Följ lagen så behövs inget tiggeriförbud

INVANDRING. EES-medborgare är en medborgare i en medlemsstat i Europeiska unionen eller medborgare i Island, Liechtenstein eller Norge, vilka länder undertecknat det så kallade EES-avtalet.

I lagen om uppehållsrätt för EES-medborgare m.fl. står

Uppehållsrätt
3 § En EES-medborgare har uppehållsrätt om han eller hon
1. är arbetstagare eller egen företagare i Sverige,
2. har kommit till Sverige för att söka arbete och har en verklig möjlighet att få en anställning,
3. är inskriven som studerande vid en erkänd utbildningsanstalt i Sverige och enligt en försäkran om detta har tillräckliga tillgångar för sin och sina familjemedlemmars försörjning samt har en heltäckande sjukförsäkring för sig och familjemedlemmarna som gäller i Sverige, eller
4. har tillräckliga tillgångar för sin och sina familjemedlemmars försörjning och har en heltäckande sjukförsäkring för sig och familjemedlemmarna som gäller i Sverige. Lag (2006:219).

-Pettersson har svårt att se att det skulle gälla de zigenare, romer, EU-medborgare, tiggare eller vad man nu väljer att kalla dem. Det är enkelt följ lagen, ovanstående och många fler.

Ska tiggarna får vara i Sverige så är de inte tiggare eller så är de rika tiggare med tillräckliga tillgångar för sig och familjemedlemmarna samt sjukförsäkring som gäller här…

121 ton skräp efter zigenare utan åtal

6 thoughts on “Följ lagen så behövs inget tiggeriförbud

  1. Eftersom våra PK-politiker är livrädda för den verkliga makten i Sverige: mediasfären, så gör de ingenting för att
    slippa bli uthängda för att endera gå SD’s ärenden eller vara rasister.
    Hörde just Fridolin och Bolund presentera nya satsningar på vår skola. Fega som de är så talar de ej klarspråk om varför en del skolbarn har svårt att klara godkänt. Inte ett ord om att det beror på ”oss politiker som tillåtit allt för många komma hit utan ens en grundläggande utbildning”
    Vem tror att ett barn som säger sig vara 16 men i själva verket är över 20 som inte kan skriva och läsa sitt eget modersmål på bara några år ska bli godkända i något
    annat än att bränna bilar.
    Den naiva eran började 1969 med den då tillträdande regeringen.

  2. Lagar blir mer och mer betydelselösa i Sverige.
    De som styr är vänsterextrema grupperingar med medias maktelit och SVT i spetsen som ingen politiker vågar ta strid mot.

  3. Tiggarna blev väldigt mycket färre efter den nya lagstiftningen i Finland från 1.1.2017 där de skulle kunna bevisa när de kommit till Finland och betala registreringsavgift.

    Bara för Sverige att kopiera de finska reglerna !

    • Det finns ingen absolut ingen politisk vilja i Sverige att överhuvudtaget förbjuda tiggeriet och följa alla Svea rikes lagar då de kriminella Löfvens antifeminist socialistjunta och sjukklöverligan bestämt att tiggarzigenarna skall vara här och tillåtas begå allehanda lagbrott,bygga kåkstäder,skräpa ner,skapa sopberg,bajsa på våra kyrkogårdar och överallt de känner för och att hota,skrämma och begå övergrepp på svenska barn som tex säljer majblommor utanför mataffärer.Svenska folket verkar ju gilla tiggarna då de dumskallarna fortsätter ge pengar i pappmuggarna och inte protesterar och kräver tiggeriförbud.Fn agenda 21 och 30 skall ju uppfyllas och Sverige är som vanligt värst i klassen att göra som globalisterna och bankmaffian säger åt dem att göra.

  4. Bilden är symbolisk över Sveriges institutioner, som skola, sjukvård, rättsväsende, civilförsvar och kommuner.

  5. Varför följer man inte Lagen? Varför finns tiggare utanför nästan alla Affärer? När tar man kraftag mot det?När tar man kraftag mot våld och älende? MVH Adolf

Kommentera