FN fördömer våldet mot Burmas muslimer men…


ISLAM. För första gången på nio år diskuterades Burma inom FN:s säkerhetsråd i natt och i ett samstämmigt uttalande av de femton medlemmarna fördömdes våldet i Rahkaine som fått närmare 400 000 människor att fly över till Bangladesh, rapporterar Sveriges Radio. 

Det är illa när människor råkar illa ut men som vanligt finns det två sidor på myntet. Muslimerna har i flera hundra år varit en liten minoritet i delstaten Rakhine vid Bengaliska viken. Trots att de bott i området i 300-400 år har de inte integrerats med majoritetsbefolkningen.

På 1980-talet var andelen 30 procent och 2014 uppe i 40 procent. På tre decennier har muslimerna blivit dubbelt fler till antalet i delstaten, 1,5 miljoner.

Nu är muslimerna som kallas ”rohingyer” tillräckligt många och den beväpnade rebellgruppen ARSA säger att de vill skapa en ”demokratisk” muslimsk stat för rohingyerna. Deras ledare Ata Ullah har vuxit upp i Mecca i Saudiarabien där andra rohingyer i exil ingår i ledningen för ARSA.

Kanske det är en anledning till att burmeserna blivit förbannade.

-Pettersson undrar varför det alltid är bråk med muslimer. De bråkar i Thailand, Kina Ryssland, Indien och överallt där de är fler än några få.

Där muslimerna har makten bråkar de också och fördriver minoriteter så vad händer med buddisterna i Burma om muslimerna får för stor makt?

”Dar-es-Salaam” – är inte bara en stad i Tanzania, det betyder också det islamiska Fredens Hus.

Det finns många miljoner bra och arbetsamma muslimer, jag känner några av dem men vad hjälper det så länge vi har islam och facit.

Muslimer bråkar med allt och alla. Muslimer slåss med judar och kristna, med sikher, buddister och hinduer, de är osams med ateister och andra muslimer. I 90 procent av världens konflikter är muslimer inblandade, de slåss i Kina, Thailand, Indien, Ryssland, Burma, Sydöstra Europa och på många andra håll. De islamska länderna från Gibraltar till Indonesien är mänskliga katastrofer. Vi har facit, varför envisas vår regering med att ta hit fler?

Så länge den muslimska befolkningen är lägre eller omkring 1 % av den totala befolkningen i ett land kommer muslimerna att betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot någon.

Procentantalen nedan är inte helt aktuell utan högre i många länder

Nation procent muslimer (gäller även regioner eller städer)

USA 1,0%
Australien 1,5%
Italien 1,5%
Norge 1,8%
Kanada 1,9%
Kina 2,0%

När de blir 2% och 3% börjar de missionera för att värva andra etniska minoriteter och missnöjda grupper och rekrytera från fängelser och gatugäng.

Danmark 2,0%
Storbritannien 2,7%
Tyskland 3,7%
Spanien 4,0%
Thailand 4,6%

Vid 5 % börjar på de utöva och kräva ett orimligt inflytande i förhållande till deras andel av befolkningen. De kommer att verka för införandet av halal och andra islamska normer och därigenom säkra arbetstillfällen för muslimer. De kommer att öka trycket på varuhuskedjorna för att de ska presentera varorna på sina hyllor – tillsammans med hot för den som inte följer kraven.

Schweiz 4,3%
Filippinerna 5,0%
Sverige 5,0% (kanske 6-7 %)
Nederländerna 5,5%
Trinidad och Tobago 5,8%
Frankrike 8,0%

Vid denna punkt kommer de att kräva av den styrande regeringen att tillåta dem att utöva sharia, den islamska lagen. Det slutliga målet för islam är inte att omvända världen utan att etablera sharia över hela världen.

När muslimerna når 10 % av befolkningen, kommer de att öka laglösheten som ett sätt att klaga över sina villkor. Alla icke-muslimska åtgärder som kränker islam kommer att leda till uppror, hot och våld.

Guyana 10,0%
Indien 13,4%
Israel 16,0%
Kenya 10,0%
Ryssland 15,0%

Efter att ha nått 20 % blir det grova upplopp. Milisgrupper, mord på icke önskvärda och brinnande kyrkor och synagogor.

Etiopien 32,8%

Vid 40 % får vi se omfattande massakrer, terrorattacker och pågående jihadkrigföring.

