Inte ens fakta

Vi har en kvinnlig vänstersocialist på jobbet. Vi tror att hon röstar på FI.

Äter hon på restaurang är det bara sådana som specialiserar sig på utomeuropeisk mat som gäller. Nämner man ordet man verkar hon få frossa. Alla invandrare är trevliga, alla svenskar är avskyvärda. Hon avskyr våldtäktsmän, men blir förbannad om någon nämner ordet invandrare i samma mening. Hon citerar reportage från kommunistblaskan ETC och hävdar att man vet allt om verkligheten när man läst den. Hon är vegetarian p.g.a. miljön, men älskar att flyga till länder i bortre Asien. Hon älskar höga skatter, men erkänner att hon säljer och köper svarta tjänster. Hon hatar kapitalister, men tippar V75 och köper Trisslotter för att vinna så mycket som möjligt. Hon predikar gärna sina vänsteråsikter för alla andra, men…

…det komiska är att konfronterar man henne med fakta hämtad direkt från olika myndigheter och försöker få igång en debatt, märker man snart att hon egentligen inte vet något om den verklighet hon försöker pådyvla andra. Känns detta igen?

14 thoughts on “Inte ens fakta

  1. En riktig tokhöna, som vi säger i Norrland. En vreen typ, bäng, koko.
    För att vara ärlig utan att vara dum.

    Det här är lite kluvet, alltså: Man har ju lärt sig att inte vara dum mot såna men samtidigt ställer de till med så mycket skada att det kokar över, lång väg.

    Min bestämda åsikt är att en sån som hon i inlägget helt enkelt skulle ha en riktig karl som gav hon en ordentlig påsättning morgon, middag och kväll, veckan i genom.
    Det är klassiskt, det, att en hel del fruntimmer blir knäppa och bittra, hatiska när de inte har en karl bredvid sig i sängen.
    Behövs ju inte mycket; Klä sig som ett fruntimmer, se ut som ett(någorlunda rimlig storlek på kroppshyddan) men framförallt uppföra sig som ett fruntimmer…

  2. Har ett par FI höns i släkten. De är totalt ologiska och verklighetsfrånvända,, ibland omedvetet ibland medvetet. Ett meningsutbyte baserat på lättåtkomlig fakta omöjligt.

  3. Jag har faktiskt läst en kurs i genusteori och lärarna försökte få de manliga eleverna att sluta använda ordet Man. Det här är snart 20 år sedan. Vi hade ett retorik-moment och efteråt fick man ”konstruktiv kritik” om hur man hade hållit talet och kritiken var att man hade använt manliga uttryck i språk och gester och okritiskt tagit plats utan att bedöma sitt eget privilegium. Det var en massa rappakalja.

  4. Klockrent….en så bra beskrivning på en vilse, lättstyrd liten vänstermänniska utan eget tänkande.
    Verklighetsförankrade tankar är inte vänsterns starka sida, (vissa 7-klöver o media likaså).

    Om alla svenskar vore vakna och upplysta samt förstår att vi nu lever på 2000-talet, så hade vi inte haft vänster-folk (vänster-partier).

    Det är synd om dessa individer 😥😴

    • Dessa typer av individer är till stor del agendasättande i politiken/samhället, därför tyvärr inte möjliga att ignorera, vi lider alla därav.

  5. Känns igen mycket väl.

    Dessutom är många av dessa människor de minst solidariska och de mest fakta resistenta vi har.

    Man lever ofta i en egen teoretisk och enfaldig världsbild, som inte på långa vägar, kan omsättas i den verkliga samhällsvardagen.

    Man kan helt enkelt inte se den naturliga helheten, i hur ett demokratiskt och marknadsorienterat samhälle ska fungera.

    För alla olika typer av människor, som då gör och skapar det goda samhället, genom ett hårt och slitsamt dagsverke. Byggd på en moral, att ordning och reda ska gälla.

  6. Hon är väl precis lika korkad och hjärntvättad som alla andra vänsterpack…inget nytt under den solen…

  7. <<<<<<<<<<ja precis som merparten av vänster jönsar, dom har en tillgång, och det är foderluckan, men det går lätt att få tyst på dem, det är bara att be dem namnge landet där kommunism fungerat så blir dom tysta,för det landet finns inte?

Kommentera