1. http://1.bp.blogspot.com/-jfHSUigRXZo/UM9GmM3Rm9I/AAAAAAAAM_Y/qwpCJMLxSf0/s320/l%C3%B6%C3%B6ff%C3%B6troende.jpg

    Delcitat

    Annie Lööf slår tillbaka: ”Smutskastning i den högre skolan”

    Kort efter att C och L meddelat att man inte fortsätter med misstroendeförklaringen mot Peter Hultqvist tog debatten om sprickan inom alliansen fart.

    Annie Lööf var allra snabbast ut med Centerpartiets besked – och enligt uppgifter till Aftonbladet är personer inom M, KD och L nu mycket arga på C-ledaren.

    – Centern har bromsat detta väldigt hårt. Annie Lööf ville rädda sitt eget skinn, säger en L-källa till tidningen.

    Enligt Lööf själv är det fråga om ”smutskastning”.

    Det var på torsdagseftermiddagen det stod klart att alliansen är splittrad i frågan om en misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist (S) efter it-skandalen på Transportstyrelsen och regeringens hantering av densamma.

    Slut delcitat

    Läs gärna vidare på länken nedan:

    https://unvis.it/expressen.se/nyheter/loof-slar-tillbaka-smutskastning

  2. Så. Kan vi redan nu konstatera att Alliansen kommer att vara upplöst innan valet 2018. Överlöparna Lööf och Björklund har ju redan avslöjat, vart de tänker vända sig.
    Så därför skall vi inte ge dessa några röster i valet 2018!

  3. Centerpigan Lööf har, redan ett år innan valet, satt igång ministerträning. Med höjd piska manar hon, glöm inte DÖ. Alla följarna skyndar med iverns rodnad på kinderna att rädda skinnet på de båda pop idolerna Löfven och Hultqvist. Pigan och hennes väninna skäggiga damen gräver på lediga stunder i varggropen ämnad åt sverigedemokraterna. Öppet och rått visas folkföraktet. Öppet och rått spekuleras om vilka konstellationer man skall bilda för att sossarna får sitta i orubbat bo. Vem eller vilka som hamnar i varggropen avgörs 2018

  4. Hur kan den här rödtoppen vara favorit bland alliansväljare?
    Visa bara hur korkat Svenska folket är!

  5. Annie Lööf borde sätta upp ovanstående teckning i inramad förstoring på sitt arbetsrum. Något för både AL och besökare att begrunda.

Kommentera