Buss beskjuten i Stockholm

INVANDRARVÅLD. En buss blev under torsdags förmiddagen beskjuten i Vinsta i Vällingby i västra Stockholm. Upprinnelsen till skottlossningen är när en man vägrar att betala för sig på bussen. När den kvinnliga chauffören säger till honom slår han till föraren. Utanför bussen börjar han sedan skjuta mot bussen.

Buss 179 får kulhål i både dörr och framruta. Mannen springer sedan från platsen i riktning mot Vällingby.

På bussen som går mellan Vällingby och Spånga fanns vid tillfället flera resenärer, både barn och vuxna. Ingen person ska ha fått fysiska skador.

Anders Bryngelsson, presstalesperson vid polisen säger att man ännu letar efter gärningsmannen.

– Vi vet att han drog mot Vällingby men det är oklart var han är nu.

Manne misstänks för olaga hot, skadegörelse, våld mot tjänsteman samt vapenbrott.

-Pettersson undrar över misstankarna. Borde det inte vara mordförsök när någon skjuter mot en buss med folk i? Dessutom funderar jag på om busschauffören var blind eftersom vi inte får något signalement?

Polisen

16 thoughts on “Buss beskjuten i Stockholm

  1. Den kvinnliga busschauffören har tydligen inte förstått sin roll i kalifatet och borde omedelbart sändas till Gulag!

    Helt klart rasistiskt att inte låta ockupanten åka gratis!

    Hennes brott rubriceras väl som hets mot folkgrupp?

  2. Helt klart någon från Sveg som har känt sig ofättvist behandlad. Svegborna brukar ha lite kort stubin och går ofta beväpnade med handeldvapen. De ska ni passa er för!

  3. Vilken del har tidigare invandrarer, släktingar etc. till ankomsterna till Sverige att göra?
    Vad och vilka skäl anger de som själ att välja,just Sverige?

  4. Det blir mera vanligt att blattarna skjuter på vanligt folk dom kom ju hit med löftet att få allt gratis ,,och så kommer en sketen busschaffis och tror att han skall betala ,,,pang pang

  5. Det är väl förbannat, otroligt att en Pettersson skall behöva lära er akademiskt högutbildade SNUTAR hur man rubricerar en så solklar gärning.

    • Ja instämmer med dig….När du nämner Pettersson råkade jag ikväll trycka fel på pianot.In kom en kanal från ett bollsparkargäng,som bestod av enbart niggrar ! Min första tanke var att det handlade om Afrikan-cup.Blev förvånad då det stod Pettersson på ryggen,för den ende vite i laget.. Samtidigt talade referenten svenska.Det visade sig kort därpå,att niggrarna kallade sitt lag för Östersund !!! Sen slog jag över till min tänkta kanal och bild.

  6. Grip honom och låt honom sedan få välja mellan en helt egen SL-buss eller ett SL-kort, tankat med 250 månaders åkande. Då ska vi nog se att vi får bukt med busandet. Buss på!

  7. Grattis ni alla människor med defekta hjärnor som vill ha denna framtid i ett land som har varit troligen överlägset att bo i. Hoppas ni få stå till svars framför barn och barnbarn !!!

    • Om han blev sparkad efter att följa regler, då är Finland lika dåraktigt som Sverige.
      Lär er innan det är försent !

Kommentera