Bosnien 40,0%
Tchad 50,1%
Libanon 59,7% (som var Mellanösterns pärla innan muslimerna blev i majoritet)

Från 60 % kan vi räkna med förföljelse av alla icke troende och andra religioner, etnisk rensning, användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som placeras på otrogna.

Albanien 70,0%
Malaysia 60,4%
Qatar 77,5%
Sudan 70,0%

Efter 80 % sanktionerar staten etnisk rensning.

Bangladesh 83,0%
Egypten 90,0%
Gaza 98,7%
Indonesien 86,1%
Iran 98,0%
Irak 97,0%
Jordanien 92,0%
Marocko 98,7%
Pakistan 97,0%
Syrien 90,0%
Tadzjikistan 90,0%
Turkiet 99,8%
Förenade arabemiraten 96,0%

Vid 100 % muslimer är vi framme vid paradiset i ”Dar-es-Salaam” – det islamiska Fredens Hus – evig fred eftersom alla är muslimer – ni ser själva vilka paradis

Jemen 99,9%
Afghanistan 100,0%
Saudiarabien 100,0%
Somalia 100,0%


16 responses to “FN fördömer våldet mot Burmas muslimer men…

 • FN fördömer våldet mot Burmas muslimer men… — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via FN fördömer våldet mot Burmas muslimer men… — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Larsson

  När ”rohingyer” terroriserar, spränger och stympar folket syns inte Amnesty, men när folket fått nog och slänger ut dom poppar Amnesty upp som gubben i lådan.

  Gilla

 • Hanna

  Ganska självklart att grannländerna inte tar emot dem. Rohingyas har tyvärr inte bra rykte. De har tex legat bakom bomber på kinesiska bussar vilket lett till de omtalade förbuden mot stora skägg och slöjor där. Vill man inte integreras och t o m utgör fara för övrig befolkning då är man inte välkommen!

  Gilla

  • naimlap

   Hanna, där har du fel. De skulle vara mer än hjärtligt välkomna i Svenstia! Miljoner av röv slickande dumsvenskar skulle unisont sjunga deras lov. Med dräglande käftar kräla i stoftet för att, få lov att, utföra vad de de är bäst på.

   Gilla

 • Peter Kostin

  En sak som egentligen int ehör hit, men som retat mig nu i flera år. Det är så viktigt att man säger Bejing, Daoism och Mumbay, men när det kommer till Myanmar, då bryr sing ingen och fortsätter kalla landet Burma.

  Gilla

 • Carl edström

  Förstår Burmas folk

  Gilla

 • jörgen

  Denna sammanställning är från Hammonds bok: ”Slavery, Terrorisme and Islam” och är bra. Man kan faktisk se, att oroligheterna och problemen ökar nästan lineärt med proportionen muslimer. Tyvärr är procenten muslimer i de västliga länder i tabellen fel. De stammar från gamla materialer. England har 5 % muslimer. Fördubbling var 10-11 år. Danmark har 5 % muslimer. Fördubbling på cirka 10 år. Frankrike har minst 10 % muslimer. Sverige har mest sannolikt 10-12 % muslimer, vilket passar bättre med det molekylära krigstillståndet i ghettona. Också USA har nog cirka 3-4 % muslimer i dag. Och det går snabbt upp.

  Gilla

 • Jhonsson

  FN fördömer än den ena än den andra våldsverkare staten. Men vilka av dessa bryr sig om dessa FN:s fördömanden?

  Gilla

 • Pica pica

  Rohyngias finns lite här och där i omkringliggande länder i Asien och kallas för Asiens zigenare. De är mycket fattiga men skaffar många barn som ofta får svälta. Buddisterna vill att de ska leva med en fru men det vägrar de. Som vanligt anpassar de sig inte efter värdlandet utan kräver samma rättigheter som urbefolkningen.
  Många små flickor har rövats bort, våldtagits och mördats liksom munkarna avrättats på de grymmast sätt.

  Gilla

 • Tony

  Och som vanligt gör SVT stor sak av när Muslimer tvingas att fly,
  men när kristna mördas och fördrivs av muslimer blir knappt någon nyhet på den alltid neutrala TV kanalen??

  Gilla

 • Tomas

  Imponerande sammanställning!! Belysande och klargörande. kort sagt lysande

  Gilla

 • Thomas

  Ifall olagliga mexicaner i USA skulle kräva en ägen stat
  och anfalla polis och militär så hade det blivit en snabb retur

  Gilla

 • Ståfräs

  Fattar inte att dom ”flyr” när allt är så, så bra med Islam? Måste ju vara drömländer och toppen att bo i som muslim istället för rasistiska Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: