26 thoughts on “Är Arnstad påtänd?

  1. För den abderitiske Arnstads patologiska påvevälde, bevare oss Gud!

    Att ens komma på den av debilitet och nedsatta kognitiva förmågor präglade tanken att anställa paralleller mellan den rättskapabla sverigedemokratiska politiska viljan och den i samtliga hänseenden totalitära och nedbrytande nationalsocialismen, borde vara tillräckligt för att se över befintligt sortiment av psykofarmaka, samt allvarligt rannsaka dess kvalitéer.

    Vi kan utan samvetsbetänkligheter ansluta oss till teorin att ovan nämnde PK-primadonna representerar ett slags offentliga nättroll, med uppdrag att utöva en aggressiv intrycks- och åsiktsstyrning, där syftet är att skuldbelägga och skrämma oppositionen i allmänhet och demonisera SD i synnerhet.

    Den klatschiga lilla detaljen att strategin att snabbt och forcerat blanda mer eller mindre socialt dysfunktionella migrantmassor av inkompatibla kulturer med vitt skilda religioner och ideologiska paradigm de facto är ett politiskt massförstörelsevapen, vill vår svenske (?) Goebbels naturligtvis icke vidkännas.

    Ännu ett exempel på den reverserade retorik varuppå den logikbefriade och ej sällan provokativa värdegrundsfanatismen vilar.
    Andreas.

  2. Tror inte att han är påtänd. Heinrich Arnstads lilla skrumpna hjärna funkar inte så bra. Diagnos okänd finns nog inte i boken.

  3. Arnstad är inte historiker, han är en hysteriker, dessutom är han sinnesjuk och en fara för sig själv och omgivningen. Han borde absolut inte gå fritt runt i samhället.

  4. Löfven har valt Arnstad som sin rådgivare.
    Någon som undrar, varför det går åt h-e för gamla, goda Sverige?

  5. Om man tänker sig som så att denna så kallade historiker / professor är Löven & Co:s invalda sanningssägare. Hur kan man få ett land att fungera överhuvudtaget ?

    • Som statsminister räcker det nog att vara lite över snittet i begåvning.
      En sak man måste vara skicklig på är att utse riktigt duktig och kompetenta medarbetare och rådgivare kring sig.
      Stefan Löfven verkar bara få till rungande stolpskott.

      • Menar du att Svetsarn är över snittet i begåvning? Skoja inte han ligger långt under men visst skulle han behöva några begåvade rådgivare och medarbetare men inte ens det har han.

  6. Som svamp plockade pensionär har man äntligen fått epitetet terrorist som lurar i smyg i buskarna för att ställa till djävulskap. det är ngt att berätta för barnbarnen som ännu är PK. Tror vi tjänar några tusen röster på varje mening han skriver, så låt han hållas, han borde ställa up i valet för ngt parti så får vi dom rösterna också.

  7. Vad han totalt glömt bort att skriva om är hur journalisterna skrev att det var ett SD-hatbrott när det brann i Esklistuna-moskén, trots att det inte alls var så.
    Han också också ”råkat missa” att de flesta bränder på flyktingboenden startar inifrån, och inte utifrån.

    Men, sån fakta är ju s.k. journalister inte mottagliga för.

    Inte heller att Expo driver hatkampanj mot alla som inte tycker som dom, men tydligen går det ändå bra att referera till dem.

    Men, vad kan man förvänat sig från en sån som Cantwell som lever så långt från verkligheten?
    Han kanske gör som Schyffert o co som sitter på Café Opera och begrundar Sverige över champagne och kaviar.

  8. ”Hovnarrar” pajasar,galningar av allehanda slag ges maximalt utrymme i det offentliga rummet i det stora Gökboet Sverige som styrs av en grovt kriminell galen socialistjunta och deras alla medlöpare.

    • håkan,

      hålller till 100% med dej !!!

      Tycker dessutom att ingen av dessa ”herrar” är värda att nämna överhuvudtaget !!!

  9. Hahaha..ja nu är forskaren framme vid terrororganisation. Undra vad han hitta på ifall han blir nykter, förhoppningsvis tar han Cattens hagelgevär och blåser stora tån av sin högra fot….så slutar han kanske att gå i takt så fort han hör marschmusik…med tanke på hans namn Heinrich (Himler) kan det inte vara lätt att låta bli.

Kommentera