Aftonbladets Cantwell ger sig inte – han vill att en våldtäktsman och vaneförbrytare ska få stanna i landet

INVANDRARBROTT. In och ut från kåken, åtta domar, allt från dagsböter till fem års fängelse för bland annat våldtäkt, misshandel och narkotikabrott. Nu tycker den meskalinpimplande Oisin Cantwell på Aftonbladet att det inte är förenligt med mänskliga rättigheter att utvisa 73-årige Rachid efter 56 år i Sverige. 

-Pettersson tycker att Aftonbladet i stället borde fråga sig hur en grovt kriminell arab från Marocko har kunnat vara kvar så länge i Sverige, hur det är möjligt att denne man lyckats få förtidspension i vårt land och hur det kommer sig att utvisningsbeslutet från 1973 inte verkställts ännu.

Gång på gång ser vi journalister som tar upp fall med brottslingar det är ”synd” om, men aldrig någonsin att de kritiserar myndigheter för att domarna är för milda och att grova brottslingar inte utvisas.

Det må vara synd om Rashid som ska ut efter 56 år i Sverige, men nu får han hjälp att överklaga till Europadomstolen. Vem betalar det? Aftonbladet och Cantwell eller?

Rachid, kom som 17-åring till Sverige 1961 och den som inte lyckades skaffa sig ett arbete på den tiden vill inte arbeta, det kan jag garantera. Rachid ägnade sig åt kriminalitet. Dom efter dom, allt från skyddstillsyn och dagsböter till fem års fängelse för bland annat misshandel, våldtäkt och narkotikabrott.

Den mannen tycker Aftonbladet synd om, han har varit här i 56 år och borde få stanna går Meskalin-mannens artikel ut på, men Cantwell kanske inte tycker att vi ska skyddas från män från Marocko som inte sköter sig.

Ska de marockanska ”gatubarnen” som i hundratal uppehåller sig i våra storstäder också få hålla sig kvar i 56 år, misshandla, knarka, råna och våldta?

Om Rachid i oktober 2016…

15 thoughts on “Aftonbladets Cantwell ger sig inte – han vill att en våldtäktsman och vaneförbrytare ska få stanna i landet

  1. Oisin C satt i TV 3 MorgonTv och hetsade mot Kungafamiljen som han tyckte borde köras på porten.
    Oisins och Claes Åkessons hat blev till sist väl magstarkt för Lena Melin som fick påpeka att monarkin kostar 14:-/inv. och det mesta går till personal som sköter slott – som är öppna museer.

  2. Detta spektakel har antagit renodlat absurdistiska former och att det inte existerar någon som helst gränsdragning för den propagandistiska agendajournalistikens effeminerade estetik bevisas gång efter annan av det prostituerade pressgarde den icke existerande Cantwell tillhör.

    Denna vålnad har en trist benägenhet att intermittent hemsöka och molestera den diminutiva läsekrets som alltjämt hemfaller åt den självdestruktiva olaten att förskaffa sig ett nummer av det illa beryktade och svårligen infekterade globalistorganet Aftonbladet.
    Andreas.

  3. Ledarskribenterna på Aftonbladet är en stor samhällsfara och tillhör nog den mest extrema gruppering, vi har i landet Sverige.

    Vi får hoppas att SÄPO har koll på denna extrema och journalistiska gruppering.

  4. Mänskliga rättigheter är ett ypperligt koncept men är det inte hög tid att börja tala om mänskliga skyldigheter också… man kan inte bara ”få” allt man pekar på… (vilket vara regel snarare än undantag, med vissa undantag)

  5. Oswald Cantarell försöker hålla jämna steg med Anders Lindberg och Virtanen som ju är de ledande stolpskotten hos den kloakblaskan.

    • Hur lyckas man på Aftonbladet samla ihop ett sånt antal dårar och idioter på samma ställe.Cantwell,Lindberg,Virtanen.Karin Pettersson,
      Lena Melin,Swedin,Ingvar Persson. Dessa hade varit unika i världen om dom hade kommit från samma stad ,men nu sitter dom t.o.m på samma tidningsredaktion.Här finns nog plats i Guiness rekordbok under rubriken ”Flest dårar på samma ställe”

  6. Och offren är det aldrig synd om? Vi har en beklämmande Media, man tror att dom har nått botten i dyn, men dom fortsätter att sjunka djupare, och det jag absolut inte förstår är varför människor fortsätter att köpa skiten?

    Sluta , så självdör dom!

  7. Rachid kan ta Cantwell i handen och tillsammans starta sin resa ut ur landet , kan garantera att inga tårar kommer att fällas över deras uttåg .

  8. Ingen normal människa tar kantarellen på allvar, lika lite som den där idioten Lindberg.
    Psykreformen 94/95 var en lycka för dessa två.

  9. Är det förenat med mänskliga rättigheter att efter alla de åren vara en skitstövel, ut !
    Hur många har han skadat under åren i Sverige som kriminell ?
    Om han så var 100 år så skall han ut !

Kommentera