Illegal ljugande afghan lägger sig i Sveriges inrikespolitik

INVANDRARBROTT. Amir tar ton. Amir Nabizadehse verkar vara en riktig klippa, en sådan som dom behöver i Afghanistan, han är med på bloggen då och då och tillhör gänget som för närvarande protesterar på Norra Bantorget. Han är gäst i vårt land och lägger sig i våra angelägenheter på ett ytterst otrevligt sätt. 

-Pettersson tycker att Amir ska åka hem, fort…

https://twitter.com/nabizadehse/status/907900351868817408

Riksdagsledamöterna verkar inte vara så intresserade av de illegala ljugande unga desertörerna från Afghanistan och Iran.

https://twitter.com/nabizadehse/status/907894052263100416

32 thoughts on “Illegal ljugande afghan lägger sig i Sveriges inrikespolitik

  1. https://nyheteridag.se/wp-content/uploads/2017/09/flyktingbarn-riksdagen-2-650×365.jpg?ver=1505297588
    När jag satt och sökte genom på min dator,hittade jag denna bild från Riksdagens åhörarläktare hos ”Nyheter idag”.
    I texten som följde framgick,att det var kommunistpartiet som inbjudit (och troligen fraktat dit dem) till att lyssna på svenska debatten.Undrar om de överhuvudtaget förstod vad som sades och varför de blivit ditskickade ?
    Vid närmare blick på bilden,kunde jag endast finna några få som kunde betraktas ”barn”….De äldre borde ju sedan länge ha skickats hem,för att bygga upp sitt land efter det mångåriga kriget.

  2. Den kropp och hjärna som endast traktar efter bekvämlighet och andlig lättja har berett en grogrund för sjukdom och moraliskt förfall.
    Blott ett visdomsord undertecknad skrivbordskrigare erinrade sig, men vars budskap alltid är lika aktuellt.

    Vad inlägget visar är ren och skär entrism – en politisk infiltration där man befäster sitt ideologiska inflytande i samhället. Här ogenerat tillvarataget av de inhemska vänsterkrafter vars yttersta mål och mening är att störta nationen i fördärvet, just for the hell of it, och samtidigt tjäna på affären.

    Hela komplotten serverad av oligarkernas nyttiga lakejer och saluförd som humanitär solidaritet med allt och alla utom de som insett vidden av den globalistiska vansinnesagendan, vilken de facto hotar hela planeten.
    Det vill säga alla vi som urskillningslöst definieras som ”rasister”.

    Den importerade reproduktionshysterins ansvarslösa tillskyndare, pseudofilosofen Gardell et consortes, fäster sig givetvis icke vid detaljer som överbefolkningen och dess kaotiska konsekvenser, där de poserar på den konstruerade moralens parnass.
    Andreas.

  3. Varför gillar Gardell Muslimer? Koranen behandlar inte bögar positivt .Vissa muslimska länder blir dom halshuggna. Jag fattar inte logiken .Jonas Gardell kanske vill vara ett huvud kortare.Vem vet?MVH Adolf

  4. Dom får gärna betala och försörja dessa människor, men jag vill inte dela mer resurser. Skatten är enorm samtidigt som allt rasar pga. resursbrist.
    Jag skulle kunna vara lika generös om jag fritt förfogade över Jonas Gardells och Amir Nabizadeh och deras vänners löner. Det är bara SD, som förstått det yttersta ansvaret för landet och dess invånare. Jag såg på Fredrik o Filip i kväll och då var där en f.d. värdetransportrånare, som en slags hjälte. Eller om man tar liknelsen om den barmhärtige samariten, i dagens PK-idealism skulle han skita i offret och söka upp rånaren och ömka sig över dennes eventuella trauma.

  5. Om man inte är ett fruntimmer; inte är bög; inte är muslim. Får man då gå och rösta på söndag ? Men svara då, Annika Strandhäll !!! Är, trots allt en medelålders, vit, normalknullande man. Så det så…

  6. ” Det ska bli svårare för kriminella”, bräker byfånen ur sig. Han har således suttit helt nöjd tidigare, med motsatt ståndpunkt. Men den, tveklöst utan jämförelse, grövsta brottslingen med den allvarligaste ¨meritlistan¨ är ju, som alla inser, landsförrädar-aset Löfvèn. Därför ser vi ,med tillförsikt, fram emot att ledsaga denna pajas till ett, med galler försett, ändamålsenligt locus.

  7. I kväll slår dessutom socialisternas propagandaorgan Aftonslasken,på stora trumman.Med stora rubriker söker man föra landets fattigpensionärer
    bak ljus.Här förkunnar nu deras speciella propagandissa (den kraftiga Mellin) ,att pensionärer kommer att få lägre skatt,till skänks av sossarna.
    Troligen går många på knepet,eftersom de inbillar sig,det vara en förbättring.
    Sanningen är ju den att det är inte skattetrycket som gör att 350.000 får leva på buljong,och hönssoppa veckan före nästa utbetalning.
    Orsaken ligger ju helt på det bruttobelopp som framräknats,och detta lär inte vare sig Socialister,eller de andra sex s.k. vankelmodiga ändra på.
    Alltså fortsätt ni alla,att se fram emot fortsatt fattigdom samtidigt som deras importer,lever jämförelsevis i ett lyxliv.

    • den pancho som har 17000:- i mån…viket de flesta
      f.d. Kommunal/Stadsanställda har, får då ut c:a 17500:-
      Medan en fattig-pancho som har 5500:-/ mån. idag, får
      då ut ungefär 5650:-/mån (+500:- på17’/+150:- åt för-
      lorarna)

  8. Vissa hävdar att homosexualitet inte är en sjukdom, men när man hör Gardell förstår man att så är fallet!

  9. Ser fram emot den dagen då Gardell gör sin sista flygtur från ett tak i Sverigeistan, utknuffad av dom han vurmade för!

    Då får ni gärna komma förbi, jag bjuder på Halalkorv!

  10. Det inskränkta artistgänget med Gardell Pizzaekonomen Betner ,
    Skrikhalsen Ernman kommer nog fan att bli kloka på vad Islam i själva verket är, men det är lika gott åt dem!

  11. Gardell har nog missat det där med åldersbestämmningen. Han tror kanske att det är en massa småpojkar som kommit till Sverige?
    Tror inte Jonas blivit så lycklig om (eller när) han får leva under sharia.

    • Då Jonas äktenskap varit barnlöst blev han stolt adoptivfer (jmf hen). Alla svenskars adoptivbarn blir svenska barn.
      – Bra! Ibland kan de före 21 års ålder erhålla fäderneslandets medborgarskap.
      Min fråga till J.G.; Har ert barn en egen identitet inbyggd i DNA eller blir barnet HBTQ-are (valfritt) efter sina föräldrar? Kanske det vuxna barnet konverterar till straight på sin artonårsdag

  12. Bananmonarkin Sverige för alla som hatar demokrati,yttrandefrihet på riktigt,de anti feminister i sjukklöverligan och alla deras medlöpare och
    korkade anhängare som jobbar för högtryck för att islamisera hela Sverige och göra kvinnor till rättslösa slavar insvepta i spöktält precis som kvinnorna i Afghanistan tvingas göra,tar man hit Afghanistan så får man Afghanistan med sharia och extremt kvinnoförtryck.Statsmedia vill få det dumma svenska folket att tro att majoriteten av Sveriges alla kvinnor vill bli islamiserade och lyda under sharialagar för det är bara batikhäxor och politiska aktvister som vill ha hit all världens muslimska män som ges utrymme i statsmedia,vad tycker svenska kvinnor om det?

    • Tyvärr är det så att majoriteten av kvinnorna i Sverige vill ha hit Islam!

      Utan kvinnlig rösträtt i Sverige hade SD troligtvis haft egen majoritet i riksdagen!

      • De som passerat klimakteriet och är de glömda.
        Alla de andra qvinnorna, oavsett färg älskar jag. Passivt 😊!

      • Helt rätt! Alla kvinnor med förståndet i behåll är livrädda för mörkermännen som ockuperar vårt land!

  13. Amir Nabi . zabi . dabi … vem faaaan kan uttala eller stava namnet ? Kanske den fuling som heter Jonas Låtdeungastanna Gardell. Visst kan hen stava alla muslimers omöjliga namn, Jonas G. skriver böcker !!!!
    Jonas älskar muslimer. Älskar muslimerna lille Jonas ?? Yeah, right.

    • Varför behöver de gå i skola? De kan allt, läsa, skriva och lyssna på en debatt i Riksdagen.
      De kan och ska åka hem till sina hemländer och bygga upp demokrati, rättvisa åt kvinnor, utbildning åt barn. Nu är de fega desertörer. Kanske är det därför de inte vågar åka hem. Ge de en FN-basker i fredens och frihetens namn.

  14. Fanskapet är ingen gäst i vårt land, han är en ren inkräktare som kommit hit objuden med lögner och svek.
    Sen kan man ju bara skratt åt puckot Gardell, dessa muslimer vill ju hänga upp honom och hans rövkompisar i pungkulorna.

  15. Polisen bjäbbar och mopsar sig mot Motståndsföreningen ; ni får inte ha lika kläder , inte gå i takt..osv..men mot illegala immigranter fjäskar polisen. Mitt förakt för polis & myndigheter är gränslöst.

  16. Gick och pratade med afghanerna på norra Bantorget. Ingen kunde svenska utan jag blev förd till deras taleskvinna, hon förstod ingenting. En äldre svensk kom och la sig i konversationen och tyckte att de skulle få stanna på känslomässiga grunder. En polisbil körde förbi och gjorde inget för att ta och utvisa dem som fått avslag på uppehållstillstånd.
    Vart är Sverige på väg? Jag föreslog att jag också skulle få verka utanför lagen på känslomässiga grunder för svensken. Då tyckte han att jag var barnslig.
    Det är bara att inse att vi inte längre lever i en demokrati. För vissa gäller inte lagen.

Kommentera