3 thoughts on “Dagens allahu akbar kommer från Frankrike

  1. Flera rumänska militärer skadades svårt vid en självmordsattack i Kandahar, Afghanistan, idag på morgonen. Självmördaren körde en bil med sprängämne rakt in i en rumänsk konvoj av fyra fordon typ MRAP (Mine-Resistant Ambush Protected). En av de skadade militärerna, Madalin Stoica 41 år gammal, tillhörde krigsvårdpersonalenheten – han var en duktig sjuksköterska, men han, tyvärr, avled på operationsbordet. Han lämnade fru och en 6-årig dotter hemma i Rumänien.
    Talibanerna tog på sig dådet enligt deras talesman Qari Yousouf Ahmadi.
    Unga desertorer, svenska politikernas afghanska skyddslingar sitter, ockuperar Stockholms torg och gator och de får begå brott straffritt ! Skicka dem tillbaka till Afghanistan för att strida själva – det är deras jä**a krig, de ska dö med vappen i hand för sitt land – inte leva på skattemedel. Jag är rasande !!!!

  2. Tänk redan för drygt 40 år sedan,kunde man se på den befolkning som vandrade runt, i framför allt de större städerna,att det fanns många som inte hörde hemma i Franc…Så var det, är nu det dagens fransmän/kvinnor som får lida,för landets koloniherravälde i svunna tider. Därtill EU`s öppna gränser,för all sorts avskum….

Kommentera