Mord och mordförsök i Rydöbruk

2017-09-13 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Halland
Det har varit mycket att göra för polisen under natten med ett mord i Rydöbruk under natten. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

02.18 Hylte, mord
Polis larmas till en lägenhet i Rydöbruk med anledning av ett bråk mellan flera personer. Två män bryter sig in i en lägenhet där det befinner sig två män och en kvinna. De båda männen går till attack med kniv mot de två männen som befinner sig i lägenheten. En av dessa blir lindrigt skadad och flyr från platsen. Den andre kvarvarande mannen blir knivhuggen och körs till sjukhus där han senare avlider på grund av skadorna. Innan de två gärningsmännen försvinner från lägenheten hotas kvinnan.
De två gärningsmännen grips av polis i närområdet och kommer att delges misstanke gällande mord, mordförsök och övergrepp i rättsak. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning.

Förundersökning inledd med rubricering, mord, försök till mord samt övergrepp i rättssak.

Uppdatering kl 09.45
De två män som greps under natten har hörts och åklagare har därefter tagit beslut om anhållande av de båda misstänkta männen. Polisen kommer att genomföra en teknisk undersökning av brottsplatsen under dagen. I övrigt kan polisen inte lämna några uppgifter från förundersökningen.

Polisen

-Pettersson noterar att mordet skedde i Folkets Hus Rydöbruk och det ser så risigt ut så jag tror knappast det duger som bostad åt Migrationsverket eller socialen så då återstår en grupp…men zigenare är ett långskott och en gissning från mig…

Uppdaterat: Två personer har häktats och de har svenska namn, Karlsson och Larsson.

6 thoughts on “Mord och mordförsök i Rydöbruk

  1. Pettersson. Det återstod visst inte bara en grupp. Det var, precis som väntat, ursvensken själv som var inblandad.

  2. Jag tycker Pettersson och ni som kommenterat ska passa er lite grann för vad ni skriver, de är inte alltid så hälsosamt att vräka ur sig vad fan som helst……

  3. Vad återstår annat än långskott och gissningar, för sanningen förvägras allmänheten.
    Här typiskt härskarbeteende av klanmentaliteter med utländsk härkomst, som längre fram kan komma att ge polisen mer jobb avseende ev. våldsbrott, mordförsök eller mord. En gissning grundad på egen erfarenhet.
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/AoWEq/busschauffor-sa-till-hogljudda-man–blev-hotad-till-livet
    Det är gissningar förstås, men vi allmänheten har inte någon bättre information att skydda oss med. Man fick reda på ungefärliga platsen ändå, så kan man vara uppmärksam om man skall dit eller bor där?

Kommentera