Utpekade terrorister förlorar medborgarskap

ISLAM. Nederländerna använder sina nya och hårdare anti-terrorlagar för att dra in medborgarskapet för fyra personer. ”Dessa fyra personer har anslutit sig till en terrorrörelse i ett konfliktområde”, säger justitieminister Stef Blok i ett uttalande.

Myndigheterna offentliggör inte vilka de berörda personerna är, men Blok säger till reportrar att alla har nederländskt och marockanskt medborgarskap. De tros ha rest till Syrien.

Enligt nederländska medier har de fyra har sedan tidigare dömts i sin frånvaro till sex års fängelse för att vara medlemmar i en terrororganisation.

Länk…

-Pettersson undrar vad islam ska vara bra för? Garanterat inte för oss och inte för muslimerna…

8 thoughts on “Utpekade terrorister förlorar medborgarskap

  1. Det är så här varje normalt tänkande individ resonerar och agerar, inget lallande,av med medborjarskapet och passet och bye bye.
    Att man ens idag diskuterar och inte kastar ut sde demonstrerande skäggbarnen är mig bara ytterligare ett bevis på hur korrupt regeringen i Sverige är. Varför tror ni dom försvarar Dan Eliasson till sista andetaget?

    • Stenbock
      På slutet av 80-talet i den nederländska televisionen så råkade jag att se ett så kallat underhållningsprogram.
      Geert wilders kom in ( jag visste inte så mycket om honom då.)
      Presentatörerna två fåntrattar hade satt skurmoppar på huvudet och med dessa på så hälsade de sin gäst välkommen.
      Så repektlöst och infantilt, jag stängde av men minnet finns kvar.

      Efter den händelsen så har följt Geert wilders så ofta jag har möjlighet !

      • Lena:
        Den typen av försök,att göra komik över politiker man inte gillar,finns ju i alla länder.I Absurdistan har jag förstått att det finns ”yrkeskomiker”,som nyttjas av svenska propaganda-TV o. Radio.Själv är dessa sändare tabu för mig.
        Men därmed blir jag ju nu inte befriad från denna låga underhållning.I Tyskland (som är knäppet värre tror jag) är det just högkonjunktur för vinklade nyheter,inför valet 24/9.
        I kväll var den heta frågan om flygplatsen Tegel skall förbli öppen,när äntligen deras prestigeobjekt i Brandenburg, öppnas efter fem års försening.
        De som strider för att denna skall få vara intakt,har hela tiden haft 2/3-dels majoritet.Nu påstår ( via media) de röd/gröna kommunisterna,att deras förslag att stänga,nu följes av allt fler !
        M.a.o. utgår de styrande från att befolkningen/väljarna,inte själva kan fatta beslut.

Kommentera