Massinvandring, globalisering, robotisering och okontrollerad befolkningsökning kommer att leda till storkatastrof

Ett samhälle kan klara av en stor strukturomvandling om rätta åtgärder vidtas för att mildra de negativa effekterna av förändringen.

Nu står många västerländska samhällen inför fyra mycket stora strukturomvandlingar samtidigt och det är för mycket. Inget samhälle kommer att klara dessa utmaningar, speciellt när politikerna inte har vidtagit några åtgärder alls. Det kommer att bli en storkatastrof inom de närmaste åren.

Globaliseringen har pågått ett tag nu och har gett en del fördelar. Nackdelarna är att många industriarbeten har flyttat till låglöneländer, globala företag kan pressa priser på varor och tjänster också i övrigt. En nackdel som få vågar tala om är det faktum att de yngre generationerna nu har det sämre och osäkrare än sin föräldrageneration. Tidigare fick varje ny generation i allmänhet det bättre ekonomiskt än sina föräldrar. Det har bildats grupper av människor som inte ser en god framtid framför sig. Politikerna har i praktiken inte gjort någonting alls åt detta problem.

Robotiseringen och automatiseringen har också pågått i det tysta och tar nu hisnande framsteg. Förarlösa bilar kändes som science fiction ännu för 5 år sedan och idag är de verklighet. Men inom kort kommer även yrken som översättare, journalister, bokförare, revisorer, jurister, läkare osv att märka att en stor del av deras arbete sköts automatiskt av allt smartare dataprogram. Eftersom företagen kommer att tjäna stora summor på att kunna minska sin personal och ändå upprätthålla samma verksamhet, kommer de att satsa stort på dessa förändringar och därför vet vi redan nu att utvecklingen kommer att gå fortare än vi anat. Detta kommer att leda till en sällan skådad arbetslöshet och skatteintäkterna, som huvudsakligen bygger på skatt på löneinkomst, kommer att rasa drastiskt och snabbt. Pengarna kommer inte att räcka till för alla arbetslösa, vilket kommer att leda till fattigdom, hungersnöd och stor oro i samhället. Politikerna har inte gjort ett smack för att kunna hantera detta problem heller.

Befolkningsexplosionen talar få om idag, men det är ett av de största hotet mot människan idag. Det kommer att vara krig i allt större delar av världen då människor slåss om de allt mer sinande resurserna. Allt större skaror av människor kommer att lämna sina hem på grund av krig eller i hopp om att kunna överleva och dessa miljoner vandrande människor kommer att vara ett gigantiskt hot.

Fullt medvetna om de utmaningar som globaliseringen, robotiseringen och befolkningsexplosionen kommer att leda till i den nära framtiden, väljer politikerna i Sverige dessutom att tillåta massinvandring av outbildade personer som redan nu äter upp den lilla ekonomiska buffert som Sverige byggt upp under många år. Men framförallt förblir Sverige ett lockande land att ta sig till när alla andra länder stänger sina gränser. Kommer Sverige att fatta beslutet att slutligen stänga sin gräns i tid ?

Jag skulle inte vara förvånad om storkatastrofen vore här redan om fem år, år 2022, men jag hoppas förstås att det inte ska gå så snabbt.

22 thoughts on “Massinvandring, globalisering, robotisering och okontrollerad befolkningsökning kommer att leda till storkatastrof

  1. Den svenska regeringen har inte ännu fattat, vad resten av Sveriges befolkning vet. Nämligen att de enkla jobben numera blir allt mera automatiserade och utföres av robotar,
    Bättre med ett par robotar, som arbetar 24tim per dygn, än ett gäng gnällande lågutbildade nysvenskar, som bara arbetar 8tim.
    Inom några år kommer det att försvinna kanske närmare hundra olika yrkesgrupper, vilka ersättes av robotar.
    De ”enkla jobben” finns snart inte mer.
    Alla kan ju inte bli riksdagsmän

  2. Mitt råd: Skaffa eldhandvapen, var en mindre grupp förtrogna, tag lärdom av redan vapenövade samt öva regelbundet.

    …den som nu går omkring i någon sorts blötfemal plyschinklädd värld där ens dag verkar så varm och omhuldande med alla ens ”vänner” på facebook-avstånd…hon, för det är oftast en hon, en rätt förvirrad hon(rektor, pseudochef i nån överbemannad kommunadministration eller helt enkelt en halvgalen, opåsättbar tjocksmock, en sån som aldrig haft ett par strumpor på sig, som avskyr allt som drar mäns blickar till sig, som är med i politiska partier, som är med i föreningar…den personen är faktiskt oftast den som i dag i Sverige har makt och inflytande att förstöra landet i en helt vansinnig takt.
    Underligt.
    Underligt att Vi tillåter Dem att få fortsätta…va?!
    Underligt att de själva inte begriper att de kommer att råka lika jävla illa ut som alla vi andra.

