Manlig vänster-politiker i Falun våldtagen

BROTTSLIGHET. En manlig politiker i Falun har blivit våldtagen under knivhot, rapporterar lokala medier. Politikern valde vid en pressträff i samband med ett fullmäktigesammanträde att själv berätta om händelsen.

Han uppgav själv under pressträffen att han tror att han blev en måltavla för brottet på grund av sitt politiska engagemang. – Jag blev kallad för en ”jävla vänster-kvinnogenitalie” och för en ”förrädare”, sade mannen.

Brottet ska enligt polisen ha skett utomhus i Falun, någon gång under sommaren. Ingen person är gripen, men en förundersökning pågår.

– Vi har gjort en brottsplatsundersökning och skickat till Nationellt forensiskt centrum, men vi väntar på analys, säger Stefan Dangardt, presskommunikatör hos polisen.

Politikern det rör sig om är Patrik Liljeglöd, Vänsterpartiets distriktsordförande i Dalarna, som i somras ha blivit attackerad, hotad med kniv och våldtagen.

-Pettersson ser på bilder att Patrik Liljeglöd verkar vara en fullvuxen man i sina bästa år. Han är 38 år och säger att gärningsmannen var ensam. Det måste ha varit en ännu kraftigare gärningsman.

Patrik säger att han berättar det som hänt för att han vill få igång en debatt om säkerheten för förtroendevalda politiker.

Synd att han inte försökte få igång en debatt om alla andra våldtäkter som drabbar icke förtroendevalda politiker…

På filmen från 1:a maj 2015 talar Patrik Liljeglöd

 

25 thoughts on “Manlig vänster-politiker i Falun våldtagen

  1. Polisen söker efter Gärningsmannen signalement ;;,,vit infödd svensk man ljust hår talar utan brytning och röstar på SD ,,vad annars

  2. Muslim våldtog utvecklingsstörd i Örnsköldsvik, slipper utvisning tillbaka till Eritrea.
    ”Yrkandet om utvisning ogillas”

    SVT skriver:

    ”En man från Örnsköldsvik döms till två års fängelse för att, genom våld, tvingat till sig sex och för att ha ofredat en kvinna med låg utvecklingsnivå.

    Vid ett flertal tillfällen under våren har mannen besökt kvinnan i hennes lägenhet och tvingat till sig samlag. Han har också ofredat kvinnan flera gånger genom att banka på hennes fönster sent på kvällar.”

    Han är alltså INTE från Ö-vik, han är från Eritrea!

    Men, PK-media mörkar som vanligt!

  3. Med hans utseende och politisk inriktning så bör han vara glad för alla mänskliga kontakter han får…

  4. Min fake-news-detector står på 99,9 ;
    Oerhört förvånande att våldtäktsmannen inte skrek ”Länge leve SD” också….

  5. Detta hade aldrig hänt om han klätt sig i fotsida kläder och slöja. Eftersom vita män är skyldiga till alla våldtäkter så är det hans eget fel, möjligen att han våldtog sig själv.

  6. Jag kan inte hjälpa att jag får känslan av att hela historien är Fake.

    Han är för stor för att falla offer för en ensam man, möjligen att han gillade läget och sedan ångrade sig…

  7. Skulle kunna vara skolexemplet på en typiskt exhibitionist ute efter sympati och uppmärksamhet. (ungefär som när Batra inledde Moderaternas partikongress med att berätta om blodproppen hon fått för elva år sedan. Eller Västeråsbiskopens krokodiltårar i TV. -Typiska beteenden hos barn).
    Man får även det spontana intrycket av att han är lite bakom flötet.
    På den långa presskonferensen säger han just ingenting förutom att han inte kan gå ut med några detaljer, dock att förövaren tycks vara någon slags mystisk nazistbög (SD?). Är det kanske någon slags strategi inför kyrkovalet?
    ”Liljeglöd”? Varför inte Blomeld? Eller Kylskåpsmagnet?

    • Nja,kanske stämmer din teori. Man har ju hört talas om,att fan läser bibeln.Kanske en som gillar Jaekelin ?

  8. Nu tycker jag att vi riktar allt fokus på gärningsmannen, han mår säkert mycket dåligt just nu. Han är nog tre meter lång, 230 kilo och går kanske under smeknamnet Grizzly. Han har nog terroriserat muslimska kvinnor i Falun med slöjryck. Han är säkert ansvarig för anlagda bränder på asylboenden. Hans klädsel kan vara typisk SD.

  9. Jag vill inte önska någon olycka, men om det är sånt här som behövs för att öppna ögonen på den naiva PK-vänstern så… fine.

    För de kan ju inte förneka verkligheten hur länge som helst.

  10. Mja, somliga väljer Gud att straffa utan vidare omsvep, och det långt innan såväl likpredikan som mullkastning.
    Må det som vederfarits vänsterpartisten ändock mana densamme till politisk bot och bättring samt insikt om vad som drabbat vårt en gång så vackra och välfungerande land.
    Andreas.

  11. Undrar just hur det detta har gått till, kommunisten ser ju inte ut som en späd flicka , då brukar de ju vara mer än en som våldtar, kallas gruppvåldtäkt.

  12. Ali:
    Här vet jag inte hur du skall ”trycka” !! Araber som våldtager en ung kommunist,är ju i sig ett unikum i Absurdistan !

  13. Han ska stå i kön, efter alla 12 och 3-åringar och övriga som har blivit utsatta för detta helvetes sjuka idiot brott.

    Undrar om han oxå var blind …. ?
    Som alla andra kvinnor och barn som blir utsatta för detta helvete.
    Som det brukar skrivas i media: Gärningsmännen/mannen var av man-kön, ser ni nån som stämmer in på beskrivningen enligt ovan, hör då gärna av er till polisen.
    Ps. Om vi inte svarar, så ring gärna igen, idag eller om några dagar, bäst att ringa är mellan 08.30 och halv nio.

Kommentera