Afghanerna ger framtidshopp

-Pettersson noterar att de protesterande afghanska ”barnen” redan planerar för sin framtid. ”Höj pensionerna” Inget om att arbeta 40-50 år först. 

Nåväl, den vänsterkriminelle Mattias Wåg vet vad vad de ljugande afghanerna ska användas till. ”Sociala kamper” antar jag är vänsterextremt våld tillsammans med Afa…

Att afganerna och Wågs kompisar skulle kämpa för Afghanistans framtid är väl inte att tänka på…

15 thoughts on “Afghanerna ger framtidshopp

  1. Vänsterextremismens högst irritabla och illegala, men ack så nyttiga idioter förnekar sig icke, emedan de i egenskap av resande amfiteatersällskap under beskydd av det av kättja profilerade klimakteriekotteriet och genom den kulturmarxistiska kartellens ömma omsorg icke ges någon anledning att retirera.
    Andreas.

  2. Det är väl som så att extremvänstern ser ett rejält tillskott med gatustridskrafter i dessa barn och andra muslimgrupper.
    Bäva måst vi inför framtiden när ingen kommer att hjälpa oss och pkmedia kommer att beskylla alla våldsamhetet på polis och rasister.

  3. Oj har vi en utklädd ”Bacha bazi” flickpojke som orerar och demonstrerar samt styr och ställer med riksdagens kommunister och tokpartiet MP. Han har hittat en lönande syssla Sverige, tokiga MP kan väl hitta någon plats i sitt lilla krympande parti. Klart att han inte vill åka hem till Afghanistan.

  4. Han blev väl inte bröst matad av mamman, och är ”traumatiserad” (Nytt modeord).Det är de som är skyldiga till kaoset vi upplever.

  5. I Absurdistan välkomnas som bekant allt okänt…Undrar därför om det finns sådana varelser,bland 200.000 som anlänt senaste åren.Stor fet och med
    öppen girig mun och därtill ser hela figuren,ut som f-n själv !
    Den som hittade denna på en strand i Texas,undrar nu vad det är ? Finns det någon på jorden som kan ge svaret,är det svenska ”styret” och kanske i första hand Wallström.:
    http://ekstrabladet.dk/incoming/h45cce/6824054/IMAGE_ALTERNATES/relationBig_910/preeti%20s%C3%B8monster.JPG

  6. Den handlingsförlamning politiker och myndigheter uppvisar, när det gäller hanteringen avseende de afghanska ”barnen” är minst sagt häpnadsväckande. Varför är de, som befinner sig här illegalt inte returnerade till den plats de ursprungligen kom ifrån? Hur länge skall man tillåta att ”barnen” grisar ner hela Stockholm? Om det varit vanliga svenskar hade de säkert tagits om hand.
    Sverige behöver en sverigevänlig regering och det brådskar.
    Låt oss förpassa Löfven och hans ”regering” till historieboken.

  7. Mathias Wåg menar du på allvar ?
    I dagens DN finns artikel med rubriken ”Asylsökande fick se oenig regering. Vid onsdagens migrationspolitiska debatt var åhörarläktare fullsatt av ensamkommande.”
    Har man ingen säkerhetskontroll i Riksdagen ? Jag undrar vad dessa ensamkommande fick ut av denna debatt när de annars måste ha tolkar vid varje tillfälle (läkarbesök, asylärende, krav på socialbidrag m.m.). Förstår de överhuvudtaget vad en riksdag är ? Är det Fatemeh K. som ordnade denna okupation av Riksdagen ? Hon står för uppvigling och PK-eliten applåderar.

  8. Wåg sticker inte under stol med att han ser Afganerna som nyttiga idioter att nyttja för sina egna intressen.
    Han bryr sig inte ett skit om Afganerna, Afganistan eller Sveriges framtid. Han lever för att skapa våldsamheter.

  9. Futemeh Khavaris mongoloida plyte påminner om Kim Jung Pungs fejs. Är de syskon ? Kanske ”söta” Futemeh gömmer en miniatyrvätebomb under hijaben istället för det vanliga sprängbältet runt midjan …..

    • Tack för den repliken! dagens 2a skratt!
      Synd att dom inte tar hand om sitt eget lands framtid, utan skall sänka Sverige till sina muslimska bröders länders bottennivå.

Kommentera