    Så, mitt råd, än en gång: Skaffa eldhandvapen, öva samt hjälp andra pålitbara att beväpna sig.
    Vi har aldrig sett något liknande hända, därav förstår vi inte vad som är på väg att ske.

  3. Kan inte låta bli att tillägga, den s.k. alliansens partiledare är helt befriade mänskligt förnuft och tankeverksamhet. Höns är ett lindrigt epitet, landsförrädare kriminella psykopater räcker inte. Bort med dem.

  4. Det vi ser idag med Europas och Sveriges demolering och förstörelse är en del av förberedelserna av UN(fn)agenda 21(30) som EU-kommissionen stödjer. Agendan är ett Globalistiskt-zionist-marxistiskt projekt där man vill skapa världskommunism med en styrande elit (agenda 21) för att genomföra detta har man den falska parollen om ”sustainable environment” -en hållbar miljö.
    I FNs agenda 21(30) så vill man att:privat ägande ska bort globalt,massorna ska tvingas in i fattigdom(så även europa),minimala bostäder som byggs i Jättestäder där individerna får röra sig inom endast ett visst område mm
    se mer här:
    https://www.google.se/search?q=un+agenda+21&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwj6hvb5pKLWAhVGSZoKHffJCI4Q_AUIDCgD&biw=1024&bih=610
    https://i.pinimg.com/736x/57/89/00/5789006258aac980d47b4c5f036b0acf–worker-bee-freedom-of-speech.jpg.

  5. Där ser ni, se nu till att få väck nuvarande politikerpack och stäng gränsen för passlösa utan asylskäl. Detta daltande med asylturister har för länge sedan passerat ren idioti. Hanteringen är olaglig, samhällsfarlig och hot mot rikets säkerhet.

  6. Jag kopierar mitt eget inlägg nyss hit! Med tanke på Annie Lööf! Vi läser olka artiklar här, beroende på intresse mm osv! Och ansvar! Och född årtal!? Var vi bor? Osv osv! Men….. Jag är oerhört Glad att Petterssons Blogg finns, där jag/vi kan få komma till tals (ett klagomål, tummen upp och tummen ner, mina feta fingrar,…..)

    MSM vinklar som vanligt! För att ”passa-sina-syften”.
    Valår nästa år! Var kritisk i dina/era granskningar framöver. Nu börjar ”vallöften” komma från olika politiska ideologier och håll! Vi har lätt att glömma (kommer själv inte ihåg, från igår, om mjölk behövs hemma idag!). Snälla, var kritiska! Ifrågasätt! Kolla på internet var ”dina s k idoler” står, samhällsmässigt!

    Som hjälp bifogar jag några länkar:

    https://m.youtube.com/watch?v=iChPRQCVLio

    http://omni.se/schyffert-flyktingar-kostar-som-pizza-fanta-och-netflix/a/7a322002-bf99-4994-89cb-7272737b0b31

    https://m.facebook.com/malenaernman/posts/10153478557055731

    Det finns en uppsjö av dessa ”historier”. Ta ditt eget unika ansvar och leta ”din egen – passande – situation”. Var du än bor, verkar, sover, har din partner, jobbar statligt/kommunalt/privat/själv. Du har FAKTISKT ett eget ANSVAR (under längre tid än ett YouTube-klipp/snabba meddelanden på SnapChat/ett kort hej på Twitter eller Facebook). Du bestämmer! Var vi kommer att vara om åtminstone 1 år. Tack!

    (PS Jag röstar ALDRIG på C, Never have and Never Will – blir hellre …. Efter 4 FN- tjänster och har överlevt, så kommer jag absolut att dö, utan att ha röstat på C – landsbygdsPojk som jag faktiskt ÄR). Kvitto finns när det behövs bevisas!

    Öerhört och Respektfullt Tack! Tack!

  7. Inom denna nu pågående globaliseringen,finns ju en mängd olika intressen som måste beaktas. T.ex. har vi ju gruppen i Absurdistan som ”befriar” pälsdjurarter som mink.Sedan har vi dem som värnar om hönsen. o.s.v .Dessa djur som i fria naturen inte har några fiender,utan kan växa i mängd ostört.(gäller inte frigående bio-höns)
    I samband med ”Irma” över Florida har nu alligatorer översvämmat flera av deras städer.Detta till stor glädje för den grupp miljöaktivister som skyddar dessa blodtörstiga bestar.I Miami där bilden är hämtad från,finns nu denna art,att beskåda på gatorna från våningsfönstret:
    http://i.f1g.fr/media/ext/300x195_crop/lefigaro.brightcove.com.edgesuite.net/pd/610043537001/201709/152/610043537001_5574696353001_5574675261001-vs.jpg?pubId=610043537001
    I Tyskland där ett fåtal älgar har förvirrat sig in från Polen är dessa djur,att jämföra med,lösgående elefanter i Sverige. Alltså en stor sensation när dessa är/blir ihjäl körda på Autobahn.En årskalv av denna art påträffades nyligen död i skogen.Något som väckte stor sorg och mängder av artiklar i deras press.Nu har man beslutat att denna kalv skall prepareras,och utställas till allmänt beskådande i Potsdam:
    http://www.berliner-zeitung.de/image/28397246/2×1/940/470/4af43ba99c09f9c3d8389c7b735711d1/ft/elch–1-.jpg

    Samtidigt läser jag i vår inhemska lögnpress att i år,80.000 älgar skall avskjutas.

    • Ali:
      Visste inte att du som arab (palestinier) var djurskyddare…Hur kan nu detta förrenas med Halal ?

  8. När vi nu är inne på den globaliseringen,som kör över oss Europèr finns idag i pressen,runt om i vår världsdel,alkoholisten Junkers uttalande.
    Junker en av de EU-parasiter,vi avlönar via våra skatter:
    http://imgl.krone.at/Bilder/2017/09/13/Jeder-EU-Staat-soll-Euro-und-Schengen-beitreten-Juncker-fordert-story-588319_630x356px_977f560e0c0e0b6931f183cb9b8f2ed1__apabffa_tmp_jpg.jpg
    Han vill tvinga alla länder i EU att öppna sina gränser,och släppa in kreti och pleti.Vidare vill han tvångs-införa Euron och Schengen i alla medlemsstater.
    Förutom Junker,hittade jag en bild i BZ som visar ett exempel för boplatser åt dessa hitlockade:
    http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/09/camp-1_1505140500-480×270.gif

    • Det var i staden Sibiu (Transylvanien) som Juncker språkade. Han kommer att dricka sig redlös där – transylvansk pálinka, ni vet ……

  9. Du har rätt Mimi N! Kalla saker för vad det är.Det verkar som denna regering har skapat en egen ordlista som medierna följer. SVT använder också Anders Ygemans ord ”stök” nu när dom rapporterar om t.ex upploppet i Frankrike igår. Dessa ord används för att förminska stora katastrofer och händelser.Man får det att helt enkelt se bättre ut än vad verkligheten är.

  10. Svarta havet: 5 graders storm med 2,5 m höga vågar – mycket ont. lömsk hav. SOS-signal kom inatt från en trålare ute till sjös med 157 papperslösa ombord som kustgardet med hjälp från flottan räddade – djävlar ! Dessa pustar ut i tält vid Midiakappen i väntan på utvisning.
    Märkligt att asylturisterna inte längre äventyrar att ta sig över Svarta havet i gummibåtar, de har fattat att vårt hav är främlingsfientligt. De får anmälla det till DO och kräva skadestånd !!

  11. Och Slöfvén upprepar konstant sina floskler ” ordning och reda”, ”vi måste” osv. med alla öronproppar, ögonbindlar och alla övriga skygglappar på plats.
    Hur gick det med de våldtäktssäkra toaletterna för jordens kvinnor?

  12. ”Och ärat dit namn för över jorden”,sjunger vi ju alla i vår nationalsång.
    I dag är det (som varje dag) åter dags att med klar röst stämma upp.
    I Valencia har en ”svensk” först mördat,och sedan styckat en människa.
    När polisen som följde blodspår på trottoaren till hans bostad,träffade de på denne ”svensk” dödade han omgående,en av poliserna.Därpå sköts denne vår landsman ihjäl,av andra poliskollegor. På UD som troligen inte längre hinner bokföra alla svenskar,vet man verken ut eller in i fallet.

  13. Tack ”finlandssvenskan”, du har författat min och säkert andras oro, på ett föträffligt sätt. Mina funderingar har länge gått i samma banor men jag kunde inte samla mina tankar, så återigen tack !

Kommentera